Will Smiths familie: Hvor meget er alle værd i 2021?

Indholdsfortegnelse:

Will Smiths familie: Hvor meget er alle værd i 2021?
Will Smiths familie: Hvor meget er alle værd i 2021?
Anonim

Når det kommer til rige og berømte familier i Hollywood, er en, der helt sikkert kommer til at tænke på, Smiths. Skuespillerne Will Smith og Jada Pinkett Smith opnåede berømmelse i 1990'erne, og lige siden har de været faste i skuespilindustrien. Deres børn Jaden og Willow Smith er nogle af de mest lovende unge stjerner i dag, og der er ingen tvivl om, at de vil forblive i søgelyset.

I dag tager vi et kig på, hvor meget hvert medlem af den berømte familie i øjeblikket er værd. Bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvem det rigeste medlem af familien er i 2021!

7 Will Smith anslås at have en nettoværdi på $350 millioner

Vi sparker listen i gang med skuespilleren og rapperen Will Smith. Ifølge Celebrity Net Worth vurderes stjernen i øjeblikket at have en nettoværdi på 350 millioner dollars. Will Smith blev berømt i 1990'erne efter at have medvirket i sitcomen The Fresh Prince of Bel-Air, og lige siden har han været en fast bestanddel i Hollywood. Gennem årene kunne fans se ham i blockbusters som Independence Day, Men in Black og Ali. Udover dette har stjernen også udgivet fire succesfulde studiealbum.

6 Mens hans kone Jada Pinkett Smith er $50 millioner værd

Will Smiths kone Jada Pinkett Smith er den næste på listen. Ifølge Celebrity Net Worth anslås hun i øjeblikket at have en nettoværdi på 50 millioner dollars.

Jada Pinkett Smith blev også berømt som skuespillerinde, og i dag er hun bedst kendt for film som The Nutty Professor, The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions og Girls Trip - og shows som Gotham og A Different World. Udover dette er Jada Pinkett Smith også medvært på Facebook Watch talkshowet Red Table Talk sammen med sin mor og datter.

5 Deres søn Jaden Smith anslås at have en nettoværdi på $8 millioner

Næste på listen er Will og Jadas søn Jaden Smith, som i øjeblikket anslås at have en nettoværdi på $8 millioner. I betragtning af at Jaden er barn af to berømte stjerner, kommer det ikke som en overraskelse, at han har været aktiv i underholdningsindustrien fra en ung alder. Han fik sin skuespillerdebut med sin far Will Smith i den biografiske dramafilm The Pursuit of Happyness fra 2006, og siden kunne fans se ham i projekter som The Day the Earth Stood Still og The Karate Kid. Udover skuespil forfølger Jaden Smith også musik, og indtil videre har han udgivet tre studiealbum - Syre i 2017, Erys i 2019 og CTV3: Cool Tape Vol. 3 i 2020.

4, mens deres datter Willow Smith er $6 millioner værd

Lad os gå videre til Jaden Smiths yngre søster Willow. Ligesom Jaden blev Willow også kendt i en ung alder. I 2007 fik en syv-årig Willow sin skuespillerdebut i den postapokalyptiske actionthriller I Am Legend, hvor hendes far Will Smith medvirkede. I 2010 startede Willow Smith sin musikkarriere med singlen "Whip My Hair", som var et internation alt hit.

I løbet af sin karriere udgav Willow Smith fire studiealbum - Ardipithecus i 2015, The 1st i 2017, Willow i 2019 og Lately I Feel Everything i 2021. Ifølge Celebrity Net Worth, den 21-årige -old anslås i øjeblikket at have en nettoværdi på 6 millioner dollars. Som tidligere nævnt er Willow også medvært på talkshowet Red Table Talk med sin mor og bedstemor.

3 Jadas mor Adrienne Banfield-Norris anslås at have en nettoværdi på mellem 1-5 millioner $

Jada Pinkett Smiths mor Adrienne Banfield-Norris er også en del af familien. De fleste kender hende som medvært for Facebook Watch-talkshowet Red Table Talk, som helt sikkert hjalp hende med at blive fremtrædende. I dag vurderes den 68-årige at have en nettoformue et sted mellem 1-5 millioner dollars.

2 Will Smiths ekskone Sheree Fletcher anslås at have en nettoværdi på $6 millioner

Næste på listen er skuespillerinden Sheree Fletcher, som i dag er kendt som Sheree Zampino. Will Smith og Sheree Zampino var gift fra 1992 til 1995, og sammen har de en søn ved navn Willard Carroll "Trey" Smith III. Sheree er iværksætter og reality-tv-stjerne, og hun er bedst kendt for at optræde i projekter som The Real Housewives of Beverly Hills, Hollywood Exes, Minay TV og Bethenny. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Will Smiths ekskone i øjeblikket at have en nettoværdi på 6 millioner dollars.

1 og hendes og Will Smiths søn Trey Smith er i øjeblikket $2 millioner værd

Og til sidst er det Will Smith og Sheree Fletchers søn Trey Smith, der afslutter listen. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Trey i øjeblikket at have en nettoværdi på 2 millioner dollars. Trey - der bestemt ikke er så kendt som sine halvsøskende Jaden og Willow Smith - forfølger i øjeblikket en karriere som DJ.

Anbefalede: