Hvor er Brigette Nielsens søn Killian Marcus Nielsen i dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Brigette Nielsens søn Killian Marcus Nielsen i dag?
Hvor er Brigette Nielsens søn Killian Marcus Nielsen i dag?
Anonim

Brigitte Nielsen var en hovedrolle i Hollywood fra 90'erne og frem med hovedrollen i film sammen med Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone (som også har flere tidligere ægtefæller, inklusive en før Brigitte) og Sean Penn (og har forhold, dog kort, med hver af dem).

Til sine fans' overraskelse havde Brigitte endda et kort forhold til Flavour Flav, før hun slog sig ned med sin nuværende partner, hendes mand Mattia Dessi. Nielsen og Dessi blev gift i 2006, og deres datter Frida ankom i 2018.

Frida markerede Brigittes femte barn (første datter), mens hendes ægteskab med Dessi også var hendes femte. Som 54-årig havde Brigitte allerede fire voksne børn i alderen fra 34 til 23.

Så hvad laver resten af Brigittes børn i disse dage, især hendes andet barn, det mest mediesky?

Hvem er Brigitte Nielsens fem børn?

Brigitte Nielsens første barn blev født i 1984 (med sin første mand Kasper Winding). Julian Winding voksede op med sin far og var efter sigende aldrig tæt på sin mor. I disse dage er Julian musiker og komponist.

Så kom Killian Marcus Nielsen, hvis navn officielt kan være Killian Marcus Gastineau. Killians far er Brigittes eks, fodboldspilleren Mark Gastineau. Mere om det særlige Nielsen-barn snart.

Mens Brigitte havde et noget kort forhold til Mark Gastineau, fik hun senere to børn med Raoul Meyer. Disse to børn var Douglas og Raoul Jr.

Og endelig giftede Brigitte sig med Mattia og bød sin datter, Frida, velkommen i en imponerende sen graviditet for skuespillerinden.

Var Mark Gastineau gift med Brigitte Nielsen?

Selvom Brigitte havde forskellige ægteskaber i årenes løb, blev hun aldrig knyttet til Mark Gastineau. De to var dog offentligt en genstand, tilsyneladende fra 1998 til 1990, og Gastineau nægtede aldrig at være far til Nielsens barn.

Problemet var, at Brigitte ikke så ud til at være opsat på at bevare et forhold mellem sin søn og hans far, og hun brød sig heller ikke om at blive hos Gastineau, efter deres barn var født.

Hvem er Killian Marcus Nielsen?

Et interessant faktum om Killian er, at han er kendt under et par forskellige navne. Selvom forskellige websteder oplyser, at hans fulde navn enten er Killian Marcus Nielsen eller Killian Marcus Gastineau, ser det ud til, at Brigitte med vilje ikke gav sin søn sin fars efternavn.

Faktum er, at Mark Gastineau ikke nåede at være i sin søns liv, da drengen var yngre. Brigitte fort alte angiveligt ikke Killian om sit faderskab, før han var ti år gammel, ifølge et interview fra 2019. Det betød tilsyneladende, at Brigitte ikke gav sit barn sin fars efternavn.

Det interessante er, at selvom tabloider omtaler ham som Killian, ser det ud til, at den nu voksne Nielsens far kalder ham Marcus. Det giver selvfølgelig mening i betragtning af, at det mellemnavn, Brigitte tilsyneladende gav sin søn, var til ære for hans far (hvis rigtige navn er Marcus Dell Gastineau).

Men Marcus blev født i 1989, Brigitte og Mark gik fra hinanden et år senere, og skuespillerinden tog efter sigende sin søn med til Milano. I et interview forklarede Gastineau, at "Hun havde ham og tog til Milano", men heldigvis var Mark i stand til at genoprette forbindelsen til sin søn år senere.

Fra og med 2019 planlagde Marcus og hans kone angiveligt at flytte til USA for at være i nærheden af hans far og stedmor, Jo Ann. Men han er allerede vokset tæt på sin familie på sin fars side.

Hvem er Brittny Gastineaus far?

For alle, der har hørt om Mark Gastineaus fodboldkarriere (og efterfølgende helbredsproblemer), bliver navnet Brittny Gastineau også taget op ofte. Som det viser sig, fik Gastineau endnu et barn før Killian Marcus. Hans datter Brittny var på samme måde fjern fra sin far som barn, ifølge Gastineaus nylige interview, men han var gift med hendes mor, Lisa, på det tidspunkt.

Forskellige medier rapporterede, at Brittny var chokeret over at høre om sin yngre brors eksistens, og citerede Marks ældre barn for at sige, at hun fandt ud af sin halvbror, fordi hendes mor stødte ind i Brigitte ved Ivana Trumps bryllup.

Brittny og hendes bror, som faktisk besøger Marcus personligt, men hvis sociale medier angiver, at hans juridiske navn er Killian Nielsen, mødte sin reality-søster tilbage i 2010. Brittny uddybede, at hendes bror er vokset op i Italien, t alte ikke meget engelsk.

Alligevel var det "virkelig meget mærkeligt og meget følelsesladet," forklarede Gastineau, men hun ville "helt sikkert" være tæt på sin bror.

Hvad laver Killian Marcus Nielsen?

Fordi fokus ofte er på Brigittes andre børn (og ægteskaber), ved man ikke meget om Marcus Nielsen. Hans sociale medier viser hans kone, Fabiana, og masser af kærlighed til Marcus' mor. Men der er ikke meget andet at gå ud af.

Bortset fra det faktum, at Marcus' Facebook-side angiver, at han er en kunstner, men der er ikke noget at sige om, præcis hvilken type. Men han ser ud til at leve livet i Italien, og at vide, at han endelig er forbundet med sin familie, er alt, hvad hans fans kan håbe på.

Anbefalede: