Alt vi ved om 'Teen Mom OG'-stjernen Catelynns rejse til en fjerde baby

Indholdsfortegnelse:

Alt vi ved om 'Teen Mom OG'-stjernen Catelynns rejse til en fjerde baby
Alt vi ved om 'Teen Mom OG'-stjernen Catelynns rejse til en fjerde baby
Anonim

Mens fans spekulerer på, om Teen Mom er ægte eller falsk, er det helt sikkert rigtigt, at forældreskab er hårdt og trættende, uanset hvilken alder nogen er, når de får deres første barn. Da fans mødte Catelynn Lowell første gang, var hun 16 år gammel og viste, hvordan det var at føde sin første babypige, Carly, og hun delte også den hjerteskærende beslutning om at give hende op til adoption. Fans blev hurtigt interesseret i Catelynns forhold til Tyler B altierra, da de to har været sammen, siden de var meget unge.

Catelynn og Tylers lange forhold har været fyldt med højdepunkter og lavpunkter, og nu hvor parret har budt deres fjerde barn velkommen, lad os tage et kig på Catelynns rejse til baby nummer fire.

A Fourth Daughter

Catelynn og Tyler har en sød kærlighedshistorie, og de har været kærester, siden de gik i ungdomsskolen. Det har været smukt at se dem vokse deres familie.

Catelynn fødte sin fjerde datter, og Tyler og Catelynn døbte babypigen Rya Rose.

Ifølge People.com sagde Catelynn til Celebuzz: "Vi er stolte over at kunne annoncere vores fjerde og sidste lille prinsesse Rya Rose B altierra! Mor, baby og far har det godt, og Rya er forgudet af alle, der møder hende … Vi er velsignet ufatteligt."

Catelynn og Tyler er også forældre til to-årige Vaeda og seks-årige Novalee, og fans så dem kæmpe med valget om at give deres første datter Carly op til adoption.

Page Six så et smugkig på Teen Mom OG og rapporterede, at Catelynn delte, hvordan hun og Tyler var interesserede i at få en dreng. Catelynn forklarede: "Vi vil virkelig gerne have en dreng. Vi kiggede endda på kønsvalg. At blive gravid har ikke været let. Jeg havde en spontan abort for et par år siden efterfulgt af en masse falske positiver og derefter endnu en spontan abort. Og selv gennem hele hjertesorgen blev vi ved med at prøve."

Ifølge People delte Catelynn, at hun var gravid i februar 2021, og hun sagde: "Denne regnbue var stormen værd. Baby B altierra kommer snart."

En hård tid

Catelynn havde to aborter, hvilket er så hjerteskærende at høre om. Ifølge Us Weekly t alte Catelynn om sin anden abort og sagde: "Jeg kan se, at det mentale sundhedsarbejde, jeg har udført, har virket, men når det er sagt, så er det stadig ærgerligt, og du har stadig et øjeblik til at være sur på din krop. Det er super hårdt, og det er en traumatisk oplevelse."

I et afsnit af Teen Mom, der blev sendt i april 2021, t alte Catelynn med Tyler om denne abort. Hendes første abort var i 2017, ifølge E! Nyheder.

Catelynn sagde: "Jeg tror, at det eneste, der er anderledes denne gang, er selvfølgelig, at mit mentale helbred er i en bedre tilstand, fordi det ikke ligesom overvinder mig."

Ifølge Hollywood Life delte Catelynn, at det var meget svært at miste disse to graviditeter, da det mindede hende om den smertefulde tid, da hun og Tyler sagde farvel til Carly og besluttede, at adoption var det rigtige.

Baby Carly

Det er svært nok at træffe beslutningen om at udlevere et barn til adoption, og det må være så overvældende at finde en familie, der har lyst til at passe. Heldigvis for Catelynn og Tyler fandt de Theresa og Brandon, og som fans af Teen Mom har set, er de vidunderlige forældre for Carly.

Der har været spændinger gennem årene, da Theresa og Brandon ikke har været super komfortable med at filme, så seerne har ikke set dem ret ofte.

Catelynn og Tyler blev interviewet med Theresa og Brandon på Teen Mom OG og ifølge E! Nyheder, Tyler og Brandon takkede begge hinanden. Det så ud til, at forældrene kom godt ud af det og satte stor pris på den rejse, de havde været på sammen.

Tyler sagde: "Tak, fordi du lod os være involveret og bare se hende og bare være fantastiske forældre for hende," fort alte Tyler. "Vi kunne ærligt t alt ikke have bedt om mere." Brandon sagde, det er meget venligt. Den første ting, der kommer til vores sind, som altid, er taknemmelighed og taknemmelighed for jer alle. Og jeg mener, vi ville ikke være her, hvis det ikke var for det."

Catelynn og Tyler har været igennem en lang rejse, og fans har været i stand til at se mange store øjeblikke på 16 og Pregnant and Teen Mom. Selvom de har oplevet mange hårde tider og tragedier, er fans begejstrede over, at de har budt velkommen til en ny tilføjelse, og det er så sødt at se, hvordan de har skabt en familie gennem årene.

Anbefalede: