Dette var Adrian Greniers yndlingsting ved 'Entourage

Indholdsfortegnelse:

Dette var Adrian Greniers yndlingsting ved 'Entourage
Dette var Adrian Greniers yndlingsting ved 'Entourage
Anonim

I imponerende 96 afsnit charmerede Adrian Grenier publikum som Vincent Chase, en Hollywood-stjerne med flere op- og nedture i sin karriere end egentlig nogen moderne stjerne derude.

Men i 2011 blev det sidste afsnit af 'Entourage' sendt, og Adrian så ud til at ride ud i solnedgangen. Nå, næsten.

I årene siden 'Entourage' har Adrian bestemt gjort nogle interessante ting. Faktisk var fans temmelig chokerede over at opdage, at han var flyttet væk fra Hollywood og drastisk ændret sit livs vej.

Heldigvis spiller han stadigvæk i dag, så han har ikke helt forladt sine fans. Der er trods alt meget, som Grenier med glæde husker fra 'Entourage', og et specifikt øjeblik, som han sagde var den absolut bedste del af at være med i showet.

Kan Adrian Grenier lide at være på 'Entourage'?

Efter alt, hvad Adrian Grenier har sagt om 'Entourage' gennem årene, er det tydeligt, at han ikke har fortrudt, at han kom med i castet. Selvom hans liv er på en drastisk anden vej i disse dage (hans partner, Jordan, gik i skole for at blive akupunktør, og de to bor på, hvad der i det væsentlige er en ranch nu), fortryder Adrian ikke sin tid i rampelyset.

Adrian har tidligere sagt, at han "kunne have lavet 20" sæsoner af det nu berømte show, og han bemærkede også, at han satsede på, at der til sidst skulle komme en film; "det er bare et spørgsmål om hvornår."

Hvad er Adrian Greniers yndlingsøjeblik fra 'Entourage'?

For år siden (otte for at være præcis!) råbte fans over hele Adrian Grenier, mens han besvarede spørgsmål i en Reddit AMA. Og mens skuespilleren modtog masser af forespørgsler om sin tid på 'Entourage' og hans forhold til sine tidligere medspillere, skilte ét spørgsmål sig ud.

En fan anmodede om nogle interessante detaljer om Adrians casting, da de udt alte "Favorit 'Entourage' Moment [?]."

Greniers svar var, at blot "at få rollen" var hans yndlingsøjeblik på tv-seriens rejse. Han bemærkede, at hans manager ringede til ham for at bringe nyheden, og han "tilt alte [Adrian] som Vince."

Adrian susede: "Det var da, jeg vidste det. Det var ret [udt alt] fantastisk." Fantastisk ikke kun for skuespilleren, men også for fans. Han reflekterede "Jeg havde ingen idé om, hvad der var i vente", men det gjorde fans heller ikke.

Hvem vidste, at 'Entourage' ville fortsætte med at strække sig over syv år, 96 afsnit og en lang række skuespilpriser til både Adrian og hans medspillere?

Selv om dens herlighed for længst er forsvundet, er der stadig muligheder for seriens rollebesætning, især da ingen af dem lige er kørt ud i den legendariske solnedgang – selvom de har travlt med at lave andre ting uden for Hollywood.

Anbefalede: