Vanderpump Rules': Ariana Madix smækker Lala Kent for at have postet et billede med Stassi og Kristen

Indholdsfortegnelse:

Vanderpump Rules': Ariana Madix smækker Lala Kent for at have postet et billede med Stassi og Kristen
Vanderpump Rules': Ariana Madix smækker Lala Kent for at have postet et billede med Stassi og Kristen
Anonim

Ariana Madix lader ikke sæson 9 af Vanderpump Rules blive plettet af dem, der blev fyret fra hitshowet tilbage i 2020.

Stassi Schroeder og Kristen Doute blev sluppet, efter at den tidligere medvirkende Faith Stowers afslørede, at de tilkaldte politiet og rapporterede en falsk påstand. Faith var det eneste Black SUR-medlem, og hun følte, at dette træk var lavet udelukkende på grund af race.

Stassi udt alte, "gennem hele denne sag har jeg erkendt, at jeg aldrig har følt, at jeg var racist, jeg har ikke had i mit hjerte, men jeg har erkendt, at jeg ikke var anti- racist. Det var jeg ikke. Og det er noget, jeg har lært gennem alt det her."

På grund af skandalen er Kristen og Stassi ikke længere velkomne til showet. De var begge OG'ere sammen med Jax Taylor, Tom Sandoval, Katie Maloney, Tom Schwartz og Scheana Shay.

Lala Kent deltog i showet i sæson 4 og har bevaret tætte bånd til Stassi, Kristen samt Katie, som stadig er i showet med hende. I lyset af premieren postede Lala et billede af sig selv, Katie Maloney, Stassi Schroeder og Kristen Doute i det hele taget.

Ariana Madix var ikke begejstret for dette indlæg og var ikke bange for at fortælle Lala det.

Ariana slår Lala Kent

Lala skrev billedteksten til billedet: "Jeg var nødt til det."

"Jeg elsker jer ALLE, men jeg er vist bare forvirret, hvad dette indlæg skal give på aftenen for vores PREMIERE," skrev Ariana. "Lever du i fortiden, eller er du klar til showets fremtid?"

Det er uklart, hvad Lala Kents hensigter var med at poste dette billede på premiereaftenen. Var det for at dele et uskyldigt minde med sine venner eller for at sætte gang i noget drama?

Uanset hvad, så tog Lala posten ned, så det ser ud til, at drama ikke er det, hun bestilte på menuen. Denne sæson bliver helt sikkert anderledes uden mange OG'ere, inklusive Jax og Brittany, som også forlod showet.

Fans er nysgerrige efter, hvad disse nybegyndere vil bringe til bordet.

Fans reagerer på premieren på sæson 9

"Jeg håbede, at jeg ikke ville, men jeg savner Stassi, Kristen og Jax…"

Lisa Vanderpump er tilbage på vores skærme!

Fans har savnet Tom og Toms bromance.

Jax derhjemme som:

Måske får Jax og Brittany og Stassi og Beau et spinoff-show kaldet… "Vanderpump Babies!" Manifesterer det for alle fans derude!

Anbefalede: