Her er hvorfor fans taler om P.K. Og Dorit Kemsleys ubet alte skatter

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor fans taler om P.K. Og Dorit Kemsleys ubet alte skatter
Her er hvorfor fans taler om P.K. Og Dorit Kemsleys ubet alte skatter
Anonim

Uanset om hun designer en serie brudekjoler eller fejrer sin sjette bryllupsdag, er Real Housewives Of Beverly Hills-stjernen Dorit Kemsley charmerende, elskelig og moderigtig. Fans kan godt lide at følge med hende hver sæson, især da hendes venskaber ofte giver underholdning og drama, som da hun og Kyle Richards sloges om at blive afbrudt, mens de t alte i et nyligt afsnit af RHOBH.

Mens fans altid diskuterer historierne i hver sæson af Real Housewives, taler de også om, hvad der foregår i hvert enkelt medvirkendes personlige liv, og lige nu taler folk om Dorit og hendes mand P. K. Lad os tage et kig på, hvad folk siger.

P. K. Og Dorits ubet alte skatter

Fans elsker at høre om Dorit Kemsley og hendes søde børn, men folk taler om hende af en anden grund nu: den ubet alte skat, som hun og hendes mand siges at skylde.

P. K. Og Dorit Kemsley skylder ubet alte skat, og ifølge The Sun siger et skattedokument fra 2018, at den "udestående saldo", der skylder IRS, er $635.887,23 $. P. K. siges at skylde 289.423,67 USD, og dokumentet er dateret oktober 2018.

Publikationen siger, at Dorit "har en individuel skatteret fra staten Californien til et beløb på 90.269,46 USD, som senest blev dateret i marts 2021."

The Sun rapporterede også, at Dorit og P. K. skylder 1.308.803.09 USD i ubet alte skat sammen.

Folk taler også om, at Dorit vil sælge to palæer. Ifølge Radar Online er et hus 8.679 kvadratmeter og har 7 badeværelser og 5 soveværelser, og de forsøger at sælge det for $6.9 mio. P. K. og Dorit forsøgte at sælge den efter at have købt den i 2016 for $6.565.000. Da parret satte den på markedet igen, bad de om 12.750.000 $, og i april 2020 besluttede de at forsøge at sælge den igen. Det er ikke lykkedes.

Det andet hjem, som Dorit og P. K. ønsker at sælge er på 8.901 kvadratmeter og har 10 badeværelser og 6 soveværelser. Annonceprisen er 7.995.000 USD.

Folk har undret sig over Dorit og hvor mange penge hun har i et stykke tid nu. I en sæson 10-scene for The Real Housewives Of Beverly Hills sagde Dorit, at hendes hus stod i hendes navn, ikke P. K.s, og da en producer spurgte hende, sagde hun: "Hvad forskel gør det?"

Dorit og P. K. t alte om rapporter, der har været i pressen, og hun blev ved med at sige, at den "fortælling", som medierne har holdt sig til, ikke er sandheden.

I et afsnit af The Real Housewives Of Beverly Hills bragte Camille Grammer Dorits pengeproblemer op, hvilket helt sikkert gjorde dette til en meget intens scene. Ingen kunne bebrejde Dorit, at hun ikke ville have nogen til at tale om hendes økonomi.

Ifølge People.com fandt Dorit ud af, at Camille havde t alt om sin økonomi med Lisa Rinna. Camille sagde: "Det var før min 50. Jeg var nødt til at lære dig at kende. Jeg stolede ikke på dig. Jeg vidste ikke, hvor du fik alle disse penge fra." Dorit kunne ikke lide at høre dette, og hun spurgte: "Hvad mener du, hvor jeg fik alle de penge fra?"

Tingene blev mere ophedede, da Camille sagde: "Folk vil gerne vide, hvad jeg ved."

Da Camille nævnte, at P. K. indgivet konkursbegæring før, Dorit sagde, at det var rigtigt, og det var vand under broen. Hun sagde: "Min mand byggede en forretning på 2 milliarder dollars fra nul", og hun fort alte kameraerne under sin skriftemål: "PK skylder ingen af dine venner nogen penge, skat. Du sad der og t alte om vores økonomiske tilstand."

Dorit Og LVP

Da Dorit Kemsley begyndte at optræde i The Real Housewives Of Beverly Hills, hun, P. K., og Lisa Vanderpump var super tætte og havde været det i lang tid. Det er altid dejligt at se en medvirkendes gode ven slutte sig til, men det ser ikke ud til, at de to længere er i nærheden af bedste venner.

Ifølge Us Weekly havde Lisa Vanderpump nogle hårde ord til Dorit, som var begejstret for at indrette et værelse på en restaurant. Lisa sagde: "Jeg tror ikke, det virkelig er en restauratør, når du indretter spisestuen et sted i et bagrum. Jeg tror, det er meget anderledes end at drive restauranter. Jeg håber, det er mere succesfuldt end hendes bikiniforretning."

Selvom Lisas ord er temmelig negative, havde hun og Dorit en masse drama, da Dorit adopterede en hund fra Lisa Vanderpumps Vanderpump Dogs og som berømt fandt en anden familie, som hunden kunne elske med. Dette blev "Puppygate" på RHOBH, da de medvirkende blev ved med at tale om forskellige menneskers versioner af begivenheder.

Anbefalede: