Er '90 Day Fiancé'-stjernerne Jorge Nava og Anfisa Arkhipchenko stadig sammen?

Indholdsfortegnelse:

Er '90 Day Fiancé'-stjernerne Jorge Nava og Anfisa Arkhipchenko stadig sammen?
Er '90 Day Fiancé'-stjernerne Jorge Nava og Anfisa Arkhipchenko stadig sammen?
Anonim

Når det kommer til den populære TLC-serie, 90 Day Fiancé, har der været en håndfuld succeshistorier gennem årene. I 2016 blev fans præsenteret for Jorge Nava og Anfisa Arkhipchenko, som optrådte i seriens fjerde sæson. Efter at have mødtes på Facebook slog duoen løs og slog officielt sammen i sæsonfinalen.

I løbet af deres tid i showet fik seerne et indblik i deres tumultariske forhold, som inkluderede Jorges lange liste af løgne. Anfisa blev mange gange narret af Jorges konstante fibren, som omfattede hans økonomi og Anfisas branche.

Tja, tingene mellem de to vendte først mod syd, da Jorge blev idømt fængsel i 2018 for besiddelse af stoffer, hvor han fortsatte med at afsone en næsten tre års fængsel. Efter at være blevet udgivet i maj 2020, spekulerer fans nu på, hvor Jorge og Anfisa står i dag.

Jorge og Anfisa kaldte det op efter 3 års ægteskab

På trods af at de knyttede knude på 90 Day Fiance tilbage i 2016, er Jorge Nava og Anfisa Arkhipchenko ikke længere sammen! Dette kommer ikke som et for meget chok i betragtning af, at mange af ægteskaberne fra TLC-serien ender i skilsmisse, men Jorge og Anfisa havde en dårlig slutning skrevet over det hele fra starten!

Ikke kun løj Jorge om at være rig, men han var faktisk også i enorm gæld under sin tid med Anfisa. 90 Day Fance-stjernen løj også om Anfisas besættelse og betegnede hende som en "cam girl", hvilket er der, hvor han hævdede, at han mødte hende, mens det faktisk var på Facebook.

Det sidste, der virkelig tog tingene til et helt andet niveau, var, da Jorge løj om at søge juridisk rådgivning fra en skilsmisseadvokat, hvilket heller ikke var sandt. I august 2020 ansøgte Jorge officielt om skilsmisse, og denne gang for alvor lige ved det tidligere pars 3-årige bryllupsmærke.

Jorge Nava gik i fængsel

Som om bedraget og løgnene ikke var nok til at få deres forhold til at gå i opløsning, endte Jorge med at blive idømt næsten 3 års fængsel i 2018, efter at han blev fundet skyldig i besiddelse af stoffer. Dette var let sømmet på kisten til Jorge og Anfisas ægteskab, og det viste sig, at det var den tid, Jorge havde brug for til endelig at nå frem til en beslutning om at søge skilsmisse.

Den 33-årige blev løsladt tidligt og delte nyheden på sin Instagram-side. Det var på dette tidspunkt, at han og Anfisa officielt gik fra hinanden, men fans var mere chokerede over hans kropstransformation end nyheder om deres splittelse. I løbet af Jorges tid bag tremmer, lykkedes det TLC-stjernen at tabe hele 133 pund!

De er begge gået videre fra hinanden

Siden deres splittelse har Jorge fundet kærligheden igen, denne gang med sin kæreste, Rhoda Blua. Duoen har været sammen i lidt over et år, og har endda stiftet deres egen familie. Efter fødslen af deres første baby afslørede datteren Zara, Jorge og Rhoda, at baby nummer to er på vej!

Med hensyn til Anfisa har stjernen siden brugt sin 90-dages forlovede-berømmelse til at blive en fitness-influencer. Også hun gik videre fra Jorge og fandt sig selv i et forhold med sin nu tidligere kæreste, Leo Assaf. Mens de to ikke længere er sammen, forbliver Anfisa fokuseret på sin karriere, som inkluderer fitnessinspo på Instagram og ugentlige vlogs på hendes YouTube-kanal.

Anbefalede: