Alt, hvad Wesley Snipes har lavet siden 'Blade

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Wesley Snipes har lavet siden 'Blade
Alt, hvad Wesley Snipes har lavet siden 'Blade
Anonim

Wesley Snipes var bestemt en skat på skærmen under hans regeringstid gennem 90'erne og begyndelsen af 2000'erne. Selvom man måske ikke hører om ham for ofte i dag, satte skuespilleren bestemt sit præg i filmindustrien, især når det kom til hans tid med at spille rollen som menneske-vampyr hybrid superhelt, Blade.

På trods af at han optrådte i utallige blockbuster-hits, blev Wesley Snipes mere forbundet med sine nyhedsværdige overskrifter end hans skuespil! I 2000'erne var skuespilleren praktisk t alt sortlistet fra branchen, fordi han både var en on-set diva og t alte imod Hollywood på det tidspunkt.

Nå, efter at have fået nyheden om, at Wesley ville medvirke i Coming 2 America, begyndte fans at spekulere på, hvad skuespilleren præcist havde lavet siden hans succesfilm, Blade. Så hvad har Wesley Snipes fået op til sin store rolle? Lad os springe ind!

Wesley Snipes regerede gennem 90'erne

Wesley Snipes var en af "it"-skuespillerne i 90'erne og fik roller i en række film, inklusive hans mest populære, Blade. Snipes havde første debut tilbage i 1986, da han påtog sig en lille rolle i Miami Vice, alt imens han optrådte i Michael Jacksons musikvideo til hans hitsang, 'Bad', hvor han spillede 'bad guy'.

På grund af succesen med hans få roller og selvfølgelig eksponeringen på Jackson-videoen, var det kun et spørgsmål om tid, før Wesley fik store roller i Hollywood. Wesley Snipes fortsatte med at optræde i Major League, Jungle Fever og Sugar Hill, for at nævne nogle få. På højden af sin karriere, som fulgte efter succesen med ham som menneske-vampyr-hybridkarakteren Blade, begyndte Wesley at tale imod de stereotype castings, der fandt sted i branchen.

Skuespilleren gjorde det klart, at han ikke "ønskede, at fordomme nogensinde skulle blive acceptable og normen, for det er det ikke", sagde Snipes under et interview i 1991 med Jae-Ha Kim.

Dette førte til, at Wesley langsomt, men sikkert blev udfaset af Hollywood, men han dukkede helt sikkert op på en overskrift eller to gennem 2000'erne, hovedsageligt når det kom til hans løb med loven.

Wesley skabte altid overskrifter

Selv om Wesley fortsatte med at gentage sin rolle i Blade II og Blade: Trinity, alt imens han fik roller i Brooklyn's Finest, The Expendables 3 og Chaos, blev hans arbejde på skærmen sejret af de mange overskrifter, han lavede. Skuespilleren oplevede, at han var et varmt emne, men af alle de forkerte årsager.

Stjernen befandt sig i en højhastighedspolitijagt efter hans forseelse, der involverede en ladet, halvautomatisk pistol. Snipes befandt sig også i problemer med IRS, da det blev afsløret, at han havde unddraget sig at betale skat til en værdi af $7 millioner!

Som om det ikke var nok, begyndte skuespilleren at få et knap så fantastisk ry, når det kom til hans opførsel på scenen. Under Blade: Trinity-filmen blev det sagt, at Wesley gav produktionen en svær tid, hvilket afholdt dem fra at ville arbejde videre med ham.

På trods af sine ulemper, når det kom til hans karriere, forblev Wesley Snipes i rampelyset, og fik et par roller hist og her, men skuespilleren skabte overskrifter, og en god en denne gang, da det blev afsløret, at han ville slutte sig til Eddie Murphy i succesfilmen Coming 2 America.

Anbefalede: