Madelyn Cline dukker op solo og ser fantastisk ud på AMAs Post Chase Stokes Split

Indholdsfortegnelse:

Madelyn Cline dukker op solo og ser fantastisk ud på AMAs Post Chase Stokes Split
Madelyn Cline dukker op solo og ser fantastisk ud på AMAs Post Chase Stokes Split
Anonim

Outer Banks-stjernen Madelyn Cline var oplægsholder ved AMA'erne i 2021, og hun kom helt sikkert for at præsentere. Cline bar et meget risikant outfit med sin sorte Mônot-kjole og flere mellemrumsudskæringer.

Hun parrede sit break-up-look med langærmede handsker, sorte pumps og en solo-optræden til begivenheden. Madelyn Cline datede medspilleren Chase Stokes i over et år, indtil parret besluttede at stoppe i sidste måned.

Fansene kender og elsker dem som John B. og Sarah Cameron i den elskede Netflix-serie Outer Banks. Ikke alene var disse to i et forhold i det virkelige liv, men deres karakterer i programmet dater også.

Nyheden om deres brud rystede fans til kernen, og mange håber stadig på en forsoning. Desværre ser det ud til, at Madelyn Cline klarer sig fint alene.

Madelyn Cline At The AMAs

Tidligere på måneden fort alte en kilde udelukkende til E! Nyheder om, at de "har været færdige i et stykke tid", og at Madelyn siden er gået videre fra deres splittelse. Ifølge insideren har den 23-årige skuespillerinde "været over det i lang tid og snakket tilfældigt med andre mennesker." Faktisk forklarede kilden, at Madelyn "lever sit singlepige-øjeblik."

Mange kunstnere kom og vandt ved prisuddelingen, men det ser ud til, at Madelyn Cline stjal showet. Hvis hun ville vende hovedet, fik hun det helt sikkert til at ske. Det ser ikke ud til, at Madelyn planlægger at blive sammen med sin kæreste på skærmen igen snart.

Cline skal optræde i Knives Out 2 sammen med Daniel Craig, Dave Bautista, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Edward Norton, Janelle Monae og Jada Pinkett Smith. Hendes karriere er lige begyndt, og denne film stablet med stjerner fra A-listen er kun begyndelsen.

"Jeg er ved at filme efterfølgeren til 'Knives Out, og jeg er meget, meget begejstret for det." Madelyn tilføjede: "Jeg vil bare være helt ærlig over for dig, det er den mest åndssvage, skræmmende oplevelse nogensinde. Du ved, hvordan du har øjeblikke i livet, hvor du bare ser dig omkring, og du ser på livet, og du" som "Hvordan i alverden kom jeg hertil?""

Madelyn Cline On 'Knives Out 2'

"…det er en oplevelse for livet."

Madelyn Cline på sæt!

Anbefalede: