Marvel-fans fejrer, da Paul Bettany vinder GQ's Boss Leading Man of the Year Award

Marvel-fans fejrer, da Paul Bettany vinder GQ's Boss Leading Man of the Year Award
Marvel-fans fejrer, da Paul Bettany vinder GQ's Boss Leading Man of the Year Award
Anonim

Marvel-fans fejrer Paul Bettanys seneste sejr. WandaVision-skuespilleren blev anerkendt af GQ for prisen som Boss Leading Man of the Year.

GQ's Men of the Year 2021 Awards fandt sted onsdag den 1. september. Ved dette show blev mange mandlige skuespillere fra A-listen anerkendt for deres imponerende præstationer og offentlige filantropi. Denne årlige prisuddeling var trendy online, da den fremhævede store kulturelle ikoner såsom Rege-Jean Page fra Bridgerton, den berømte instruktør Quentin Tarantino og Marvel's Bettany.

Fansene var begejstrede for Bettany, da han altid har været ydmyg omkring sit overvældende talent og afgørende rolle i Marvel Cinematic Universe. I januar 2021 betroede skuespilleren til Men's He alth, at han aldrig troede, han ville lede en Marvel-tv-serie.

Bettany delte: "Det havde jeg slet ikke forventet. Jeg forventede ikke noget. Jeg ved, at jeg fik Kevin [Feige] og Jon [Favreau] og Joss Whedon til at grine, og vi havde det alle godt, mens Jeg fik stemmen til at arbejde." Han fortsatte: "Jeg gætter på, at det er en lektion i at være velopdragen, for jeg gætter på, at da de havde en ledig stilling, sagde de "Hey, hvad med den her Paul?" Og det var i virkeligheden det. Og nu skal du lave det her tv-program."

Tingene har taget hele 180, da skuespillerens rolle har ført til, at han blev kåret til GQ's Boss Leading Man of the Year i 2021.

GQ delte nyheden og skrev: "Marvel-fans glæder sig WandaVision-stjernen @Paul_Bettany vinder Boss Leading Man-kategorien ved dette års GQAwards."

Fans glædede sig over kommentarerne og efterlod støttende og dybtfølte beskeder om Vision-skuespilleren. En fan skrev: "Jeg er ærligt t alt så glad for Paul. Han fortjener alt og mere. Han er en utrolig talentfuld skuespiller, der norm alt går under radaren, og han får den anerkendelse, han fortjener. Hans arbejde i "Onkel Frank" såvel som "WandaVision" var fænomenal. Her er til mange flere!"

"Sikke en fornøjelse og et privilegium det var at se og komme til at tage et billede med Mr. @Paul_Bettany i aften uden for GQ's Man of the Year Awards. Mange tak," skrev en anden fan, som formåede at få et øjeblik med Bettany.

Med en henvisning til den elskede Marvel-serie tilføjede en anden fan: "Hvad er begær, hvis ikke min intense tiltrækning af Paul Bettany holder ud?"

"Min baby, han er så sød," skrev den fjerde.

Bettany delte også et billede fra hans deltagelse ved 2021 GQ Men of the Year Awards. Bettany delte et billede med sin siddekammerat, Charlie Condou, og skrev, at de to var "ude i byen i aftes."

Som fans har bemærket, fortjente Bettany bestemt prisen. Han satte et mindeværdigt præg på fans efter hans rolle i WandaVision i 2021 som den elskede Android- og familiemand Vision.

Nu står fans klar for at se, om han tager en pris med hjem ved den kommende 73. Primetime Emmy Awards, hvor han er nomineret til enestående hovedrolle i en begrænset eller antologiserie eller film (2021).

Anbefalede: