Nye 'Enola Holmes 2'-optagelser bekræfter, at Millie Bobby Brown og Louis Partridge forbliver et par

Indholdsfortegnelse:

Nye 'Enola Holmes 2'-optagelser bekræfter, at Millie Bobby Brown og Louis Partridge forbliver et par
Nye 'Enola Holmes 2'-optagelser bekræfter, at Millie Bobby Brown og Louis Partridge forbliver et par
Anonim

Medstjernerne Millie Bobby Brown og Louis Partridge gentager deres roller som den håbefulde detektiv og Holmes-familiemedlem Enola og den unge Viscount Tewkesbury i Netflix efterfølgeren til Enola Holmes. Filmen var et øjeblikkeligt hit for streaminggiganten, da den blev udgivet i september 2020.

Med et stjernespækket cast, herunder Stranger Things-skuespillerinden, den tidligere Superman Henry Cavill, Helena Bonham Carter og Sam Claflin, nød filmen årets største første åbningsdag.

Louis og Millie skal være et par på skærmen?

Partridge, der sluttede sig til Enolas karakter på hendes eventyr, vender tilbage til efterfølgeren, og videooptagelser fra kulissene ser karaktererne sammen! Mens den første film endte med, at Tekesbury og Enolas romantik blev underforstået, ser efterfølgeren ud til at dykke dybere ned i deres forhold.

Videoen ser Millie iført en elegant, lyseblå victoriansk kjole, mens Louis har en beige-brun trenchcoat, bukser og en hat. Medstjernerne ser ud til at filme en scene, hvor Tewkesbury giver Enola en buket blomster, som hun holder tæt, mens de går en tur ned ad gaden.

Mens et plot for filmen ikke er blevet afsløret endnu, er filmen baseret på The Enola Holmes Mysteries bogserie af Nancy Springer. Henry Cavill vil også gentage sin rolle som Sherlock Holmes i filmen, men Netflix har endnu ikke offentliggjort nogen detaljer om nye rollebesætningsmedlemmer og historien.

Fans af filmen har spekuleret på, om Enola Holmes 2 vil introducere Dr. John Watson i nogen egenskab. Forfatteren Nancy Springers anden roman i serien, med titlen The Case of the Left-Handed Lady, fokuserer på Enola som en spirende detektiv. I henhold til bogens givne beskrivelse lever Enola fortsat i skjul for sin bror og tager tilflugt i Londons travle gader.

Hun leder til sidst efterforskningen af en forsvundet kunstner og må vælge mellem at fortsætte sin jagt eller udsætte sig selv for stor risiko.

Enola Holmes blev skabt af Fleabag-instruktøren Harry Bradbeer, som bragte noget stor Phoebe Waller-Bridge-magi til filmen. Ligesom Phoebe bryder Enola også den fjerde mur ved flere lejligheder for direkte at tale til seerne. Fans kan også forvente at se den samme magi blive bragt til live i efterfølgeren!

Anbefalede: