Sean Connery afviste hundredvis af millioner for denne elskede rolle

Indholdsfortegnelse:

Sean Connery afviste hundredvis af millioner for denne elskede rolle
Sean Connery afviste hundredvis af millioner for denne elskede rolle
Anonim

I de seneste år har mange mennesker genovervejet hans arv efter opdagelsen af, at Sean Connery har sagt nogle meget oprørende ting, som de fleste ikke var klar over tidligere. Men uanset hvordan opfattelsen af Connery har ændret sig på det seneste, er der ingen tvivl om, at Sean gennem hele sin karriere var en af de største stjerner i Hollywood.

Hvert år bliver lister over de bedst bet alte skuespillere i Hollywood frigivet, og mængden af penge, som mange af nutidens stjerner tjener, er mildest t alt svimlende. Selvom de fleste kendte skuespillere blev bet alt meget mindre under storhedstiderne i Sean Connerys karriere, er der stadig ingen tvivl om, at han gjorde det meget godt for sig selv økonomisk gennem hele sin karriere. Faktisk var han velhavende nok til, at Connery ikke fuldt ud behøvede at acceptere de penge, han blev bet alt for sit arbejde i James Bond-filmene. På trods af det er det stadig forbløffende at erfare, at Connery engang afviste en rolle, der ville have skaffet ham en formue.

Glip af et livs rolle

Som enhver, der nøje fulgte hans karriere, uden tvivl vil vide, valgte Sean Connery at trække sig fra skuespil efter at have spillet hovedrollen i The League of Extraordinary Gentlemen. Endnu vigtigere er det, at det længe er blevet rapporteret, at Connerys pludselige pensionering var inspireret af, hvor meget han hadede at lave den film.

Som det viser sig, kunne Sean Connerys karriereforløb i 2000'erne have været meget anderledes. Connery blev trods alt tilbudt en anden rolle, som næsten helt sikkert ville have gjort det umuligt for ham at medvirke i The League of Extraordinary Gentlemen, da han ville have haft travlt.

Forbløffende nok, da Peter Jackson forberedte sig på at lave Ringenes Herre-filmtrilogien, var der kun én skuespiller, han ville spille Gandalf, Sean Connery. I betragtning af Connerys tykke accent og hvor vidunderlig Ian McKellen var i rollen, vil de fleste finde det meget svært at forestille sig Connery bringe Gandalf frem i lyset. Heldigvis bliver det meget lettere at forestille sig det koncept af en dyb falsk forfalskning af Connery som Gandalf, der blev udgivet.

Ifølge rapporter, da folkene bag Ringenes Herre henvendte sig til Sean Connery om at optræde i trilogien, tilbød de ham en aftale, som de fleste skuespillere ikke kunne afslå. Når alt kommer til alt, blev Connery angiveligt tilbudt en basisløn på 30 millioner dollars og 15 % af de penge, som Ringenes Herre-trilogien indbragte ved billetkontoret.

Da Sean Connery blev bedt om at medvirke i Ringenes Herre-filmene, var der selvfølgelig ingen mulighed for at vide, om filmene ville blive et kæmpe hit. Men i betragtning af hvor legendariske bøgerne filmene var baseret på altid har været, burde Connery have vidst, at han næsten helt sikkert ville have indkasseret. Stadig, som han tidligere har indrømmet, da Connery læste manuskripterne til Ringenes Herre-trilogien, han fik dem ikke."Jeg læste bogen. Jeg læste manuskriptet. Jeg så filmen. Jeg forstår den stadig ikke. Ian McKellen, tror jeg, er fantastisk i den."

Til en artikel fra celebritynetworth.com satte en forfatter sig ned og lavede regnestykket for at finde ud af, hvor mange penge Sean Connery ville have tjent, hvis han tog imod tilbuddet om at spille Gandalf. Ifølge den artikel kostede Connerys beslutning om at videregive Ringenes Herre-trilogien ham omkring 450 millioner dollars. At sige det er utroligt er livets underdrivelse.

Andre roller Connery videregivet

Selv om det er forbløffende nok, at Sean Connery afslog chancen for at medvirke i Ringenes Herre-filmene, er det langt fra det eneste massive projekt, skuespilleren videregav. Selvfølgelig giver det meget mening, at Connery gav så mange roller videre, da han var en meget efterspurgt skuespiller i årtier. Alligevel er det forbløffende at lære om et udpluk af de andre roller, Connery besluttede ikke at tage.

I et fascinerende twist viser det sig, at Sean Connery afslog muligheden for at stå i hovedet på endnu en enormt populær trilogi af film. Connery fik trods alt tilbudt chancen for at spille Morpheus i The Matrix, hvilket betyder, at han næsten helt sikkert ville have fået en formue for at optræde i den anden og tredje Matric-film. Utroligt nok henvendte folkene bag The Matrix-trilogien Connery en anden gang, da han blev bedt om at spille The Architect i efterfølgerne, men afviste også den rolle.

Nogle af de andre bemærkelsesværdige roller, som Sean Connery gav videre, inkluderer Jurassic Parks John Hammond, Blade Runners Rick Deckard og Die Hard with a Vengeances Simon Gruber. Ud over alle de projekter, Connery ikke var interesseret i at være en del af, blev Sean også tilbudt chancen for at spille Albus Dumbledore i Harry Potter-filmene. I betragtning af, at det at være britisk er en stor del af Potter-franchisen, er det svært at gennemskue Connery i den rolle, men han var en fantastisk skuespiller, så han kunne have været i stand til at klare det.

Anbefalede: