Otte yngste deltagere til at konkurrere om 'Dancing With The Stars

Indholdsfortegnelse:

Otte yngste deltagere til at konkurrere om 'Dancing With The Stars
Otte yngste deltagere til at konkurrere om 'Dancing With The Stars
Anonim

Dancing With The Stars er i øjeblikket i gang med sin 30. sæson. Det, der gør forestillingen interessant for publikum år efter år, er dens mangfoldige og spændende cast. Alle typer berømtheder deltager i showet fra tidligere atleter og olympiske spillere til reality- og filmstjerner. Stjernerne er parret med en professionel danser og konkurrerer i forskellige stilarter af balsal dans fra vals til tango. Dommerne Len Goodman, Derek Hough, Carrie Ann Inaba og Bruno Tonioli, giv derefter parrenes score og det højeste gå videre til næste uge.

Denne sæson har især tiltrukket seere med stjerner Matt James, JoJo Siwa, Brian Austin Green og Olivia Jade konkurrerer om Mirrorball. Med deltagere, der danser i temakostumer fra Disney og Grease, har denne sæson været god at se. På grund af deltagernes aldersgruppe kender og relaterer seere i alle aldre til i det mindste nogen i showet, selv teenagere! Her er en liste over de yngste deltagere, der nogensinde har konkurreret på Dancing With The Stars.

8 Willow Shields

Willow Shields er bedst kendt for at spille Primrose Everdeen i Hunger Games-serien. Hun gik på DWTS i 2015, da hun kun var 14 år gammel. Sammen med Mark Ballas nåede Willow det syvende afsnit, før han blev elimineret. Siden da har Willow optrådt i Netflix-showet Spinning Out og et par andre film.

7 JoJo Siwa

JoJo Siwa er kun 18 år gammel og skrev historie i denne sæson af DWTS for at være i det første par af samme køn med Jenna Johnson Jenna fort alte TV Insider, hvor sjovt hun siger: "Seriøst, det er det bedste tidspunkt. Det er sådan en fornøjelse at kunne optræde med JoJo." Duoen er nået til top 9 og vil fortsætte med at konkurrere mod de andre deltagere, inklusive Jennas mand Val og hans partner Olivia Jade.

6 Skai Jackson

Skai Jackson er mest kendt for sin rolle på Disney Channels Jessie som den yngste søskende Zuri. Skai optrådte i sæson 29 af DWTS med partneren Alan Bersten i en alder af 18. Skai reflekterede over sin tid på showet og fort alte Entertainment Tonight: "Jeg er bare glad for, at jeg var i stand til at være på denne rejse med sådan en fantastisk person. Jeg føler, at vi nåede det så langt, vi nåede til uge 10, vi kom igennem alle dansene undtagen finalen, og det har bare været virkelig fantastisk."

5 Zendaya

Før store dele af Zendayas meget succesrige karriere konkurrerede hun på DWTS med partneren Valentin Chmerkovskiy i sæson 16 tilbage i 2013. Hun var kun 16 år gammel på det tidspunkt, og hun nåede hele vejen til finalen og blev nummer to. Zendaya er fortsat med at blæse folk omkuld med sine showbusiness-evner, mens hun yndefuldt optrådte i The Greatest Showman og hendes andre bestræbelser siden.

4 Laurie Hernandez

I en alder af 16 vandt gymnasten Laurie Hernandez DWTS sæson 23 og har stadig titlen som den yngste deltager, der hidtil har vundet. Laurie er kendt for at være en del af Final Five ved OL 2016 og er en af flere olympiske gymnaster, der konkurrerer på showet. Sammen med Valentin Chmerkovskiy beholder Laurie stadig nogle af de lektioner, han lærte hende i løbet af deres tid på showet. Hun fort alte Dance Dish: "Jeg tror, det største, jeg tog med mig, var at være taknemmelig," opsummerede hun. "Min partner sagde altid: 'Ved du hvad, du får endnu en uge til at danse. Du skal være med i showet. Du kommer til at gøre så mange forskellige ting, så vær taknemmelig.’

3 Shawn Johnson

En anden olympisk gymnast, Shawn Johnson, konkurrerede på DWTS tilbage i 2009. Shawn blev samarbejdet med Mark Ballas i sæson 8 af showet og nåede hele vejen til finalen og blive mester i en alder af 17. Shawn havde titlen som den yngste til at vinde showet, indtil Laurie Hernandez slog rekorden i sæson 23. Hun vendte senere tilbage til DWTS-scenen i 2012 for at konkurrere i All Stars-udgaven af showet med Derek Hough,hvor hun fik 2. pladsen.

2 Cody Linley

Bedst kendt som Hannah Montanas hjerteknuser Jake Ryan, Cody Linley konkurrerede også på DWTS. Han var 19 på det tidspunkt og samarbejdede med Julianne Hough, men måtte også danse med Edyta Sliwnska, da Hough var ude på grund af en skade. Cody modtog 4. pladsen og har stadig rekorden som den yngste han til at konkurrere.

1 Bindi Irwin

Datter af afdøde Steve Irwin, Bindi blev samarbejdet med Derek Hough i sæson 21 i en alder af 17. Duoen vandt Mirrorball Trophy. Selvom der var nogle uenigheder om hendes indtjening, da hun var mindreårig, fort alte Bindi TMZ, at hun ville donere alt tilbage til dyrelivets bevarelse.

Anbefalede: