Hvorfor Hugh Hefner virkelig fortrød Donald Trumps Playboy-cover

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Hugh Hefner virkelig fortrød Donald Trumps Playboy-cover
Hvorfor Hugh Hefner virkelig fortrød Donald Trumps Playboy-cover
Anonim

Donald Trump har aldrig været fremmed for kontroverser. Faktisk ser den ud til at følge ham, hvor end han går. Fra vilde fester på Playboy-palæet med Hugh Hefner til hans cameo i en erotisk film, Donald Trumps historie med Playboy og dets afdøde grundlægger er lang og turbulent. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at manden, der mainstreamede objektiveringen af kvinder i mainstream-medierne, faktisk har været med på forsiden af Playboy. Men vidste du, at Hugh Hefner trods alt ikke kunne lide Trumps forside på magasinet?

6 Trump med på Playboy-coveret i 1990

Trump blev vist på forsiden af magasinet Playboy i 1990, og han viste det endda på sit kontor i New York i en årrække ved siden af priser fra religiøse grupper og udklip fra andre magasiner af mindre eksplicit karakter. I det berømte Playboy-cover er Trump iført smokingbukser, en hvid skjorte, en cummerbund og en butterfly. Men legekammeraten Brandi Brandt er kun dækket af sin jakke og intet andet.

5 Trump nævnte endda forsiden under sin præsidentvalgkampagne

Det var ingen hemmelighed, at den tidligere præsident i USA var ekstremt stolt af forsiden og hans omfattende interview i marts 1990-udgaven af Playboy magazine. Han pralede: "Jeg var en af de få mænd i Playboys historie, der var på forsiden" til en reporter, der tog en rundtur på hans kontor under præsidentkampagnen i 2016. Trump omfavnede sin tilknytning til det eksplicitte magasin og siges endda at have autograferede kopier af magasinet under kampagnestop.

4 Trump og Hefner var faktisk nære venner

Før deres forhold blev surt, var Donald Trump og Hugh Hefner faktisk nære venner med hinanden. I 1993 inviterede magasinet Playboy Trump til at være gæstefotograf og interviewer i en landsdækkende Playmate-søgning. Syv år senere medvirkede Trump i en eksplicit Playboy-video, som viste en række nøgne kvinder i seksuelle stillinger. I 2006 inviterede Trump endda Hefner til sit tv-program, The Apprentice, for at tale om Playboy-mærkets oprindelse og give kandidaterne forretningsråd. Hefner holdt endda et poolparty for deltagerne i showet med snesevis af legekammerater, inklusive Karen McDougal, som blev kåret til årets legekammerat i 1998.

3 Hefners beklagelse

Hugh Hefner var håbefuld om, at Donald Trumps præsidentkandidat var et tegn på, at republikanerne bevægede sig forbi social konservatisme, men dette var ikke tilfældet, hvilket er det, der grundlæggende førte til, at Hefner afsluttede sit langvarige venskab med den tidligere præsident. Ifølge Newsweek skrev Hefner faktisk et stykke til Playboy med titlen 'The Conservative Sex Movement', som hurtigt blev slettet fra Playboys hjemmeside. I essayet t alte Hefner om Trumps triumf over folk som Ted Cruz i præsidentvalget i 2016 som "bevis på en seksuel revolution i det republikanske parti", hvis "vælgere nominerede Donald Trump, en tre gange gift New York iværksætter, der engang ejede Miss USA-konkurrencen over Cruz, søn af en præst. Det er et tegn på de massive ændringer i 'familieværdipartiet'."

Men Hefners høje anseelse for Trump blev hurtigt forringet, da Trump under sin præsidentkampagne slog sig op som en forsvarer af værdierne hos konservative kristne, som interessant nok var de samme mennesker, som Hefner betragtede som sine fjender. Ikke nok med det, men Trump udnævnte også en socialkonservativ, der var modstander af homoægteskaber, Mike Pence, til sin vicepræsident. Trumps august-forbud mod transkønnede at tjene i militæret var afgjort årsagen til, at forholdet blev surt, fordi Hefner var livslang tilhænger af LGBT-rettigheder. I en artikel med titlen 'Donald is a Family Friend and He's Full of S' skildrer Hugh Hefners søn Donald Trump som en egoistisk psykopat, der ville gentage racistiske ideologier for at tilfredsstille sit eget ego.

2 Hugh Hefner kunne ikke lide, at Trump blandede sig i hans kreative beslutninger

Den tidligere Playboy-redaktør, Heidi Parker, foreslog, at Hefner og Trumps modvilje mod hinanden gik så langt tilbage som 2004. I 2017 skrev Parker, at Trump ønskede, at kvindelige rollebesætningsmedlemmer i The Celebrity Apprentice skulle posere på forsiden af Playboy sammen med ham, hvilket Hefner svarede "Ewww". Han afviste Trumps forslag og fort alte Parker, at han ikke kunne lide ideen. Trump krævede efterfølgende, at Parker blev fyret. Parker skrev: "Jeg var chokeret, Trump ville have mig fyret, og endnu mere chokeret Hef lod som om han var hans ven, men kunne virkelig ikke lide ham overhovedet".

1 Hvad har Cooper Hefner med det at gøre?

Cooper Hefner, Hughs yngste søn og chief creative officer i Playboy Enterprises, var ikke bleg for at give udtryk for sin foragt for Trump. I 2016 angreb far og søn Hugh og Cooper Hefner 'familievennen' Donald Trump for hans 'bagvendte politik' ifølge Daily Mail. De sammenlignede ham med George Wallace, som var guvernør i Alabama på det tidspunkt, som forsøgte at opretholde segregation i skolerne. Cooper Hefner sagde til The Hollywood Reporter: "Vi respekterer ikke fyren. Der er en personlig forlegenhed, fordi Trump er en, der har været på vores forside." Cooper Hefner tweetede også, at "Hvis 1990-holdet hos Playboy ville have kendt Trumps platform, ville præsidenten aldrig have fundet vej til vores cover."

"Ja, der er livsstilskomponenter til Playboy, men det er virkelig en filosofi om frihed. Og lige nu, hvor historien gentager sig i re altid, ønsker jeg, at Playboy skal være central i den samtale." Cooper var også højrøstet om, at han ikke brød sig om den tidligere præsidents populistiske politik. Han sammenlignede sit lederskab med Eisenhowers konservative stil i halvtredserne, hvor tusinder af amerikanere blev forhørt over påståede forbindelser til kommunisme.

Anbefalede: