The Bizarre Way Sylvester Stallone kostede Leonardo DiCaprio en Oscar-nominering

Indholdsfortegnelse:

The Bizarre Way Sylvester Stallone kostede Leonardo DiCaprio en Oscar-nominering
The Bizarre Way Sylvester Stallone kostede Leonardo DiCaprio en Oscar-nominering
Anonim

Det er svært at blive en succesfuld skuespiller, og det rigtige projekt på det rigtige tidspunkt kan ændre alt for en performer. I 90'erne så vi store stjerner som Mark Wahlberg og George Clooney gøre dette til perfektion, og det var også tilfældet for en ung Leonardo DiCaprio.

I årenes løb har DiCaprio lavet nogle utrolige film, der har været med til at styrke hans arv i Hollywood. Tidligere havde han en chance for at lande en rolle, der ville have givet ham en Oscar-nominering, men Sylvester Stallone kostede ham uforvarende koncerten.

Lad os se tilbage og se, hvordan tingene udspillede sig i dette scenarie.

Leonardo DiCaprio er en moderne legende

Der er ikke for mange skuespillere i Hollywood, der kan hævde at være lige så succesrige som Leonardo DiCaprio, og det er takket være det arbejde, han har lagt i årtier. DiCaprio er en af de bedste skuespillere, der arbejder i dag, og han fortsætter med at imponere med det, han bringer til bordet.

Efter at have startet sin start i 80'erne, steg DiCaprio virkelig til stjernestatus i 90'erne. Den unge skuespiller blev tilbudt fantastiske roller, og han valgte klogt de rigtige, der hjalp ham med at blive en global superstjerne. Dette ville fortsætte ind i 2000'erne og frem, og selv nu har han en forkærlighed for at vælge det rigtige projekt.

Igennem hele sin karriere har DiCaprio taget de mest prestigefyldte priser med hjem inden for skuespil. At se ham vinde sin første Oscar-pris for sin præstation i The Revenant var et fantastisk øjeblik for filmfans, da skuespilleren var blevet nomineret til utallige Oscars, før han endelig tog en med hjem.

Som vi allerede sagde, havde DiCaprio i løbet af 90'erne mulighed for at optræde i en række forskellige hitfilm, inklusive ingen ringere end Good Will Hunting.

Han var med i hovedrollen i 'Good Will Hunting'

Tilbage i 90'erne var den unge Leo en rødglødende kunstner, som studierne ville have til deres største projekter. Der er opstået historier om specifikke film, som han var op til, hvoraf nogle ville have tilføjet nogle imponerende kreditter til hans berømte karriere. Men at tage en af disse andre roller kunne have ændret hans karriere drastisk.

Da Good Will Hunting blev udviklet, var DiCaprio et populært valg til at spille hovedrollen i filmen, som blot viser den type film, som han konsekvent har været op til.

Ifølge Matt Damon: Tro mig, de ønskede virkelig at tage det fra os. De var ligesom, 'Gud, Leonardo DiCaprio ville være så god i det her.'''

Det er interessant at tænke på, hvordan filmen ville have set ud med DiCaprio i spidsen, da han altid har været en exceptionel skuespiller. Damons præstation i filmen var dog enestående, og han fik endda en nominering for bedste skuespiller ud af det.

Hvad mange mennesker ikke ved om filmens udvikling, er, at Sylvester Stallone spillede en rolle i, at Damon fik rollen, hvilket altid var den måde, skuespilleren og manuskriptforfatteren ønskede, at tingene skulle spille.

Stallone kostede ham rollen

Så, hvordan kostede Sylvester Stallone utilsigtet Leonardo DiCaprio en chance for at få den Oscar-nominerede hovedrolle i Good Will Hunting? Det viser sig, at Matt Damon og Ben Affleck brugte Stallone som inspiration til at lave deres version af projektet i modsætning til at lade et studie tage over.

Da Stallone udviklede Rocky, var han knust og blev tilbudt flere hundrede tusinde til at sælge manuskriptet til studiet. Stallone holdt dog fast, fordi han ville have chancen for at medvirke i filmen og blive en berømt skuespiller. Det var et risikabelt træk, men det bet alte sig i sidste ende for den optrædende.

Damon og Affleck var på samme vej med Good Will Hunting, og på trods af at studiet ikke ønskede andet end at kaste DiCaprio i spidsen, kiggede duoen på Stallones historie for at få inspiration.

"Hver gang de sagde: 'Du kan ikke gøre det her', sagde vi: 'Det er faktisk blevet gjort en gang før.' [Sylvester Stallones] historie ændrede mit liv. Han havde utroligt meget mod, og han ændrede kursen i vores liv," sagde Damon.

I stedet for at DiCaprio fik rollen og en Oscar-nominering, var Damon i stand til at tage hovedrollen i filmen, da den blev hentet af Miramax. Det er overflødigt at sige, at studiet ikke kunne have været mere tilfreds med resultaterne af filmen og Damons optræden.

Good Will Hunting kunne have set meget anderledes ud, men Stallones inspiration gav fans den bedst mulige version af den klassiske film.

Anbefalede: