Hvem var Cillian Murphy før 'Peaky Blinders'?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Cillian Murphy før 'Peaky Blinders'?
Hvem var Cillian Murphy før 'Peaky Blinders'?
Anonim

Cillian Murphy er en fantastisk skuespiller, der har skabt bølger i årevis nu. Uanset størrelsen på et projekt, har Murpyh altid haft en forkærlighed for at træde ind og hæve præstationerne for alle omkring ham.

Peaky Blinders har givet Murphy lov til at vise et massivt publikum, hvad han kan, mens kameraerne ruller, men før han fik sit livs rolle, havde Cillian allerede sammensat en genial liste over kreditter. Han har arbejdet med DC, lavet indiefilm og har medvirket i en af Christopher Nolans bedste film til dato.

Lad os se på, hvem Cillian Murphy var før Peaky Blinders.

'Peaky Blinders' har været en triumf for Murphy

Før du tager et dybere dyk i Cillian Murphy og den enorme karriere, han har haft, er det vigtigt at undersøge hans tid på Peaky Blinders. Serien har været en stor succes siden debuten tilbage i 2013, og Murphy har været intet mindre end genial i showet.

Selv om Murphy har været en perfekt pasform og ser ud til, at han ville have været en no-brainer til casting, er sandheden, at han ikke var førstevalget til rollen. Den ære går til Jason Statham, men Murphy låste den.

"Der var brug for lidt overbevisning. I starten var der måske tvivl om, hvorvidt jeg havde den nødvendige fysiske egenskab, hvilket jeg forstår. Jeg er ikke den mest fysisk imposante person," afslørede Murphy.

Da Murphy fik rollen som Tommy, faldt alt på plads, og han foretog en række ændringer for at få mest muligt ud af sin præstation.

"Jeg er ikke den mest imponerende i mit eget liv, så jeg går i fitnesscenteret og løfter ting og lægger dem fra mig igen. Jeg faldt niveauet af Tommys stemme. Så er der cigaretterne, selvfølgelig, " sagde Murphy.

På dette tidspunkt kunne Peaky Blinders betragtes som den største triumf i Murphys karriere, men de, der har set ham, ved, at han har leveret exceptionelt arbejde i et stykke tid nu.

Han har medvirket i film som 'Batman Begins'

På det store lærred har Cillian Murphy været involveret i en række billeder, der har gjort store forretninger ved billetkontoret. 2002's 28 Days Later var en af Murphys første store hit-film, og dette var med til at sætte en bar, som han ville søge at hæve, efterhånden som han fik flere muligheder i Hollywood.

Det følgende år dukkede Murphy op i Cold Mountain, hvilket markerer endnu en stor succes for skuespilleren. I 2005 slog skuespilleren guld, da han blev castet som Scarecrow i Batman Begins.

Da han tog om sin tid i filmen, sagde Murphy: "Jeg tror ikke, jeg var tæt på at få den rolle. Den eneste skuespiller, der var rigtig til den del på det tidspunkt, efter min vurdering, var Christian Bale, og han smadrede den fuldstændig. Så for mig var det bare en oplevelse, og så blev det til noget andet. Det blev til den karakter, Scarecrow, og det blev til et arbejdsforhold med Chris. Så jeg tænker meget, meget med glæde tilbage på dengang, men jeg har aldrig nogensinde betragtet mig selv som Bruce Wayne som materiale."

Efter en kort optræden i The Dark Knight ville Murphy fortsætte med at optræde i Inception, som er endnu et af hans største hits. Tron: Legacy, Dunkirk og A Quite Place Part II hjælper med at runde Murphys triumfer på storskærm.

Filmens verden har været meget venlig over for Cillian Murphy, men tro os, når vi siger, at han har gjort meget mere end blot et par blockbuster-hits.

Han har optrådt på scenen siden 90'erne

35FA100F-54F7-4B1B-A041-5AE21359B7B3
35FA100F-54F7-4B1B-A041-5AE21359B7B3

Uden for Peaky Blinders har Cillian Murphy ikke lavet meget tv-arbejde. Han har fort alt et par shows gennem årene, men hans eneste gang at spille en tilbagevendende karakter har været på Peaky Blinders.

På scenen har Murphy dog holdt tingene nede siden 90'erne. Nogle af hans større kreditter inkluderer produktioner af Disco Pigs, Misterman og Grief is the Thing with Feathers. Naturligvis har skuespil i store filmfilm forårsaget nogle huller i hans sceneskuespilkarriere, men Murphy har optrådt på scenen så sent som i 2019, og hans fans elsker at se ham trives i teatrets verden.

I slutningen af dagen er Peaky Blinders stadig et kraftcenter på tv, og det er blevet annonceret, at programmet kommer tilbage for en sæson mere. Det er overflødigt at sige, at forventningerne fra fans er høje, og folk vil have, at showet slutter med en stærk tone.

Anbefalede: