Her er hvordan Willow Smith har ændret sig siden "Pisk mit hår"

Indholdsfortegnelse:

Her er hvordan Willow Smith har ændret sig siden "Pisk mit hår"
Her er hvordan Willow Smith har ændret sig siden "Pisk mit hår"
Anonim

Musiker Willow Smith var bestemt til at være en stjerne siden den dag, hun blev født - med forældre som Will Smith og Jada Pinkett Smith skulle det helt sikkert ske. I dag er Willow en af de mest omt alte unge rockstjerner i branchen, og der er ingen tvivl om, at den unge kunstner vil blive ved med at imponere alle med sin musik.

I dag tager vi et kig på, hvor meget stjernen har ændret sig siden hendes debuthit "Whip My Hair". Fra at vokse til en stærk kvinde til at ændre sin musikstil fuldstændigt – fortsæt med at rulle for at se, hvordan Willow Smith har udviklet sig!

10 I 2010 sparkede Willow Smith sin musikkarriere i gang med sangen 'Whip My Hair'

Vi sparker listen i gang i 2010, da Willow Smith udgav sin debutsingle "Whip My Hair." På det tidspunkt var Will Smith og Jada Pinkett Smiths datter kun 9 år gammel. Sangen endte med at toppe som nummer 11 på Billboard Hot 100, og den beviste bestemt for alle, at Willow er en meget talentfuld musiker.

9, hvorefter hun skrev under på Jay-Z's pladeselskab Roc Nation

Efter "Whip My Hair" blev en stor succes, fik Willow Smith signet af Jay-Z's pladeselskab Roc Nation, og ligesom det blev hun den yngste kunstner, der blev skrevet under på pladeselskabet. Efter sin debutsingle udgav musikeren sangen "21st Century Girl", men desværre var den ikke nær så vellykket som "Whip My Hair."

8 I 2015 udgav The Singer sit debutalbum 'Ardipithecus'

I 2015 udgav Willow Smith sit debutalbum Ardipithecus, som var en blanding af alternativ R&B og eksperimenterende pop.

Albummet producerede to singler, "Why Don't You Cry" og "Wait a Minute!" - ingen af dem havde den store kommercielle succes. Efter sit debutalbum udgav Willow Smith yderligere tre - The 1st in 2017, Willow i 2019 og Lately I Feel Everything i 2021.

7 I 2018 begyndte hun at være medvært for talkshowet 'Red Table Talk'

I 2018 deltog Willow Smith i Facebook Watch-talkshowet Red Table Talk, som hun var vært sammen med sin mor Jada Pinkett Smith og bedstemor Adrienne Banfield-Norris. Talkshowet - som i øjeblikket har fire sæsoner - gav seerne mulighed for at lære alle tre kvinder meget bedre at kende, og det viste bestemt, hvor meget af et forbillede hendes mor og bedstemor er for Willow Smith. På showet kom musikeren for nylig ud som polyamorøs. Her er hvad Willow Smith sagde:

"Med polyamori føler jeg, at hovedfundamentet er friheden til at være i stand til at skabe en forholdsstil, der fungerer for dig, og ikke bare træde ind i monogami, fordi det er, hvad alle omkring dig siger, er det rigtige at gøre. Så jeg tænkte: 'Hvordan kan jeg strukturere den måde, jeg nærmer mig forhold på med det i tankerne?' Og at forske i polyamori, er hovedårsagerne… hvorfor skilsmisser sker, utroskab."

6 Og det år fyldte hun også 18

I betragtning af, at Willow Smith har været i søgelyset siden 2010, er det let at glemme, hvor ung stjernen stadig er. Den 31. oktober 2018 fyldte sangerinden 18 år, og i slutningen af denne måned fylder hun 21 år. Der er ingen tvivl om, at vi fik set Willow Smith vokse op, og det er sikkert at sige, at musikeren vil fortsætte med at udvikle sig i fremtiden.

5 I 2021 udgav hun singlen 'Transparent Soul' med Travis Barker

Den 27. april 2021 udgav Willow Smith sangen "Transparent Soul" med Blink-182-trommeslageren Travis Barker på trommer. "Transparent Soul" var en stor succes, og den blev hurtigt meget populær på videodelingsplatformen TikTok. Sangen endte med at nå nummer et på Billboard Rock Streaming-hitlisten.

4 Og dermed skiftede hun officielt fra R&B/pop til rockmusik

I år udgav Willow Smith sit fjerde studiealbum Lately I Feel Everything, og med det ændrede hun fuldstændig genren af sin musik. Albummet er en blanding af pop-punk, alternativ rock og emo indie rock, og indtil videre har hun haft en del succes med det. Her er, hvad Willow Smith sagde om at være rockartist:

"Jeg har set det i så mange år, det had, som ikke engang kun sorte kvinder [får], men mennesker af forskellige farver, som ikke er hvide, som ønsker at komme ind i rockmusikken og ind i dette rum. Jeg håber bare, at jeg kan vise unge sorte piger, at… på trods af at folk siger til os, 'Vi skal ikke lytte til den her musik, vi skal ikke klæde os på denne måde, vi skal ikke synge på denne måde', så gør vi det. det og gør det fuldt ud."

3 Willow Smith blev et stort modeikon

Selv dengang "Whip My Hair" udkom, var det tydeligt, at Willow Smith elsker mode og ikke er bange for at udforske forskellige stilarter. I dag er sangerinden kendt for sin edgy punk-rock stil, og det er sikkert at sige, at Willow Smith elsker at udtrykke sig gennem sit udseende. Fans over hele kloden ser helt sikkert op til stjernen for hendes autentiske og unikke stil.

2 I år blev hun også kåret som en af Time Magazines 100 mest indflydelsesrige personer

I år blev Willow Smith inkluderet i Time Magazines 100 mest indflydelsesrige personer i verden. Udover sangerinden er andre kendisser, der kom på listen, Britney Spears, Dolly Parton, Billie Eilish, Kate Winslet, Lil Nas X, Kamala Harris samt Willow Smiths mor Jada og bedstemor Adrienne..

1 Endelig er hun ikke et barn længere

Og endelig er det at pakke listen op den største måde, hvorpå Willow Smith har ændret sig siden "Whip My Hair" - hun er ikke et barn længere. I år fylder sangerinden 21 år, og det er tydeligt, at hun voksede til en meget selvstændig og kreativ kvinde, der ved præcis, hvad hun vil have ud af sit liv og sin karriere. Willow Smith er bestemt et af de store forbilleder i sin generation!

Anbefalede: