Caitlyn Jenner givet sideøjet, da hun hævder, at hun fort alte sine børn ikke at støtte sin politik

Caitlyn Jenner givet sideøjet, da hun hævder, at hun fort alte sine børn ikke at støtte sin politik
Caitlyn Jenner givet sideøjet, da hun hævder, at hun fort alte sine børn ikke at støtte sin politik
Anonim

Caitlyn Jenner er blevet troldet, efter hun afslørede, at hun fort alte sine berømte børn, at de skulle holde sig ude af sit valg som guvernør i Californien.

Den tidligere Keeping Up With The Kardashians-stjerne kappes om at erstatte Californiens guvernør Gavin Newsom, som står over for et tilbagekaldelsesvalg næste tirsdag.

"På det familiemæssige punkt… er der nogen gnidninger, fordi du er så højt profileret?" Steve Hilton fra California Rebel Base podcast spurgte hende.

Kylie Jenner Caitlyn Jenner
Kylie Jenner Caitlyn Jenner

"Jeg fort alte mine børn, at når du gør sådan noget, er det ikke kun mig, der træffer beslutninger. Det er klart, at jeg kommer først på beslutningstagningen, men så i virkeligheden den indflydelse og – jeg ved ikke om du ved det, men jeg har en meget højt profileret familie,” jokede hun. “Vidunderlig familie – alle mine børn. Jeg mener disse børn – jeg kunne ikke være stoltere, de er helt fantastiske."

Men jeg fort alte dem – jeg ringede op til hver enkelt af dem og sagde: 'Hey, det er det, jeg vil gøre', og jeg sagde: 'Jeg vil have jer ud af det,' Jenner fort alte Hilton og medvært Kristen Garcia-Dumont i podcast-afsnittet, der blev udgivet tirsdag.

Den transkønnede tidligere olympier og reality-tv-stjerne, der blev politiker, sagde, at hun ikke ville have, at hun stillede op som republikaner for at påvirke nogen af hendes børns forretningsforetagender.

"Du ved, politik kan være en beskidt forretning, og de har mærker, de har alle de andre ting, de laver, de har virksomheder, som de laver," sagde Jenner. "Det har jeg ikke. vil have dig involveret, jeg vil ikke have én skilling, jeg vil ikke have ét tweet, ét Instagram-opslag."

"Jeg sagde bare hold dig ude af det," hævdede hun.

Billede
Billede

Men nogle kommentatorer på sociale medier var i tvivl om, at Caitlyn overhovedet var nødt til at fortælle dem, at de ikke skulle støtte dem offentligt.

"Caitlin vil ikke have dem involveret, da de er en rettidig påmindelse om, hvor mange børn hun gik ud på, forsømte eller generelt hjalp med at skrue op," skrev en person online.

"Som om de ville risikere deres image på nogen måde for hende. lol Og hendes andre knap så berømte børn, hvorfor skulle de det? Hun har altid været en halv forælder til de glemte," en sekund tilføjet.

"Hahahahahahaha…Mener du ikke at sige, at KarJenners tog afstand fra dig og din latterlige drøm. På dette tidspunkt ville ingen af dem røre dig eller din guvernørkampagne med en 10-fods stang lol, " en tredje ringede ind.

Caitlyn Jenner med Kylie og Kendall jenner forhold
Caitlyn Jenner med Kylie og Kendall jenner forhold

Jenner havde for nylig en tendens på Twitter tirsdag, efter hun sagde, at hun støttede den kontroversielle højesteretsdom, der tillader Texas at lave lovforslag, der forbyder abort efter seks uger.

"Jeg er for en kvindes ret til at vælge," sagde Jenner til CNN tirsdag. "Jeg er også for en stat, der har evnen til at lave deres egne love. Så jeg støtter Texas i den beslutning, det er deres beslutning."

Anbefalede: