Er Harry Styles den rigeste person, Olivia Wilde har datet?

Indholdsfortegnelse:

Er Harry Styles den rigeste person, Olivia Wilde har datet?
Er Harry Styles den rigeste person, Olivia Wilde har datet?
Anonim

Hollywood-stjernen Olivia Wilde blev berømt i 2000'erne med roller i populære shows som Skin, The O. C., og House. Lige siden har Olivia formået at etablere sig som et kendt navn i skuespillerbranchen, og i dag kender de fleste hende for at have medvirket i blockbusters som Tron: Legacy, Cowboys & Aliens, The Incredible Burt Wonderstone og The Lazarus Effect.

I dag kigger vi dog nærmere på Olivia Wildes kærlighedsliv. Mens skuespillerinden har datet et par andre celebs gennem årene, kan man undre sig over, hvem den rigeste af dem er. Fra musikere som Justin Timberlake og Harry Styles til Hollywood-hunke som Bradley Cooper og Ryan Gosling – fortsæt med at rulle for at finde ud af, hvilken af Olivia Wildes virkelige kærlighedsinteresser der har den mest imponerende nettoværdi!

6 Tao Ruspoli - nettoværdi $9 millioner

Sparker listen af er den italiensk-amerikanske filmskaber Tao Ruspoli, som Hollywood-stjernen Olivia Wilde giftede sig med i 2003, da hun var 19 år gammel. Parret blev gift i en forladt skolebus med et par vidner, og de holdt deres ægteskab hemmeligt i et stykke tid. I 2011 annoncerede de deres separation, og deres skilsmisse blev afsluttet samme år. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Tao Ruspoli - som er medlem af den aristokratiske Ruspoli-familie - i øjeblikket at have en nettoværdi på $9 millioner.

5 Jason Sudeikis - nettoværdi $25 millioner

jason sudeikis ted lasso skærmbillede
jason sudeikis ted lasso skærmbillede

Næste på listen er skuespillerkollegaen Jason Sudeikis, som ifølge i øjeblikket skønnes at have en nettoværdi på 25 millioner dollars. Olivia Wilde og Jason Sudeikis begyndte at date tilbage i november 2011, og to år senere blev de forlovet. Sammen har de to Hollywood-stjerner to børn – en søn, Otis, født i 2014; og en datter, Daisy, født i 2016.

I november 2020, ni år efter de fandt sammen, besluttede parret at gå hver til sit. Jason Sudeikis blev berømt på Saturday Night Live i 2000'erne, og i dag er han bedst kendt for projekter som Horrible Bosses, We're the Millers, Ted Lasso og 30 Rock. Jason og Olivia forbliver i hinandens liv som medforældre.

4 Ryan Gosling - nettoværdi $70 millioner

Ryan Gosling La La Land
Ryan Gosling La La Land

Lad os gå videre til Hollywood-stjernen Ryan Gosling, som Olivia Wilde var knyttet til fra februar til april 2011. Ingen af de to har dog nogensinde bekræftet et forhold, og hvis der var et, varede det bestemt ikke for længe. Ryan Gosling blev berømt i 2000'erne med roller i film som The Notebook og Murder by Numbers. I dag er skuespilleren bedst kendt for at optræde i projekter som Crazy, Stupid, Love, The Ides of March, La La Land og Drive. Ifølge Celebrity Net Worth anslås skuespilleren i øjeblikket at have en nettoværdi på $70 millioner.

3 Harry Styles - nettoværdi $80 millioner

Musiker Harry Styles, som Olivia Wilde i øjeblikket dater, er den næste på listen. De to stjerner mødtes i november 2020 på settet til Olivia Wildes film Don't Worry Darling, som de begge stirrer i. Lige siden har det virket som om, de to har været lykkeligt sammen - selvom de holder deres forhold ude af spotlight.

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Harry Styles i øjeblikket at have en nettoværdi på $80 millioner. Sangeren blev berømt i 2010 som medlem af det britiske boyband One Direction, og siden 2016 har han haft succes som soloartist.

2 Bradley Cooper - nettoværdi $100 millioner

Bradley Cooper grænseløs
Bradley Cooper grænseløs

Den andenplads på dagens liste er Hollywood-stjernen Bradley Cooper. Bradley og Olivia blev knyttet til hinanden i maj 2011. Selvom Bradley Cooper bestemt ikke var i Olivias liv længe, kom han alligevel ret højt oppe på dagens liste. Skuespilleren blev berømt i 2000'erne med roller i film som Wedding Crashers og The Hangover - og i dag er han bedst kendt for at have medvirket i blockbusters som Silver Linings Playbook, American Sniper og A Star Is Born. I øjeblikket. Bradley Cooper anslås at have en nettoværdi på $100 millioner.

1 Justin Timberlake - nettoværdi $250 millioner

Og endelig afslutter listen som den rigeste fyr, Olivia Wilde datede, er musikeren Justin Timberlake. Sangerinden og skuespillerinden blev knyttet til hinanden i april 2011, efter at hun og Ryan Gossling ser ud til at være gået fra hinanden. Men i maj samme år ser det ud til, at Olivia var gået videre til Bradley Cooper. Ifølge Celebrity Net Worth vurderes Justin Timberlake i øjeblikket at have en nettoværdi på 250 millioner dollars – hvilket sætter ham langt foran alle andre på dagens liste. Sangeren blev berømt i slutningen af 90'erne som medlem af boybandet NSYNC, og lige siden bandets splittelse i 2002 har han haft en succesfuld solokarriere.

Anbefalede: