Lad os præsentere dig for Hung Vanngo, Selena Gomez' makeupartist

Indholdsfortegnelse:

Lad os præsentere dig for Hung Vanngo, Selena Gomez' makeupartist
Lad os præsentere dig for Hung Vanngo, Selena Gomez' makeupartist
Anonim

Det er ingen tvivl om, at Selena Gomez ser fantastisk ud til enhver tid. Hendes naturlige skønhed skinner igennem hvert eneste billede, der tages af hende, hvilket gør hende til en af Hollywoods smukkeste berømtheder. Hendes makeup er altid lavet til perfektion, og med sit eget skønhedsmærke (Rare Beauty) under bæltet, ved Gomez en ting om at se godt ud. Selenas mest beundrede makeup-looks er typisk lavet af hendes go-to makeupartist, Hung Vanngo. Vanngo er en berømt makeup-artist med en ret stor tilhængerskare på sociale medier, hvoraf mange er elsket Berømtheder på A-listen.

I årevis nu har Hung Vango lavet Selenas makeup og ses ofte arbejde sammen på hinandens sociale medier. Vanngos kunst er udeladt fejlfrit og har nogle af de bedste makeup-kunstneriske evner, som Hollywood har at tilbyde. Udover Gomez har han arbejdet på en række berømthedsansigter, herunder Julianne Moore, Cindy Crawford, og Kim Kardashian, bare for at nævne nogle få. Vanngos mest tilbagevendende klient er dog Selena, og ifølge sociale medier ser de to ud til at have dannet et meget specielt bånd. Lad os præsentere dig for Selena Gomez' makeupartist, Hung Vanngo.

6 Han blev født i Vietnam

Før Hung Vanngo blev en af de mest eftertragtede makeupartister i Hollywood, tog Hung Vanngo en omfattende rejse for at nå dertil, hvor han er i dag. Han blev født i Vietnam og flyttede fra landet, da han var seks år gammel. Efter at have forladt Vietnam boede Vanngo i en flygtningelejr i tre år. Da Hung forlod flygtningelejren, flyttede han og hans familie til Canada og gik for at bo og gå i skole i Calgary. Det var her Vanngos rejse til makeup artisteri begyndte, men han havde ikke altid troen på, at han ville være i stand til at gøre det som makeupartist et sted som Calgary. Dette fik hans oprindelige passion til at være hår og troede, at han med tiden ville blive frisør, da han vidste, at det ville være en mere "succesfuld" vej, idet han arbejdede i en frisørsalon.

5 Han har altid elsket skønhed

Da Vanngo var yngre, var han fascineret af ansigter og malede dem konsekvent, hovedsageligt i sort/hvid. Han havde en passion for modeverdenen fra en ung alder, hvilket i sidste ende førte til hans

kærlighed til skønhed. Hans kærlighed til mode begyndte hans fascination af supermodeller og kendte.

Men hans oprindelige karriere var inden for frisør, og hans familie var ikke den mest støttende, da hans bror er læge og ville have Hung til at følge i hans fodspor. Hung fort alte Fashionista.com: "… i Vietnam er makeup og hår virkelig et kvindefag. De tænkte ikke på, at fyre skulle gøre de ting."

4 Han gik først i skole for hår

Selv om hans familie ikke var helt solgt på, at Hung blev frisør, var hans bror meget støttende omkring hans passion for hår, og de fandt begge ud af deres studielån, så Hung kunne gå på skønhedsskole i Calgary. Tre dage efter at han var færdig med gymnasiet, gik han på Marvel College til frisør. Hung afsluttede ikke frisørskolen på grund af manglende plads til kreativitet på den skole, han gik på. Selvom han ikke afsluttede frisørskolen, fik Vanngo et job i en frisørsalon i Calgary, hvor de havde en makeup-station, og han begyndte at lege med makeup hele tiden og blev besat af det. Hungs sande passion var aldrig rigtig i håret og fandt til sidst det, han faktisk brændte for at sige, "Det var en gave, at jeg kunne style hår, men jeg har aldrig rigtig elsket det. Mit hjerte begyndte at læne sig mod makeup. Jeg begyndte at deltage i hår- og makeupkonkurrencer, og i weekenderne begyndte jeg at kontakte lokale bureauer og laver fotooptagelser."

Efter at have deltaget i hår- og makeup-konkurrencer og kontaktet lokale bureauer for at lave fotoshoots, bad han en ven om at være hans agent og begyndte at lave mere freelance og tage mere fri i den salon, han arbejdede på. Han flyttede til sidst til Toronto efter anmodning fra sin agent og sagde sit job op med at klippe hår i salonen.

3 New York var hans store gennembrud

Efter at have boet i Toronto, flyttede Hung til New York i 2006 for at "starte forfra" og begyndte sin karriere som fuldtids makeupartist. Han rejste altid til New York for at købe makeup og få inspiration. Da han flyttede til New York, skrev han under med et lille bureau og besluttede sig for slet ikke at lave hår og bare fokusere på

makeup, hvilket var første gang, han havde gjort dette i sin karriere. Han besluttede endda at tie om sin fortid i håret og ville bare diskutere sin erfaring med makeup, for at folk kunne tage hans makeupartistevner alvorligt.

Hans første redaktionelle store gennembrud var "for Shop Etc magazine" og blev booket af, den nu chefredaktør for Women's He alth, Amy Keller. Så fik han, hvad han beskriver som sit store gennembrud i New York, "et shoot for Numéro Tokyo med Helena Christensen", der havde set hans arbejde. Christensen elsker sit arbejde fra denne optagelse og endte med at booke ham den dag til tre covers mere.

2 The Wall Group Agency hyrede ham

Hung begyndte at arbejde for hovedsageligt redaktioner og mode, hvor han senere begyndte at arbejde for The Wall Group. Wall Group endte med at anbefale Vanngo at begynde at arbejde med makeup på den røde løber og lave flere berømthedslooks. The Wall Group beskriver Vanngos makeup-kunst som "at kombinere glamour med en avantgarde-æstetik." Siden arbejdet med det velkendte bureau, har Hung arbejdet med nogle af Hollywoods bedste fotografer som Mert & Marcus, meget "prestigefyldte mærker" såsom Louis Vuittons og A-List-berømtheder som Selena Gomez og Gigi Hadid.

1 Han har sin egen YouTube-kanal

Selvom Hung har en meget travl tidsplan, hvor han arbejder med de mest berømte berømtheder i verden, har han også venligt taget sig tid til at lave en YouTube-kanal. Vanngos YouTube-kanal indeholder en række makeup-tutorials, som viser hans erfaring og fascinerende makeup-evner. Berømtheder dukker også op på hans kanal, og hans mest konsekvente klient, Selena Gomez, ses på kanalen. En række andre berømtheder ses også på hans kanal, da han bruger dem som sine "modeller" til at genskabe sit ikoniske makeup-look.

Den succesrige berømthedsmakeup-artist er ikke kun en af de mest talentfulde kunstnere i Hollywood, men giver også sin passion og dedikation til kunsten, så alle kan se rundt om i verden. Hung Vanngo er bestemt en makeupartist at regne med!

Anbefalede: