Survivor 41': Naseer Muttalif slutter sig til juryen efter at være blevet blindet

Indholdsfortegnelse:

Survivor 41': Naseer Muttalif slutter sig til juryen efter at være blevet blindet
Survivor 41': Naseer Muttalif slutter sig til juryen efter at være blevet blindet
Anonim

Spoiler Alert: Detaljer vedrørende afsnittet "Survivor 41" den 17. november 2021 diskuteres nedenfor!

Survivor 41 nærmer sig officielt sin afslutning, kun 8 castaways tilbage. I sidste uge blev Tiffany stemt ud og blev det allerførste medlem af juryen, men under aftenens afsnit fik hun selskab af ikke én, men to spillere mere! Immunitetsudfordringen var bestemt en at huske, da Viakana-stammen blev opdelt i to hold, hvilket gjorde det muligt for to castaways at opnå immunitet.

Erika Casupanan tog sejren for det gule hold, mens Xander Hastings vandt immunitet for det blå hold. For at gøre Xanders sejr endnu bedre, var han den sidste tilbageværende spiller, som tjente det blå hold en gryderet med oksekød og kylling som belønning! Mens de går til chowing down, kom hvert hold også i gang med at diskutere, hvem de ville stemme ud.

Mens gule kæmpede om, at Heather skulle blive stemt ud, primært på grund af Shans uophørlige skub for, at hun skulle gå, ser det ud til, at planen ikke fulgte igennem. Nå, det samme kan ikke siges om det blå hold, der målrettede Evvie og lykkedes! Da Evvie kom med i juryen, ser det ud til, at Naseer også fik støvlen, men hans afgang kom som et chok for os alle.

Heather var det oprindelige mål

Forud for immunitetsudfordringen gjorde Shantel Smith det klart, at Viakana-stammen skulle skyde efter Erika, på trods af at Erika ikke havde en solid alliance eller nogen fordel. Nå, da Erika vandt immunitet, skiftede Shans plan fra hende til Heather - i betragtning af at Heather er en af de få allierede Erika har.

Shans indre alliance var ikke så sikker på, om Heather var den rigtige pasform, og takket være Ricard begyndte planen at skifte! Efter at have henvendt sig til Erika og Heather gav Ricard udtryk for sine bekymringer over Naseer, da han overvejede, at Naseer er langt mere et mål, end Heather er - især i betragtning af, at han har et immunitetsidol.

Nå, Heather formåede at gå fra mål til pengeskab, da Ricard bragte blindsiden op til Shan, men mafia-pastoren havde ikke noget af det! Da Shan har en ekstra stemme, var det fuldt ud muligt at tage et skud mod Naseer, men Shans tøven fik seerne til at spekulere på, om planen rent faktisk ville blive til virkelighed.

Naseer blev fuldstændig forblændet af sin alliance

Survivor er bestemt et spil, hvor du ikke kan stole på nogen! Det gule hold, som bestod af Ricard, Heather, Erika, Shan og Naseer, var de første, der gik til stammerådet. Mens Naseer troede, han var i sikkerhed, så det ud til, at Ricards plan om at blindside ham lykkedes.

Heather fastholdt sin Oscar-vindende præstation for at få det til at virke, som om hun var sikker på, at hun skulle hjem, en taktik for at sikre, at Naseer ikke ville bruge sit idol, og det lykkedes! Selvom Naseer var fuldstændig blind, kom det ikke nemt. Den første afstemning førte til en 3 - 3 stemme på Heather og Naseer, hvilket efterlod Erika, Ricard og Shan til at afgive deres stemmer igen til en af de to.

Mens Naseer endte med at modtage flest stemmer, idet han blev fuldstændig blind af sin alliance, gik han ud som en mester! The Survivor castaway har spillet en af de bedste kampe i denne sæson, både soci alt og fysisk. Ikke alene udholdt han Survivors forræderiske betingelser, men han gjorde det med så megen balance, ynde og selvfølgelig positivitet!

Evvie blev også stemt ud

Selv om Naseers eliminering bestemt kom som et chok, var fansene ikke så overraskede, da Evvie blev stemt ud under det blå holds stammeråd. Deshawn, Danny, Liana, alle stemte på Evvie, mens Xander, som havde immunitet, forsøgte at udelukke Liana efter at have fået bekræftet fra Deshawn, at de ville gøre netop det.

Tja, ikke kun opsagde Deshawn sit ord om at udelukke Liana, da han havde de sidste fem med hende, men dette tog Xanders chance for at give sit idol til Evvie for en sikkerheds skyld.

Fans var forvirrede over Evvies exit i håbet om en større rystelse blandt magtalliancen, som består af Deshawn, Danny, Liana, Shan og Ricard. Seerne ønskede, at Xander i al hemmelighed havde givet sit idol til Evvie, kun for at få Liana til at være den næste mulighed. Selvom planen lød fantastisk, var den ikke god nok til at fungere.

Anbefalede: