Fans er overbevist om, at SZA og Kehlani dater hemmeligt baseret på disse tweets

Fans er overbevist om, at SZA og Kehlani dater hemmeligt baseret på disse tweets
Fans er overbevist om, at SZA og Kehlani dater hemmeligt baseret på disse tweets
Anonim

SZA og Kehlani lod fans snakke, da de gik i hånd til Rihannas Met Gala-efterfest i New York tidligere på ugen.

De to, der har været venner i årevis, havde givet tilskuere al mulig grund til at tro, at de var et par, der simpelthen var gået ud over deres flirtende kropssprog, som blev tydeligt inde på spillestedet, hvor Kehlani og SZA dukkede op lige så tæt på hinanden.

Selvfølgelig kan man sige, at R&B-sangerne simpelthen bare kunne være gode venner, men da Kehlani så gik på sin Instagram Story og omt alte "Good Days"-hitmageren som sin "kæreste", var fans ivrige at vide, hvad der sker med parret.

Indtil videre har hverken Kehlani eller SZA behandlet rygtet, men folk synes at tro, at der sker mere mellem disse to, end man kan se.

Kehlani, der er ved at forberede udgivelsen af sit næste album, Blue Water Road, og engang var kærester med NBA-stjernen Kyrie Irving, kom ud som homoseksuel i en video, hun lagde ud på TikTok tidligere i år, men SZA har aldrig t alte offentligt om sin seksualitet med sine fans.

For alt, hvad de ved, er hun strengt til fyre (angiveligt).

I en anden Instagram-video, som Kehlani siden har slettet, fort alte "Can I"-vokalisten sine millioner af fans: "Det er sandt, jeg er gay ga-gay gay gay!!!

"Jeg indså endelig, at jeg er lesbisk," tilføjede hun og tilføjede, at hendes familie ikke var overrasket over afsløringen.

Sidste gang fans havde set SZA og Kehlani sammen offentligt, var i april, hvor de elskede venner spiste middag med sangerinden Lizzo i Los Angeles.

Som en trio tog de til West Hollywood hotspot The Nice Guy, og ud fra det, der blev dokumenteret på deres Instagram Stories, havde de en god tid sammen. På det tidspunkt, da billeder af parret, der forlod restauranten dukkede op på nettet, undrede nogle fans sig over, hvorfor SZA holdt hånd med "All Me"-sangerinden.

Dette, sammen med deres nærhed til Rihannas afterparty, har fået mange til at tro, at der foregår mere end et uskyldigt venskab mellem SZA og Kehlani, men det ser ud til, at de vælger at holde det skjult - i det mindste nu.

Anbefalede: