Hvad skete der virkelig mellem Katie Holmes og Joshua Jackson?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der virkelig mellem Katie Holmes og Joshua Jackson?
Hvad skete der virkelig mellem Katie Holmes og Joshua Jackson?
Anonim

Joey Potter og Dawson Leery hører fuldstændig sammen. Vent… men det gør Joey og Pacey Witter også. Fans af det populære teenagerdrama Dawson's Creek fra 90'erne ved, hvor stressende det kan være at se denne series vigtigste kærlighedstrekant udvikle sig og spekulerer på, hvem Joey skal give sit hjerte til. Mens Joey og Dawson bestemt er sjælevenner, hvordan kan Joey ikke blive forelsket i den yndige Pacey, der får hende til at grine og opfordrer hende til at forlade sin komfortzone?

Fans siger, at Jen faktisk var den originale stjerne i Dawson's Creek, hvilket er interessant at høre. Hvis det var tilfældet, ville Joey og Paceys forhold så forløbe som det gjorde? Mange fans kan ikke forestille sig dette show uden denne store kærlighedshistorie. Og som det viser sig, datede de skuespillere, der spillede disse elskede karakterer, faktisk IRL. Fortsæt med at læse for at finde ud af sandheden om Katie Holmes og Joshua Jacksons forhold.

Joshua And Katie

Selma Blair kunne have fået rollen som Joey, men hvis det var sket, ville Katie Holmes og Joshua Jackson måske aldrig have mødt hinanden og begyndt at date.

Katie Holmes var på forsiden af Rolling Stone i 1998, og ifølge Us Weekly delte hun meget om sin romantik med sin medstjerne. Hun kaldte ikke Joshua Jackson ved navn, men folk vidste, at det var ham, hun t alte om.

Katie forklarede: "Jeg føler mig så heldig, fordi han nu er en af mine bedste venner. Det er mærkeligt, det er næsten som en Dawson-og-Joey-lignende ting nu. Han har været i branchen så længe, og han har virkelig hjulpet mig. Jeg respekterer ham som ven og professionel."

Skuespillerinden sagde også: Jeg havde virkelig held og lykke det sidste år, og jeg havde en virkelig vidunderlig, fantastisk oplevelse.

Jeg vil bare sige, at jeg mødte nogen sidste år, jeg blev forelsket, jeg havde min første kærlighed, og det var noget så utroligt og ubeskriveligt."

Fans af Joey og Pacey falder helt sikkert i svime, mens de hører om denne kærlighedshistorie fra det virkelige liv. Mens karaktererne synes at hade hinanden i starten, da Paceys fjollede natur virkelig plager Joey, og Pacey synes, at Joey er for spændt, er det super sødt at se dem falde for hinanden.

Mens Katie Holmes ikke fort alte Rolling Stone, hvorfor hun og Joshua Jackson gik fra hinanden, var de måske for unge til at fortsætte deres forhold, og det lykkedes bare ikke.

Det er fantastisk at se tilbage på Katie Holmes og Joshua Jacksons forhold, da deres liv har bragt dem så interessante steder lige siden. Selvfølgelig kender alle til Katies højprofilerede ægteskab med Tom Cruise (og deres meget offentlige skilsmisse), og Joshua er blevet rost for at spille med i tv-serier lige fra Fringe til den seneste serie Dr. Death.

Mens mange tv-medstjerner dater, og nogle endda bliver gift og får familie og bliver sammen, er det specielt at høre, at Joshua var den første person, som Katie nogensinde elskede.

Ifølge E! Nyheder, skuespillerne datede i 1998 og 1999, og de var stadig tætte venner, efter de gik fra hinanden.

Selv om vi alle har haft et akavet brud, lyder det, som om stjernerne stadig er på god fod selv i dag. Marie Claire UK rapporterede, at Katie Holmes ringede til Joshua Jackson, da hun og Tom Cruise blev skilt. Joshua sagde om telefonopkaldet: "'Som enhver gammel ven var det ligesom, 'Åh, hej, hvordan har du det? Hvad sker der?' 'Jeg fik et barn'; 'Ja, det er vanvittigt, har jeg hørt!' Det var rart, det var meget rart, faktisk."

Hvad synes fans?

Mens mange fans er på Team Dawson og Joey, er andre med på Joey/Pacey-romancen, og mange fans har delt deres tanker om Reddit.

En fan skrev: "Det sjove er, at de datede i to år og slog op, før Joey og Pacey overhovedet fandt sammen. Da sæson 3 startede, var hun i et seriøst forhold med Chris Klein."

En anden fan sagde: "Det blev faktisk bekræftet, at de Josh og Katie datede i sæson 1, og producenterne af DC vidste om det", og en tredje fan fort alte, at de virkelig elskede at lære, at skuespillerne datede: "Da jeg fandt dette ud, jeg var ligesom.så det er derfor, deres kemi er 100 gange bedre end nogen af de andre."

Fans elskede det søde forhold mellem Pacey Witter og Joey Potter på Dawson's Creek, og det er rart at vide, at selvom Joshua Jackson og Katie Holmes var i et forhold i det virkelige liv, var de i stand til at forblive venner og ikke ser ud til at have ondt blod mellem dem.

Anbefalede: