10 af de bedst bet alte spilværter nogensinde

Indholdsfortegnelse:

10 af de bedst bet alte spilværter nogensinde
10 af de bedst bet alte spilværter nogensinde
Anonim

I årenes løb har der været så mange forskellige typer tv-shows. Fra komedier til dramaer, og endda reality-tv, har spilprogrammer været en fast bestanddel på tv i årtier. Spilshows var altid et must-watch-show, og det fortsatte med at være sådan i årtier. Populære spilprogrammer fra dengang er endda blevet bragt tilbage og givet et moderne spin.

Der er mange kendte ansigter, der er knyttet til disse spilprogrammer som værter. Vi har lært at kende og elske folk som Alex Trebek, Bob Barker og Pat Sajak, da det er dem, der står bag vores yndlingsspilprogrammer. Ved at være vært for vores yndlingsprogrammer har de helt sikkert fået så mange penge gennem årene.

10 Alex Trebek

alex trebek
alex trebek

I årevis var et af vores foretrukne spilprogrammer at se hver aften Jeopardy. Da værten Alex Trebek på tragisk vis døde i november 2020 efter hans lange kamp mod bugspytkirtelkræft, sørgede verden virkelig over tabet af en stor mand.

Hver aften lukkede vi Alex ind i vores hjem, hvor han ikke kun underholdt os, men også uddannede os. På tidspunktet for sin død havde han en nettoværdi på 75 millioner dollars. Han havde akkumuleret sine millioner gennem årene fra at være vært for Jeopardy sammen med andre spilprogrammer såsom Classic Concentration samt To Tell The Truth.

9 Regis Philbin

regis philbin
regis philbin

Regis Philbin var en mand med mange talenter - han var skuespiller, sanger, tv-vært såvel som programvært. Han opnåede så meget i løbet af sin karriere og samlede en nettoværdi på $150 millioner på tidspunktet for hans død. Selvom han er mest kendt for at være talkshowvært i dagtimerne, kender vi ham også som vært for Who Wants To Be A Millionaire. Regis var en del af vores liv og på vores fjernsyn i så lang tid, at han faktisk slog en Guinness verdensrekord for "Most hours on US Television", og da han til sidst trak sig tilbage fra dag-tv, havde han i alt 16.746,50 timer foran af kameraet.

8 Pat Sajak

pat sajak
pat sajak

Ligesom Alex Trebek har vi også budt Pat Sajak velkommen i vores hjem hver nat, mens vi så Wheel Of Fortune. I disse dage er Pat stadig vært for showet, og han er mest kendt for det. Gennem årene har han været i stand til at akkumulere en nettoværdi på omkring 70 millioner dollars. Pat har været en fast bestanddel som vært for Wheel Of Fortune i hvad der ser ud til at være evigheder, og vi kan bestemt ikke forestille os showet uden ham.

7 Don Francisco

don francisco
don francisco

Don Francisco er mest kendt for at være vært for Sábado Gigante. Han er også vært for Don Francisco Presenra, som er et varietéshow på Univision. Don har en række shows, som han har været vært for gennem årene, hvilket har hjulpet ham med at opbygge hans nettoværdi på $200 millioner. Ud over disse shows er han også vært for de chilenske versioner af Who Wants to be a Millionaire samt Deal or No Deal. Han er kendt for at være vært for tv- og gameshows, og det fremgår helt sikkert i hans løn.

6 Steve Harvey

steve harvey
steve harvey

Vi kender og elsker alle Steve Harvey for hans værtsevner såvel som hendes personlighed og sjove sans for humor. Steve er en mand med mange talenter, da han også er komiker og forretningsmand. Gennem årene har han tjent en samlet nettoværdi på omkring 200 millioner dollars. Han har haft sit eget morgenshow, men han er mest kendt for at være vært for den altid populære Family Feud såvel som Celebrity Family Feud.

Fans elsker ham for den måde, han interagerer med deltagere på, og de ansigter, han laver, når de giver ham de mest latterlige svar. Han er en sjov vært, og fans elsker ham bestemt for det, for ikke at nævne, at hans ansigtsudtryk giver fantastiske memer!

5 Drew Carey

trak carey
trak carey

Vi har altid kendt Drew Carey som en komiker, men han er også kendt for sine værtsevner og for sin tid på sit show The Drew Carey Show. I disse dage tog han dog over for den berømte Bob Barker på The Price Is Right tilbage i 2007, da Bob gik på pension. Han var også vært for Whose Line Is It Anyway fra 1998 til 2007. Drew er bestemt en fast mand, når det kommer til at underholde os næsten hver dag. I årenes løb har han akkumuleret en nettoværdi på omkring $165 millioner.

4 Dick Clark

pik clark
pik clark

Da Dick Clark døde tilbage i 2012, efterlod han en enorm arv og et endnu større imperium. Mens han var mest kendt for at være vært for American Bandstand såvel som Dick Clarks New Year's Rockin' Eve, var han også kendt som en gameshow-vært med en nettoværdi på omkring $200 millioner. Han var kendt for at være vært for den originale pyramide og alle dens variationer. I 2004 led han af et slag, der virkelig svækkede ham på mange måder, hvilket fik ham til at stoppe med at arbejde på mange af sine produktioner. Som et resultat gav han nytårsaften videre til Ryan Seacrest.

3 Jeff Foxworthy

jeff foxworthy
jeff foxworthy

Selv om Jeff Foxworthy er mest kendt for at være stand-up-komiker, er han også kendt for at være vært for et gameshow. Han var vært for showet Are You Smarter Than a 5th Grader? Fra 2007 til 2011, før det blev bragt tilbage igen i 2015 med Jeff Foxworthy. Efter den sæson sluttede showet endelig, indtil det blev bragt tilbage igen i 2019, men denne gang var det på Nickelodeon med John Cena som vært. Mellem showet og at være komiker har Jeff været i stand til at samle en nettoværdi på omkring $100 millioner.

2 Bob Barker

bob barker
bob barker

Bob Barker er en af de mest berømte spilværter nogensinde. Han er mest kendt for at være vært for The Price Is Right, før han gik på pension i 2007, og Drew Carey overtog jobbet. Bob havde jobbet fra 1972 til 2007, men han var også vært for en række andre spilprogrammer før The Price Is Right. Fra 1956 til 1975 var han vært for Truth or Consequences. Han var også vært for Tattletales samt Pillsbury Bake Off fra 1970 til 1982. Med en nettoværdi på $70 millioner var Bob kendt for at være en af de mest berømte spilværter gennem tiderne, og det vil han altid være.

1 Merv Griffin

merv griffin
merv griffin

Selv om Merv Griffin teknisk set ikke var en spilvært, var han hjernen bag mange af dine yndlingsspilprogrammer. Ikke kun var han en musiker, skuespiller og forretningsmand, men han var også hjernen bag nogle af de største spilprogrammer som Wheel of Fortune samt Jeopardy. Han har også skabt en række andre shows, så han er helt sikkert deroppe med alle de populære spilprogramværter. På tidspunktet for hans død havde han en nettoværdi på 1 milliard dollars, hvilket er en enorm formue!

Anbefalede: