Har 'Teen Mom'-stjernen Catelynn Lowell en høj nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

Har 'Teen Mom'-stjernen Catelynn Lowell en høj nettoværdi?
Har 'Teen Mom'-stjernen Catelynn Lowell en høj nettoværdi?
Anonim

Det vil altid være svært at træffe det hjerteskærende valg at give en baby til adoption. Der er mange komplicerede følelser, og hvis en teenager træffer den beslutning, er det især sandt. Fans af MTV reality-serien Teen Mom har set Catelynn Lowell og Tyler B altierra i flere år nu. Vores hjerter vil altid knuse, når vi husker deres 16 og gravide episode, da de besluttede at finde adoptivforældre til deres babypige Carly.

Catelynn Lowell har ændret sig fra sin første reality-optræden, og vi ved, at hun har været igennem så meget og for nylig fødte sin fjerde baby. Vi har set Catelynn kæmpe, og vi har også set hende udforske forskellige karriereveje gennem årene. Har Teen Mom-stjernen Catelynn Lowell en høj nettoværdi? Lad os tage et kig.

Hvad er Catelynn Lowells nettoværdi?

Spørgsmålet om, hvorvidt Teen Mom er ægte, er altid i vores sind, men vi ved, at Catelynn og Tylers forhold og familieliv bestemt har været ægte og ægte.

Når det kommer til Catelynn Lowells nettoformue, er der et par forskellige tal, der bliver rapporteret.

Catelynn Lowell har en nettoværdi på $20.000, ifølge Celebrity Net Worth. Hvor meget får Catelynn og hendes mand Tyler bet alt for Teen Mom? Listen rapporterede, at det kunne være så meget som $500, 000 eller $350,000, da forskellige websteder har sagt forskellige ting. Ifølge Cheat Sheet er Catelynns nettoværdi $1,3 millioner.

Ifølge The List optrådte Tyler i The Awesome Dad Podcast i marts 2020 og sagde, at han og Catelynn altid har været forsigtige med at sikre, at deres børn kan gå på college. Tyler sagde: "For så vidt angår at få kompensation for showet, er mine børn klar til livet, økonomisk. College er bet alt, og det var mit og Catelynns vigtigste ting. Hver af vores børn har tillidsfonde, som penge går ind i, og de kan" Jeg har så meget selvtillid og fred i, hvordan vi opdrager mine børn. De vil være ydmyge og vil kende de ofre, vi har gjort."

Ifølge Catelynns Instagram-biografi er hun semi-permanent makeupartist, så det ser ud til, at hun tjener penge på den måde og stadig medvirker på Teen Mom. Før Catelynn fik sin fjerde baby, fort alte hun, at fans kunne ringe til hende, hvis de ville have, at hun skulle lave mikroblade på dem. Hun sagde: "Hvis du er interesseret i mikro-blading med mig, kan du ringe til dette nummer 3136714524 og bede om at blive sat på ventelisten med mig [hjerte-emoji]. glæder mig til at se dig efter baby R er født!! Vi starter! planlægning af aftaler, når hun er i verden."

Catelynn og Tyler plejede også at have et tøjmærke kaldet Terra Reign, men Cheat Sheet rapporterede i 2019, at det ikke ser ud til at eksistere længere, da ingen opdaterer virksomhedens konti på sociale medier, og hjemmesiden er nede.

Tyler B altierra og Catelynn Lowells skatteproblemer

Selv om folk siger, at Catelynn Lowells nettoformue kunne være $20.000, og andre siger, at det er tættere på $1,3 millioner, bet alte Catelynn og Tyler ikke skat i et stykke tid.

The Sun rapporterede i 2020, at realitystjernerne i 2019 fik en føderal skatteret på $535.010,97. De fik også en 321.789,06 USD i føderal skatteret i 2019 for 2018.

E! News rapporterede, at parret havde en skattegæld på mere end $800.000.

Catelynn og Tyler gav Carly op til adoption

Catelynn har lige fået sin fjerde baby, og fans husker stadig den virkelig triste 16 & Pregnant-episode, da Carly og Tyler besluttede, at de ville finde forældre til at adoptere deres første baby Carly.

I et interview med Entertainment Tonight sagde Catelynn, at da Carly blev voksen, ville hun have hende til at se episoden om hende, så de kan tale om det. Catelynn delte, at dette stadig er en meget følelsesladet episode for hende at se tilbage på.

Catelynn sagde: "Når jeg er ældre og Carly er i 20'erne eller 30'erne, er jeg velsignet over at kunne have en kopi af min 16 og gravide episode, som jeg kan vise hende til… der er ligesom, jeg behøver ikke engang at sige for meget. Vi kan se det. Så kan jeg svare på spørgsmål, som hun har, fordi det var så 100 procent ægte. Jeg har stadig ikke været i stand til at se min 16 og gravid. Jeg kan ikke gøre det."

Mens Carlys adoptivforældre Teresa og Brandon nogle gange har valgt at holde Carly væk fra kameraet, så fans af Teen Mom OG Tyler og Catelynn se Carly igen i et nyligt afsnit. Det var smukt og også hjerteskærende.

Catelynn sagde: "Jeg tror virkelig, at det åbnede øjnene for mange mennesker virkelig at se, hvordan ægte adoption fungerer, og de kampe, som fødselsforældre går igennem, og adoptivforældre går igennem. Det er ikke en livstidsfilm. Det er autentisk," ifølge E! Nyheder.

Anbefalede: