This Is the One Time Madonnas nettoværdi faldt under 'Highest Paid Artist Alive

Indholdsfortegnelse:

This Is the One Time Madonnas nettoværdi faldt under 'Highest Paid Artist Alive
This Is the One Time Madonnas nettoværdi faldt under 'Highest Paid Artist Alive
Anonim

Nogle berømtheder er så sindssygt rige, at det næsten er svært at sætte tal på deres indtjening. Og hvad angår musikalske kunstnere, er Madonna absolut i top.

Hun er måske ikke helt milliardær, så selvom hun er den rigeste kunstner i verden (i hvert fald af dem, der er i live lige nu), kan hun ikke konkurrere med folk som Bill Gates eller Elon Musk.

Alligevel har Madonna været på en stabil indtjeningsrække siden 80'erne, hvor hun første gang blev berømt.

Over tid fortsatte hendes indkomst med at stige, men alligevel var der en gang, hvor hendes nettoformue faktisk blev ramt. Så hvad skete der, og hvordan endte Madge med at miste nogle af sine penge?

Madonnas nettoværdi faldt en gang

For et par år siden bragede overskrifterne om, at Rihanna var den rigeste kvindelige sangerinde på planeten. Og fans spekulerede på, hvad der skete med Madonna?

Men som det viser sig, kan nogle kilder have h altet med at rapportere Madonnas nuværende indtjening. For mere end et par år siden fik hendes nettoformue virkelig et hit.

Alt sagt tabte hun et sted omkring $97 millioner dollars -- til sin eksmand.

Madonna måtte betale ud til Guy Ritchie

Af alle Madonnas tidligere forhold kostede hendes ægteskab med Guy Ritchie hende bogstaveligt t alt mest. Mens hun fik sin søn Rocco ud af 'aftalen', endte Madonna med at miste en masse penge i det tidligere pars skilsmisseforlig.

De to var gift fra 2000 til 2008, og på det tidspunkt, hvor deres ægteskab blev opløst, rapporterede kilder, at Madge var på krogen for millioner.

Teknisk set var det rapporterede interval, som Madonna udbet alte, mellem "76 millioner dollars og 92 millioner dollars", men begge tal er nok til at få ikke-rige mennesker til at snurre.

Tilsyneladende skal Guy beholde Ashcombe, parrets engelske ejendom, men intet ord om, hvad resten af millionerne kan have inkluderet.

Det er klart, at det tidligere par kunne have ejet masser af luksuriøse hjem og køretøjer, der ville have været indregnet i det samlede beløb.

Hvad er Guy Ritchies nettoværdi?

På tidspunktet for Madonna og Guys skilsmisse beskrev medierne på hysterisk vis parrets fælles nettoformue som værende 'for det meste Madonnas', men hvad skete der, efter at støvet havde lagt sig?

Hvor meget var Ritchie værd med sine 90 millioner i hånden?

Et sted omkring $150 millioner, bekræfter kilder, hvilket naturligvis inkluderer udbetalingen, Madonna gav ham.

Det betyder dog ikke, at Guy heller ikke tjener sine egne penge; han er trods alt instruktør og har sandsynligvis mange af de samme Hollywood-forbindelser som sin ekskone.

Og alligevel vil han sandsynligvis aldrig tjene så mange penge som Madonna, selvom de to næsten matches med hensyn til at udskyde penge til deres børn (fyren har fem børn, Madonna seks) - college er ikke ikke billigt, selv for berømtheder.

Tjente Madonna sine penge tilbage?

Selv om Madonna tilsyneladende ikke havde nogen retlig klagemulighed, når det kom til at udbetale efter skilsmisse, har hun siden gjort det utroligt godt økonomisk.

Sangerens albumsalg har altid været imponerende, og hendes mange koncerter og turnéer har uden tvivl hjulpet hende med at øge sin nettoformue.

Men Madonna har også forskellige "virksomheder" på sit CV, fra velgørende organisationer (det tjener hun åbenbart ikke på dem!) til samarbejder med mærker som Hard Candy fitnesscentre.

Madonna havde også forskellige tøjmærker, inklusive Truth or Dare, som nu er nedlagt.

Men Madonna ser ikke ud til at have noget imod at have kastet sig ud i nogle ikke-lukrative forehavender. Hun har masser af kontanter væk, og der er ingen tvivl om, at hun vil fortsætte med at tjene – især hvis hun holder endnu et ægteskab og skilsmisse uden for sin budgetplan.

Hvor meget er Madonna værd nu?

Ja, hendes pengestrøm har varieret gennem årene, men hvor meget er Madonna værd i disse dage? Nå, hun har stadig titlen som rigeste kvindelige kunstner i live, hvis det er nogen indikation af hendes mega-værd. Selvom Celine Dion er lige bag hende på mega-rigdom-hitlisterne.

De seneste tal for Madonnas nettoformue indikerer, at den kraftfulde sangerinde er mindst 850 millioner dollars værd. Men hendes livstidsindtjening udgør mere end en milliard dollars. Men fans ved allerede, at et par økonomiske tilbageslag fik stjernen til at skumme fra toppen af sin samlede værdi.

Madge kan også lide at bruge sine penge på nogle meget interessante måder.

Imponerende nok ser Madonna ikke ud til at have behøvet at arbejde alt for hårdt for at fortsætte med at bringe sine penge ind. Selvom hun allerede har arbejdet i årtier for at opbygge sit omdømme og sin families rigdom.

Hendes børn er tydeligvis klar til livet, og Madonna er også opsat på at give tilbage, men denne gang til velgørenhed i forhold til sin tidligere mand med lavere nettoformue.

Anbefalede: