Sandheden om Sydney Parks enorme nettoværdi

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Sydney Parks enorme nettoværdi
Sandheden om Sydney Parks enorme nettoværdi
Anonim

Sydney Park blev for nylig berømt efter at have medvirket i Netflix horror-thrilleren There's Someone Inside Your House (filmen er baseret på en roman af samme navn). Faktisk bliver skuespillerinden anerkendt som streaminggigantens seneste stigende stjerne. Som mange ved, havde Netflix tidligere lanceret folk som Millie Bobby Brown, Noah Centineo, Finn Wolfhard og Claire Foy til superstjernestatus. Og det ser ud til, at det er ved at være det samme for Park.

Men hvad mange måske ikke er klar over er, at Park havde været en erfaren skuespillerinde længe før hun begyndte at arbejde med Netflix. Faktisk havde hun påtaget sig skuespillerroller siden helt tilbage i 2000'erne. Og hvad angår nettoværdien, tyder rapporter på, at Park nu er en cool $3 værd.8 mio. Sådan kom hun derhen.

Sydney Park startede som en Disney-stjerne, en slags

Da Park kom til Hollywood, var en af de første roller, hun nogensinde bookede, i Disney-hitshowet That's So Raven. Mærkeligt nok blev hun også castet til at spille en ung kvinde ved navn Sydney. Og selvom hendes ophold på showet ikke varede længe, er det stadig en af hendes mest populære forestillinger til dato. "Jeg bliver hele tiden anerkendt for min rolle i That's So Raven!" fort alte hun Shadow and Act. "Jeg spøger altid med, at jeg bliver 80 år gammel, og folk vil stadig stoppe mig i at sige: 'Hey er du den lille pige fra That's So Raven?'" Og mens Park sagde, at det ville være et at deltage i showets genstart. drøm,” så det ud til, at skuespillerinden havde haft for travlt til at deltage i Disneys Raven's Home.

Udover at spille hovedrollen i That's So Raven fortsatte Park også med at spille kortvarigt i Disney-serien Hannah Montana med stjernen Miley Cyrus. Desværre optrådte skuespillerinden kun i én episode. Derefter forfulgte Park andre projekter uden for Disney.

Sydney Park medvirkede i denne hitforbrydelsesprocedure

I årenes løb havde Park påtaget sig flere mindre tv-roller. Disse omfatter gæsteoptrædener i shows som Entourage, The Sarah Silverman Program., Garry Unmarried og Sons of Tucson. Omkring samme tid fik Park også en tilbagevendende rolle i CBS-krimidramaet CSI: NY. Skuespillerinden blev castet til at spille den adopterede datter af Sela Wards Jo Danville.

Som det viste sig, havde kriminalbetjent Jo næsten en søn (i stedet for en datter), indtil Park kom. "Vi så en masse gode skuespillere, men følte, at vi sprang for tidligt i castingen af en dreng. Vi åbnede også castingen for en datter og fandt en dynamit-skuespillerinde i Sydney,” fort alte showets executive producer, Pam Veasey, til TV Guide. "Vi følte, det var vigtigt at prioritere at finde et talentfuldt barn af enhver race eller køn."

Sydney Park sluttede sig også til Nickelodeon senere

Efter at have afsluttet sit CSI-ophold, fortsatte Park med at blive en Nickelodeon-stjerne. Først bookede hun korte roller i shows som The Thundermans, Bella and the Bulldogs og Nicky, Ricky, Dicky & Dawn. Kort efter blev Park dog også en regulær serie i Nickelodeons Instant Mom, som også har Tia Mowry-Hadrict og Michael Bowman i hovedrollerne.

I showet spillede Park Mowry-Hardricts datter, Gabby. Af karakteren indrømmede Park engang, at den var "meget lig den, jeg er i det virkelige liv!" "Jeg elsker det faktum, at jeg får inkorporeret forskellige dele af min personlighed i rollen som Gabby," fort alte skuespillerinden også til Nosh & Nurture. Hun nød også at arbejde med sit "barndomsidol" Mowry-Hardict. "Hver dag på sættet er bare masser af latter og sjov!" Park tilføjet.

Sydney Park spillede videre i en YouTube Red-serie

Bare et par år efter, at Instant Mom sluttede sit løb, blev Park castet i YouTube Red-serien Lifeline. Det er en sci-fi-thriller, hvor forsikringsagenter rejser ind i fremtiden for at forhindre, at deres klienter dør. For Park var projektet en no-brainer. Når alt kommer til alt, var historien lige så cool som A-listen, der arbejdede bag kulisserne.

"Det, der virkelig tiltrak mig til Lifeline, var kreativiteten ved YouTube Red og selvfølgelig at være en del af et projekt, som The Rock er executive producerer!" indrømmede skuespillerinden. "Jeg beundrer virkelig Dwayne Johnson ikke kun for hans arbejdsmoral, men for hans konstante positive indstilling. Han er meget inspirerende! Jeg kan ikke vente på, at folk ser Lifeline – vi har alle lagt meget hårdt arbejde i at gøre showet meget unikt og spændende at se."

Sydney Park kom til Netflix, The Walking Dead og en PLL-spinoff

Efter hendes rolle i Lifeline gik det ikke længe, før Netflix ringede. Først bookede Park rollen som Winter i den Drew Barrymore-ledede serie Santa Clarita Diet. I serien spillede hun Winter, en gymnasieelev, der bliver venner med Barrymores datter, Abby (Liv Hewson). Bortset fra dette, blev Park også benyttet til at blive stemmeskuespiller til Netflix' Spirit Riding Free-shows. I mellemtiden medvirkede hun også i Netflix-ensemblefilmen Moxie, før hun fik hovedrollen i There's Someone Inside Your House.

Omkring samme tid fik Park også rollen i Pretty Little Liars-spinoffet, Pretty Little Liars: The Perfectionists. Showet var perfekt for skuespillerinden, da hun har været en langvarig fan af den originale PLL. "På det tidspunkt, hvor jeg blev hentet til audition, var min mor og jeg i gang med serien på Netflix!" sagde hun til Pibe. "Jeg var super glad for at have fået sådan en saftig rolle i et show, der allerede har en indbygget fanbase."

På trods af at han var involveret i adskillige projekter, fandt Park også tiden til at portrættere en tilbagevendende karakter i den populære zombieserie, The Walking Dead. I showet spillede hun Oceanside-lederen Cyndie. Karakteren blev sidst set i seriens sæson 10-finale. I øjeblikket er det uklart, om Park vil gentage sin rolle i seriens sidste sæson.

Anbefalede: