Hvad Nickelodeons 'Naked Brothers Band' har gang i nu

Indholdsfortegnelse:

Hvad Nickelodeons 'Naked Brothers Band' har gang i nu
Hvad Nickelodeons 'Naked Brothers Band' har gang i nu
Anonim

Nickelodeon har været en populær kanal i årtier nu, og gennem årene har netværket givet anledning til nogle virkelig fantastiske og mindeværdige shows. Shows som SpongeBob, Rugrats og All That har været med til at forme netværkets unikke historie.

The Naked Brothers Band var et show, der debuterede i 2000'erne, og det fandt et betydeligt publikum, mens det stadig var i luften. Drengene havde succes med skuespil og musik som børn, og der har været en interesse fra fans for at vide, hvad de har lavet gennem årene.

Lad os tage et kig på, hvad Nat og Alex Wolff har gang i nu.

'The Naked Brothers Band' var et populært Nickelodeon-show

I løbet af 2000'erne introducerede Nickelodeon masser af nye shows, der henvendte sig til moderne publikum, og i 2007 kom The Naked Brothers Band ind på netværket og fandt et loy alt publikum på ingen tid. Med brødrene Nat og Alex Wolff i hovedrollerne var showet lige, hvad publikum ledte efter i den tid.

I 3 sæsoner og næsten 40 afsnit fokuserede denne mockumentary på drengene, mens de navigerede sig gennem livet med deres venner, mens de også jonglerede med deres tid i et band. Det var et sjovt show, der havde en stil, der mindede om tiden. Det var måske ikke et monsterhit som Hannah Montana, men showet var stadig en stor succes.

Ikke kun var showet vellykket, men det var også musikken, der blev udgivet fra showet. Nat og Alex Wolff var ægte musikere, der kunne lave en solid melodi, selv i en ung alder, og de udnyttede deres evner og eksponering på Nickelodeon fuldt ud.

Det er år siden, at showet sluttede, og fans er blevet nysgerrige efter at se, hvad drengene har lavet. Se, de har gjort lidt af hvert siden deres Nickelodeon-dage.

De har optrådt i film som 'Jumanji' og 'Paper Towns'

Nat og Alex Wolff er måske ikke kendte navne som skuespillere, men tro os, når vi siger, at du har set dem optræde i langt flere ting, end du måske er klar over. Nej, de agerer ikke nødvendigvis sammen, men det har ikke forhindret dem i at lande nogle seriøst imponerende skuespillerkreditter, efterhånden som de er blevet ældre.

For Nat inkluderer hans skuespilkreditter The Fault in Our Stars, Paper Towns, Death Note og The Stand. Han er også bekræftet i at optræde i Joe Exotic, hvilket uden tvivl vil tiltrække stor interesse fra Tiger King-fans.

Hvad angår Alex, så er hans skuespillerkreditter også sindssygt imponerende. Alex er blevet voksen og er blevet til i film som My Big Fat Greek Wedding 2, Patriots Day og i de moderne Jumanji-film. Han medvirkede også for nylig i M. Night Shyamalans seneste hit, Old, som tjente over 90 millioner dollars på det globale billetkontor.

Som vi allerede sagde, har disse fyre optrådt i mange film, og de fleste havde ingen anelse om, at de var fra The Naked Brothers Band for alle de år siden. Hvor fantastisk det end har været at se dem begge trives med skuespil, vil de fleste gerne vide, om drengene stadig laver musik sammen.

De udsender musik tilbage i 2020

Mens fans måske ikke hører noget specifikt fra The Naked Brothes Band længere, betyder det ikke, at Nat og Alex er færdige med at lave musik. Som en duo begyndte parret at gå af Nat & Alex Wolff, og tilbage i 2011 udgav de deres første album under denne betegnelse, Black Sheep.

Efter 2011's Black Sheep ville drengene mødes igen til 2013's Throwbacks. Dette album indeholdt imidlertid melodier, der blev indspillet, mens drengene stadig gik under navnet Naked Brothers Band, og selve musikken blev indspillet helt tilbage i 2008.

Lige sidste år fungerede "Glue" som en relativt ny udgivelse for bandet, og fans var spændte på at høre brødrene tilbage i aktion sammen.

Når han t alte om forskellen mellem at spille og lave musik, sagde Nat: "At handle når det er bedst er selvudfoldelse, men du fortolker også en andens manuskript. Når vi laver musik sammen, har jeg dog altid gjort det. den bedste samarbejdspartner, jeg har altid den person, jeg gerne vil arbejde med, som jeg virkelig respekterer og også føler mig tryg ved og ikke engang behøver at være høflig over for."

Det er klart, at Nat og Alex Wolff er fortsat med at trives inden for underholdning, og deres skuespil og musik har givet fans noget at tale om i mere end et årti.

Anbefalede: