Hvem er Michael Ceras kone, og hvad laver hun?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Michael Ceras kone, og hvad laver hun?
Hvem er Michael Ceras kone, og hvad laver hun?
Anonim

Michael Cera, 33, har holdt en lav profil siden Superbad. Sikker på, han er stadig et emne på nogle niche-subreddits, sandsynligvis på grund af hans kultklassiske film Scott Pilgrim vs. the World. Men ingen ved rigtigt, hvad han har lavet i disse dage. I disse dage huskes han stadig for sine film fra næsten et årti siden - Juno, Nick og Norahs Infinite Playlist, og This is the End, hvor han berømt havde en bizar røv-smækkende hændelse med Rihanna, 33. En af hans seneste film var Cryptozoo, et voksent animeret drama.

Udover det er det eneste, vi ved om skuespillerens liv, at han blev gift i 2018. Mange fans ved det sikkert ikke engang. Når alt kommer til alt, var den eneste offentlige optræden, som parret lavede, ved Tony Awards 2018 (bortset fra de paparazzi-billeder af dem i en park). Så hvad sker der med dette par i disse dage? Vigtigst af alt, hvad laver Ceras kone Nadine? Her er, hvad vi ved.

The Anti-Publicity Couple

Der vides ikke meget om Nadine. Vi ved ikke engang, hvad hendes efternavn er. Da hun giftede sig med Cera i 2018, havde medierne ikke meget at rapportere om hende. Alt, hvad vi ved, er, at hun og Cera allerede havde været kærester i lang tid, før de slog knuden. De holdt det bare under radaren. Hvis du ikke vidste det, har Juno-stjernen været kendt for at have stærke meninger imod omtale. Da han blev spurgt, hvorfor han ikke var på sociale medier, svarede han: "Tvangen ved Twitter er så mærkelig; jeg kan ikke se appellen. Jeg kan bare ikke lide at bruge min tid på den måde. Det er bare dovenskab."

Fans vidste ikke engang, at han var i et seriøst forhold med Aubrey Plaza, 37, og at de næsten blev gift. Parks and Recreation-skuespillerinden spildte te senere i 2016. "Han er en meget speciel - jeg mener, vi elsker hinanden," sagde Plaza under RuPauls podcast, What's the Tee? "Vi er stadig rigtig gode venner. Han er bare en underlig lille freak, og vi taler samme sprog. Han er en af de sjoveste mennesker, jeg kender."

Selv Cera og Nadines bryllup fandt sted, uden at nogen lagde mærke til det. Det var først, da han blev set iført sit bryllupsbånd, at folk begyndte at spørge om det. Så da skuespilleren mødte modreaktioner for sit brud med en anden mangeårig eks, Charlyne Yi, 35, gad han heller ikke udtale sig. Dengang anklagede en kilde ham for at "kløe efter at date andre mennesker", fordi han nu var "overberømt."

Det kunne dog ikke være længere fra sandheden. Cera har altid afvist berømthedens high-life. "Jeg følte mig vist ikke så i kontrol; det er den eneste måde, jeg kan sige det," sagde han om sin fremgang til berømmelse. "Jeg var ikke tryg ved den måde, tingene var bygget op om mig på. […] Jeg var bare ikke sikker på, om jeg nød at være skuespiller og alle de mærkelige ting, der følger med det." Han nægtede endda at flytte til Los Angeles, hvor han kunne have landet større projekter."Jeg er ikke tilsluttet den verden," forklarede han.

"Det er en rigtig god by at være hjemmemenneske og sidde og se film med venner." Han bor i øjeblikket i New York.

Hvad har Michael Cera lavet i disse dage?

The Year One-stjernen optræder stadig i disse dage. Selvom han måske ikke optræder i storfilm længere, virker han glad for bare at arbejde på ikke-kommercielle projekter, herunder et par uafhængige film. Han har også været til voiceovers på det seneste. Bortset fra Cryptozoo spillede han roller i børneshows, Rollie Pollie Olie og Braceface. Derefter blev han rollebesat i Sausage Party, The Lego Batman Movie og computeranimationen fra 2021, Blazing Samurai.

Cera har også erobret teatret, siden han debuterede på Broadway i 2014 i Kenneth Lonergans This Is Our Youth. Hans andet Lonergan-projekt, Lobby Hero, gav ham også sin første Tony-nominering i 2018. Selvom han ikke vandt, fortsatte han med at samarbejde med instruktøren om sit tredje teaterstykke, The Waverly Gallery. Så væltede han også ind i musikken.

Cera er faktisk en musiker i det virkelige liv. Han synger og spiller mandolin og bas. Han var en af frontmændene i Long Goodbye, et akustisk band. Han bidrog til Weezers 2010-album Hurley, udgav sit eget album True That i 2014 og lavede en EP kaldet Canada in Space med Alden Penner fra Unicorns. Cera gav også tv et forsøg i 2014. Han sluttede sig til rollebesætningen på How and Why. Desværre nåede showet ikke på netværket. Men vi er sikre på, at det ikke skadede hans nuværende nettoformue på $20 millioner.

Anbefalede: