Fans reagerer på, at Anthony Johnson går bort som 55-årig

Indholdsfortegnelse:

Fans reagerer på, at Anthony Johnson går bort som 55-årig
Fans reagerer på, at Anthony Johnson går bort som 55-årig
Anonim

Den amerikanske kunstner blev fundet livløs i en butik tidligere på måneden i Los Angeles og hastet til et hospital, hvor han blev erklæret død. TMZ har rapporteret, at ingen dødsårsag er blevet frigivet indtil videre.

Johnsons karriere tog fart i 1990'erne, efter at han fik rollen som E. Z. E. i House Party og fortsætter med at lave stand-up over hele LA. Han spillede også en narkohandler i Lethal Weapon 3, udgivet i 1992. Han havde sin breakout-skuespillerrolle i 1995-komedie fredag.

På tv går hans sidste optræden tilbage til 1997 i et afsnit af The Jamie Foxx Show.

Fans deler deres yndlings, sjove øjeblikke for at ære Anthony Johnson

Fans af den afdøde komiker har givet udtryk for deres tristhed på Twitter og rost Johnsons komiske timing og ikoniske one-liners.

"R. I. P Anthony Johnson (AJ Johnson). Ekstremt morsom person uden at prøve. Et af mine yndlingsklip af ham," skrev en fan på Twitter.

"Ex-con Catering er blot en af de mange scener i House Party 3, der gør denne film bedre end efterfølgeren. RIP Anthony Johnson," sagde en anden person.

"RIP Anthony Johnson aka Ezal på fredag. Han stjæler kasser i himlen nu," var endnu et tweet til minde om Johnson.

"R. I. P Anthony Johnson droppede en masse sjove ædelstene i verden," lyder en anden hyldest.

"RIP Anthony Johnson. Han fik måske ikke den glans som den førende karakter i film, han stjal den med sin hysteriske komiske timing fra væggen," sagde en anden person.

Anthony Johnson var rygtet at vende tilbage i 'Freday's tredje efterfølger, 'Next Friday'

Nogle gange krediteret A. J., ville skuespilleren og komikeren fortsætte med at optræde i næsten 50 film og tv-serier, inklusive Moesha, Martin, Malcolm & Eddie, The Players Club og I Got the Hook Up og dens efterfølger.

Det rygtes også, at Johnson blev castet til at gentage sin rolle i den kommende Last Friday, den fjerde og sidste del i Friday-franchisen efter efterfølgerne Next Friday (2000) og Friday After Next (2002).

Den kommende film fra karakterer skabt af Ice Cube og DJ Pooh er indstillet til at blive udgivet i 2023. Vi er sikre på, at A. J. vil blive hædret i en vis kapacitet i dette nye, længe ventede kapitel.

Anbefalede: