Alt, hvad Danica McKellar har lavet siden 'The Wonder Years

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Danica McKellar har lavet siden 'The Wonder Years
Alt, hvad Danica McKellar har lavet siden 'The Wonder Years
Anonim

1980'erne var et årti, der gav anledning til nogle virkelig bemærkelsesværdige tv-shows, og de havde en enorm indflydelse på programmerne fra 90'erne og frem. The Wonder Years var et af de mest populære shows, der er opstået fra årtiet, og nu hvor en ny version udkommer, er der en fornyet interesse for originalen.

Danica McKellar spillede Winnie Cooper i originalen, og hun var en fast bestanddel af fjernsynet fra slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne. Winnie og Kevin endte ikke sammen i showet, men dette påvirkede ikke McKellars plads i 80'ernes tv-historie. Selvom hun ikke har haft et hit som The Wonder Years siden, har McKellar forblevet travlt i underholdningsverdenen og har gjort det ganske godt for sig selv.

Lad os se nærmere på, hvad Danica McKellar har lavet siden The Wonder Years.

McKellar Rose To Stardom på 'The Wonder Years'

I januar 1988 fik The Wonder Years sin debut på tv, og på ingen tid overhovedet blev serien et kæmpe hit, som fans ikke kunne få nok af. Takket være dens varme start var The Wonder Years en øjeblikkelig succes, der var i stand til at vare indtil 1993.

Med talentfulde unge kunstnere som Fred Savage, Josh Saviano og Danica McKellar i hovedrollerne, var The Wonder Years en relateret serie, der fokuserede på Kevin Arnolds liv, da han voksede op i 60'erne og 70'erne. Selvom hun ikke var omdrejningspunktet for showet, var Danica McKellar en stor grund til, at serien kunne tage fart.

Mens hun spillede Winnie Cooper, blev Danica McKellar et berømt ansigt, der stjal små børns hjerter over alt. Succesen med The Wonder Years gjorde McKellar til en integreret del af 80'ernes tv.

I årenes løb har McKellar haft ret travlt, siden showet sluttede.

She's Done a Ton of Voice Acting

1F0B5ABD-EB5B-44BE-97BF-98C3F1F034EA
1F0B5ABD-EB5B-44BE-97BF-98C3F1F034EA

Stemmeskuespillernes verden tilbyder kunstnere en række muligheder for at deltage i spændende projekter uden at skulle dukke op foran kameraerne. Siden sin tid på The Wonder Years har Danica McKellar gjort det ganske godt for sig selv i stemmeskuespil, og der er en god chance for, at folk har hørt hendes stemme i mindst ét stort projekt.

På det store lærred har McKellar spillet et par stemmeskuespillerroller, dog ikke så mange, som hun har gjort på tv. McKellars filmkreditter inkluderer Scooby-Doo! Abracadabra Doo, Superman/Shazam!: The Return of Black Adam og The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!. Igen har hun lavet mere stemmeskuespil på den lille skærm, men disse kreditter er bestemt værd at diskutere.

På tv er McKellars kreditter ret imponerende. Disse kreditter inkluderer Captain Planet, Static Shock, Justice League, King of the Hill, Young Justice og DC Super Hero Girls. Det er klart, at folk hos DC elsker, hvad McKellar bringer til bordet, da hun har samarbejdet med dem mere end et par gange.

Udover film- og tv-stemmeskuespilarbejde har McKellar også givet udtryk for karakterer i adskillige videospil. Hun har arbejdet på spil som X-Men Legends, EverQuest II, Marvel: Ultimate Alliance og Young Justice: Legacy.

McKellars stemmeskuespilarbejde har været en stor niche, og i de seneste år har hun gjort det ganske godt for sig selv i Hallmark-filmverdenen.

She's A Hallmark Movie Mainstay

Når en stjerne forbinder sig med Hallmark for flere samarbejder, har de fundet en fantastisk niche, der kan være lukrativ i årevis. Danica McKellar arbejdede første gang med Hallmark tilbage i 2015, og siden da har hun lavet en række film, som fansene er begyndt at elske.

I årene siden hendes Hallmark-debut har McKellar medvirket i mindst 2 Hallmark-film om året, bortset fra kun én film i 2021. The Matchmaker Mysteries har været en særlig stor filmserie for McKellar, som nu har optrådt i tre forskellige Matchmaker Myseries-film.

Da hun t alte om sin tid med Hallmark, sagde McKellar: "Hallmark er et sted at komme for kvalitetsunderholdning, der er familievenlig og får dig til at føle dig godt tilpas, og hvor du ved, at alt vil løse sig i sidste ende. Det er ikke bare en vidunderlig flugt fra hverdagen, men det er også en påmindelse om de gode sider af livet og den menneskelige natur. Jeg kalder det min recept på fornuft."

Det er fantastisk at se, hvor travlt Danica McKellar har haft, siden The Wonder Years sluttede, og vi kan ikke vente med at se, hvad hun har i vente for fremtiden.

Anbefalede: