Owen Wilson tjener overraskende mange penge for denne catchphrase

Indholdsfortegnelse:

Owen Wilson tjener overraskende mange penge for denne catchphrase
Owen Wilson tjener overraskende mange penge for denne catchphrase
Anonim

Mens Owen Wilsons nettoværdi svæver et sted omkring $70 mio., har han tjent meget mere end det i løbet af sin karriere.

Fans, der gjorde regnestykket, siger, at Owen har tjent et sted omkring $217 millioner i sin karriere. Selvfølgelig kan selv de rigeste mennesker ikke spare hele deres indkomst.

Men fans siger, at Owen faktisk tjener penge for noget temmelig overraskende. Ja, han bliver bet alt for skuespil, men det er en specifik slagord, der virkelig ser ud til at gøre bank.

Owen Wilson siger "Wow" langt mere end gennemsnittet

Det er blevet et varemærke tilhørende Owen Wilson at sige "wow" i hvert projekt, han har optrådt i, og fans er begyndt at nyde at lytte efter hans slagord.

Sagen er, at selvom hans eftertrykkelige 'wow' er en stor del af enhver rolle, er hans replikker virkelig ikke så omfattende generelt. Så da en fan lavede regnestykket, viste det sig, at Owen fik bet alt en pæn krone for et enkelt ord.

Det vil sige, hvis han rent faktisk fakturerede for hver af sine skuespilkoncerter baseret på hans t alte ord og ikke andre aspekter af at opføre sig som nonverbale signaler og hvad der ellers.

Alligevel er det et imponerende indblik i, hvilken slags stjernekraft Owen har, selvom fans på det seneste har været ude efter ham om hans påstande om at være en "enlig far", når han ikke ser et af sine tre børn.

Fans Say Owen tjente $135.000 fra 'Wow'

En fan, der nedbryde Owens indtjening gennem årene, sporede nogle statistikker over, hvor ofte han sagde "wow". Koncentrationen af 'wow' til resten af hans replikker var ret imponerende; 102 gange i 47 film.

Så når fans tog det beløb, Owen efter sigende har tjent pr. film, og derefter opdelte det endnu mere efter, hvor mange ord han sagde i hver film, ser det ud til, at han tjener omkring 1324 USD pr. ord.

På grund af forholdet mellem 'wow' og de andre ord, kommer regnestykket ud til omkring $135K pr. udråbstegn.

Fans syntes, at sammenbruddet var både sjovt og indtagende. Når alt kommer til alt, er der en specifik undergruppe af Owen Wilson-fans, der absolut elsker hans udsagn af ordet 'wow,' uanset kontekst eller filmgenre.

Siger Owen Wilson Wow i hver film?

Mens fans måske bliver besat af at vente på, om Owen vil sige wow i hver film, han er med i, vil de blive skuffede i nogle få tilfælde. Wilson siger ikke altid wow. Når alt kommer til alt, afhænger hans faktiske replikker af manuskriptet – eller en instruktør, der er villig til at lade ham tage en knap så kreativ retning på settet.

Anbefalede: