Fans reagerer på Chris Rocks test positiv for Covid-19 på trods af at de er blevet vaccineret

Fans reagerer på Chris Rocks test positiv for Covid-19 på trods af at de er blevet vaccineret
Fans reagerer på Chris Rocks test positiv for Covid-19 på trods af at de er blevet vaccineret
Anonim

Chris Rock tog til sin Twitter-konto i søndags og afslørede, at han var testet positiv for Covid-19.

Komikeren tweetede til sine millioner af følgere: "Hey gutter, jeg har lige fundet ud af, at jeg har COVID, tro mig, I vil ikke have det her. Bliv vaccineret."

At dømme efter hans bemærkning ser det ud til, at Rock kan (eller stadig kæmper) kæmper mod symptomer på virussen, selvom det stadig er uklart, hvor alvorlig hans sygdom blev, før han opfordrede sine fans til at få det dobbelte stik.

The Grown Ups-stjerne modtog en stor mængde kærlighed og støtte fra sine fans, og en fortsætter med at fortælle: "Det har du så ret i. Jeg blev syg for lidt over en uge siden, da min 9-årige blev testet positiv. Så taknemmelig for både mine børn og hendes husbond er ok, men det har sparket mig hårdt. Jeg har det bedre, men hosten er stadig forfærdelig og stadig ingen smag eller lugt. Jeg er fuldt vaccineret."

En anden gentog lignende ord og tilføjede: "Jeg kunne ikke forestille mig, hvis jeg ikke var blevet vaccineret, hvad der ville være sket. Jeg håber virkelig, du kommer over dette hurtigt, og tak fordi du er på den rigtige side af videnskaben. Vaccinen redder liv for alle, tag venligst din."

Ikke alle var dog på samme side som Rock, da nogle kritiserede faren til to - som tidligere afslørede at have haft det dobbelte stik - ved at stille spørgsmålstegn ved, om vaccinationen faktisk hjælper mod coronavirus.

Den 56-årige havde vist stor begejstring ved at blive vaccineret tidligere på året, da han sagde, at han "ikke kan vente."

I et interview med CBS Sunday Morning i januar havde Rock fort alt Gayle King: "Lad mig sige det sådan: Tager jeg Tylenol, når jeg får hovedpine? Ja. Ved jeg, hvad der er i Tylenol? Jeg ved ikke, hvad der er i Tylenol, Gayle. Jeg ved bare, at min hovedpine er væk. Ved jeg, hvad der er i en Big Mac, Gayle? Nej. Jeg ved bare, det er lækkert."

I maj bekræftede han, at han havde taget Johnson & Johnson-vaccinen, mens han optrådte i The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Anbefalede: