Alt, hvad Danielle Panabaker har gjort siden 'Sky High

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Danielle Panabaker har gjort siden 'Sky High
Alt, hvad Danielle Panabaker har gjort siden 'Sky High
Anonim

Sky High, der anses for at være en fast grund i barndommen, centrerer sig om Will Stronghold, søn af det mest berømte superheltepar i verden, som finder sig selv som en førsteårsstuderende på superheltetræningsskole og en udstødt, da han ikke har nogen kræfter, får ham stemplet som en sidemand. Danielle Panabaker medvirkede som Layla, en planteelsker, der i hemmelighed har været forelsket i sin bedste ven Will, så længe hun kan huske.

Og selvom det var her, Panabaker fik sin start i store film, ville hun fortsætte med at medvirke i adskillige film og deltage i et par tv-projekter. Så selvom der ikke er nogen tvivl om, at Danielle har holdt travlt siden hendes superheltedage, spekulerer mange fans på, hvad hun har lavet, siden hun revolutionerede ordet "sidekick"."

8 hun debuterede på den store skærm

Mens 2005s Sky High var en af Panabakers første store roller i film, var det heldigvis ikke den sidste. Panabaker medvirkede i Yours, Mine and Ours, hvor hun spillede Phoebe North, et af atten børn, der forsøgte at adskille den nyligt blandede familie og vende tilbage til det kaos, hun havde før med sin mor. Hun medvirkede også i film som Home of the Giants, Time Lapse og This Isn't Funny, og hun deltog også som sig selv i dokumentaren Lennon eller McCartney.

7 She Remained A Disney Icon

Efter at have spillet hovedrollen som fangirl Britney i Disney Channels Stuck in the Suburbs, blev Danielle Panabaker et barndomsarrangement, som Disney vidste bedre end at slippe af med. Et år senere ville hun få sin debut som Layla i Sky High. Og endnu et år efter hendes heltemod, ville hun spille den imaginære Isabella i Disneys Læs det og græd. Den film centrerede sig om en teenagers opståen til berømmelse, da hendes dagbog ved et uheld bliver offentliggjort og bliver et hit, og Danielle spillede hovedrollen som hovedpersonens alter ego. Hun spillede over for sin egen søster Kay Panabaker, der spillede hovedpersonen Jamie Bartlett.

6 Hun mestrede gæstestjerneoptrædener

Danielle boltrede sig også i gæstearbejde, da hun samme år Sky High blev udgivet, optrådte i Law and Order: Special Victims Unit og i sin søsters hitshow Summerland. Hun ville også optræde i Shark som Julie Stark, Medium, Grim, Frank & Bash og som pigen uden hjerte i Grey's Anatomy (hvor hendes søster også gæstede hovedrollen, men ikke i samme afsnit). Hun har også portrætteret specialagent Olivia Sparling i rævens krimiopklarende show Bones.

5 Hun gav sig til filantropi

Som mange berømtheder har Panabaker også haft sin hånd i velgørenhedsarbejde. I 2019, sammen med Flash-skuespillerinden Candice Patton (der portrætterer Iris West) og Black Lightning-skuespillerinden Nafessa Williams (der spiller Anissa Pierce), turnerede Panabaker rundt på militærbaser og besøgte mange veteraner sammen med USO. Panabaker har også deltaget i frivillige programmer for grupper som UNICEF og Young Storytellers Foundation.

4 Hun blev en certificeret Scream Queen

Ikke kun har Panabaker domineret den lille skærm, men hun er siden blevet et gyserfilmikon, da hun først dukkede op i 2009's genstart fredag den 13., som mange fans mener er undtagelsen fra reglen om, at originalerne altid er bedre, da det blev meget rost af sit publikum. Hun ville også optræde som Becca i 2010 gyser-genindspilningen The Crazies, såvel som den åndssvage Sarah i den psykologiske gyserfilm The Ward. Danielle Panabaker optrådte endda som sig selv i dokumentarfilmen Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th.

3 hun fik sin debut som instruktør

Det ser ud til, at skuespil ikke er det eneste i hendes repertoire, da hun fik sin debut som instruktør i The Flashs femte sæson. Hendes første episode at instruere var afsnit atten kaldet "Godspeed", som centrerer sig om Team Flash, der kigger ind i en af deres egne. Hun har også instrueret "License to Elongate" det sjette afsnit i seriens sjette sæson samt sæson syvendes fjortende afsnit "Rayo de Luz" med potentiale for flere instruktionsmuligheder senere hen.

2 Hun blev hustru og mor

Ser sådan ud, når en ny tv-studerende er blevet voksen, da hun nu er kone og mor. Danielle Panabaker giftede sig med Hayes Robbins i 2017, og de to bød velkommen til et barn i begyndelsen af 2020. Og selvom Panabaker forbliver i offentlighedens øjne professionelt, bevarer stjernen en meget mere privat tilstedeværelse, når det kommer til sin familie, da hun endnu ikke har postet billeder af barn (kun af hendes bump) eller afsløre deres navn til sine fans. Og heldigvis har fans respekteret hendes ønsker om at beholde en del af hendes liv for sig selv, mens hun fokuserer mere på at fremvise sin karriere.

1 Hun gik tilbage til sine superhelterødder

Siden hun fangede vores hjerter som den magtfulde Layla, gav det kun mening for Danielle Panabker til sidst at vende tilbage til sine rødder. I 2014 blev Panabker introduceret i Arrowverse på CW's Arrow som Caitlin Snow (og blev senere en regulær serie i The Flash). En bioingeniør for S. T. A. R. Labs, tegneseriefans genkendte navnet som alter egoet for superskurken Killer Frost og var spændte på at se, hvordan historien udspillede sig på den lille skærm. Og ikke kun gjorde Killer Frost endelig sin iskolde optræden, men hun har siden været i showet i syv sæsoner (og tæller). Panabaker har også optrådt som karakteren gennem det forbundne univers i programmerne Arrow, Legends of Tomorrow og Supergirl.

Anbefalede: