Et indblik i Harry Styles' backingband til hans 'Love On Tour'-koncerter

Indholdsfortegnelse:

Et indblik i Harry Styles' backingband til hans 'Love On Tour'-koncerter
Et indblik i Harry Styles' backingband til hans 'Love On Tour'-koncerter
Anonim

Når fans går for at se en koncert, fokuserer de hovedsageligt på sangeren eller bandet foran dem, men uden backingbandet og besætningen kunne showene ikke fortsætte.

Harry Styles er næsten færdig med den amerikanske del af hans Love On Tour, og hans optrædener ville ikke være halvdelen af, hvad de var uden hans band. Ikke at hans vokal alene ikke er fantastisk, men bandet er bestemt med til at løfte det, som åbningstakterne i "Golden" eller guitaren i "Kiwi". Nok, den tidligere boybander henter en guitar under showet, men han er bestemt ikke et enmandsband.

Hans band er blevet populært i deres andre ret i fandomen, uanset om de har været sammen med ham i et stykke tid eller blot har været med under denne turné. Andre er måske ikke blevet spurgt tilbage. De fortjener at få en vis anerkendelse. Her er et indblik i Harry Styles' backingband, inklusive back-up sangere og fotografer, til hans koncert denne turné.

8 Mitch Rowland

Mitchell Rowland har været en del af Harrys karriere i lang tid. Rowland hjalp Styles med at skrive begge sine soloalbum og turnerede med ham på Live On Tour og nu Love On Tour. Han spiller guitar i bandet og er en af Styles' bedste venner. Den måde, han blev en del af bandet på, er en faktisk ret interessant historie. Den 32-årige boede sammen med Styles' lydtekniker og blev bedt om at stille op som afløser i sidste øjeblik, mens Styles lavede sit debutalbum. Rowland plejede at arbejde i en pizzabutik, før han turnerede verden rundt med en af de mest berømte popstjerner nogensinde.

7 Sarah Jones

Et andet populært og veteranmedlem af Styles-bandholdet er Sarah Jones. Hun spiller guitar og er backing vokalist ved hans shows. Jones er blevet kaldt 'the leader of the band' af Styles selv og har sluttet sig til ham på turné siden 2017. Hun begyndte at tromme i en alder af 13 og er blevet en integreret del af Harries fandom. Jones og Rowland er i et forhold og fik et barn sammen i år, hvilket bekræfter nyheden ved Grammy Awards.

6 Elin Sandberg

Selv om fans ikke er helt sikre på, hvordan hun skal udtale hendes navn, er Elin Sandberg blevet en vigtig del af Love On Tour-familien. Hun spiller basguitar og backing vokal for Styles. Sandberg kommer fra Sverige og er desuden musikproducer. Sandberg har også turneret med Chloe X Halle, Willow Smith og A. R. Rahman. Hun startede et familieband, da hun var 13, gik på Berklee College of Music og har aldrig set sig tilbage. Sandberg har netop sluttet sig til bandet i år.

5 Pauli Lovejoy

Pauli er en ny tilføjelse til bandet i år og er blevet meget populær blandt fans for, hvordan de energisk danser med Styles hver aften på turné. Han spiller slagtøj. Deres navn udtrykker præcis, hvordan de er, kærlighed og glæde, og det bliver vist under deres forestillinger. Lovejoy deler fans billeder, interagerer med dem på sociale medier og vil forhåbentlig være en del af bandet i de kommende år.

4 Ny Åh

Ny Oh er pianisten og den fantastiske vokalist for Love On Tour. Hun spiller dog også guitar og percussion. Hendes rigtige navn er Naomi Ludlow og rygtes at have erstattet hans tidligere keyboardist, Claire Uchima. Oh er født i Storbritannien og opvokset i New Zealand og har udgivet en EP. Hun har turneret med Jonathan Wilson og Jesse Sheehan.

3 Niji Adeleye

Niji spiller klaver for Styles og er ny i familien i år. Han har spillet klaver i næsten 14 år og kommer fra London. Adeleye har udgivet to jazzalbum og får sin kærlighed til musik fra sine forældre. Han er ny i bandet denne turné, men har turneret alene og med andre kunstnere i løbet af de sidste par år i USA og Storbritannien, og har skrevet, at han nu har spillet Madison Square Garden 19 gange. Imponerende.

2 Harry Lambert

Selv om det ikke direkte er en del af Styles' band, er Harry Lambert hans turnéstylist. Lambert har stylet ham på begge turnéer indtil videre og andre begivenheder, herunder The Grammy's, The BRIT Awards og mere i de sidste seks år. Han er stylist for stjerner og er blevet en god ven for Styles. Han startede som fotograf på University of Kent og har nu etableret sig i Hollywoods modeverden.

1 Anthony Pham

Igen, ikke en del af bandet, lagde en væsentlig del til Love On Tour, Anthony Pham er Styles' tourfotograf. Hver gang Pham ledsager ham på turné, vil Styles poste et billede på Instagram fra det show, hvilket får fans til at gå amok. Han har fotograferet Styles i lang tid. Men når Pham ikke kan deltage i et show, fylder Helene Pambrun, som også har arbejdet med Styles i årevis..

Anbefalede: