Hvorfor fans synes, at Taylor Swifts kæreste ikke er så sød, som han ser ud til

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor fans synes, at Taylor Swifts kæreste ikke er så sød, som han ser ud til
Hvorfor fans synes, at Taylor Swifts kæreste ikke er så sød, som han ser ud til
Anonim

Der er noget fascinerende og dramatisk ved en løgnedetektortest. Vi ser ofte karakterer tage dem i film eller på tv-shows, som Seinfeld-episoden, når Jerry lader som om han hader Melrose Place, og det viser sig, at han lyver tot alt. Nogle af os er måske skeptiske, men andre mener, at disse test virker. Men hvad nu hvis en berømthed tog en løgnedetektor-test … og sagde noget interessant om en populær sangerinde og hendes kæreste? Og hvad hvis den sanger var Taylor Swift?

Uanset om vi spekulerer på Taylor og Joes forhold eller lytter til sange, Taylor skrev om Joe, kan vi ikke undgå at være tot alt investeret i denne højprofilerede kærlighedshistorie. Da Taylor ikke taler meget om sit forhold, er fans nødt til at stole på, hvad andre mennesker siger. Shawn Mendes tog en løgnedetektortest og afslørede, hvordan han har det med Joe Alwyn, og folk var forbløffede over at høre, hvad han havde at sige.

Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvorfor fans tror, at Taylor Swifts kæreste ikke er så sød, som han ser ud til.

Hvad synes Shawn om Joe?

Der er altid rygter om Taylor Swift og Joe Alwyn, uanset om fans spekulerer på, om parret hemmeligt skal giftes, eller om de stadig er sammen.

Vanity Fair interviewede Shawn Mendes og fik den populære sangerinde til at tage en løgnedetektortest. Ifølge E! Nyheder, Shawn Mendes startede med at være venlig og høflig og sagde: "Jeg har aldrig personligt mødt Joe, men han ligner en sød fyr."

Da personen, der er ansvarlig for løgnedetektortesten, sagde: "Du taler ikke sandheden. Du vildleder," sagde Shawn, "Jeg lyver en lille smule? Ja, jeg mener, han har lidt af et skurk-look over sig. Han ligner en flink fyr, men han kunne ved enhver bevægelse blive til en skurk, ved du?" Shawn t alte også om Joes øjne og sagde: "Han har virkelig blå øjne, og jeg kæmper med så blå øjne, ved du? Som om jeg har nemmere ved at stole på brune øjne."

Fans var nysgerrige efter resultaterne af denne løgnedetektortest, hvor mange mennesker diskuterede det på Reddit. Vi vil selvfølgelig altid gerne have, at venner beskriver vores partnere som søde, da det ville være ret akavet for dem at sige, at de ikke kan lide den, vi har valgt at date. Men fans er nysgerrige efter, hvorfor folk ikke taler meget om Joe Alywn.

I en Reddit-tråd skrev en fan: "Det er så underligt, hvor kagede hendes venner bliver, når de bliver spurgt om Joe. Jeg ved, at de er et 'privat' par, men folk behøver ikke at lukke helt ned og gå i panik når de bliver spurgt om ham lol. Han er skuespiller. De er i et kendt forhold. Det er som om, ingen faktisk har mødt fyren."

En anden fan sagde, at når Taylors venner taler om hendes kæreste, siger de alle, at han er sød, men de har ikke meget mere at tilføje. Fansen skrev: "Det er så bizart, at Taylors venner ikke har meget at sige om Joe ud over 'han virker som en dejlig person'. Ligesom, har de ikke mødt ham???"

Nogle fans kunne ikke lade være med at se humoren i situationen, da det er ret sjovt, at Shawn Mendes begyndte at tale om, hvor sød Joe Alwyn virker, og derefter begyndte at tale om sine øjne. En fan jokede: "Wow, Shawn faldt virkelig fra hinanden under det mindste pres. Shawn: Joe virker sød. Mand: Min sludderboks siger, at du lyver. Shawn: Okay, men i virkeligheden ligner han den faktiske djævel."

Det ser ud til, at Taylors venner ville kende Joe godt og ville være i stand til at beskrive ham, så det er ikke underligt, at vi alle er så forvirrede over, hvorfor Joe kun bliver kaldt en "pæn fyr." Det er muligt, at ingen har brugt så meget tid sammen med ham, men det ser ud til, at Taylor ville introducere sine gode venner for sin kæreste, især da de har været i et seriøst forhold i et par år nu.

Taylor And Joe

Mens Taylor Swift og Joe Alwyn holder meget af deres forhold stille, delte Joe noget: at han nu er fan af The Office. Ifølge E! Nyheder sagde Joe: "Jeg holder lige nu øje med det amerikanske kontor, som jeg aldrig har set før." Publikationen bemærkede, at Taylor elsker det program, så det ser ud til, at han ser det, fordi de dater.

Selvom Shawn Mendes sagde, at selvom Joe Alwyn virkede sød, var han ikke så sikker på Joes øjne, Taylors ven og samarbejdspartner Ed Sheeran har t alt om Taylor og Joes forhold.

Ifølge Insider.com sagde Ed, at Taylor bager og laver mad til Joe, og de elsker film og motion. Tilbage i 2017, da parret ikke havde gået ud sammen ret længe, forklarede Ed: "Han er virkelig sød. Virkelig, rigtig venlig, rigtig god fyr. De er meget forelskede, de har et ret lavmælt forhold, som Taylor kan lide. Det er norm alt, og ingen ved rigtigt om det lige nu."

Anbefalede: