Harry Styles' 10 bedste sceneoutfits

Indholdsfortegnelse:

Harry Styles' 10 bedste sceneoutfits
Harry Styles' 10 bedste sceneoutfits
Anonim

Dagens liste handler om den tidligere One Direction-sanger Harry Styles, som siden bandet gik fra hinanden har udviklet sig til en utrolig succesfuld soloartist såvel som et stort modeikon. Harry - som gennem årene har datet en del kendte og meget stilfulde celebs - kan helt sikkert lære damerne i sit liv en ting eller to om mode, da musikeren tør eksperimentere med mode på en måde, som tidligere måske mest blev set fra legendariske musikere som Michael Jackson, Prince og Elton John.

Denne liste tager et kig på den 26-åriges bedste sceneoutfits, og mens mange af dem har buksedragter, toppe, der bindes i en sløjfe om halsen, samt masser af glimmer - fortsæt med at rulle for at se, hvordan de ser ud!

10 Lad os starte med denne indviklede jakke

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

Kicking listen off er dette enkle, men stilfulde look, som Harry Styles rockede på scenen. Musikeren - som har gjort en del ting, siden hans tidligere band One Direction gik fra hinanden - kanaliserede bestemt kongen af pop Michel Jackson en lille smule med dette outfit, dog - med den hvide skjorte formåede Harry at sætte sit eget twist på udseendet!

9 Her er Harry i et hvidt blondeoutfit

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

Det er ingen hemmelighed, at Harry Styles har noget med at købe dyre ting, så det kommer bestemt ikke som en overraskelse, at musikeren altid rocker disse ultracoole looks på scenen. På billederne ovenfor kan stjernen ses i et meget indviklet hvidt blondeoutfit, som han parrede med en smuk perlehalskæde - noget mange ikke engang ville vove at trække frem - men det gør Harry Styles 100 %!

8 Og hvor cool er denne røde og sorte buksedragt?

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

Det tidligere One Direction-medlem er bestemt kendt for sin sans for mode, og han deler ofte nogle af sine outfits med følgere på Instagram. Plads nummer otte på listen går til dette meget sjove look, som Harry bar på scenen.

Helt ærligt, et fedt mønster som dette, der helt dækker hans bukser, og hans jakke er bestemt ikke noget, de fleste mandlige eller kvindelige musikere ville bære - men det er sikkert at sige, at Harry Styles' unikke sans for mode bestemt er en af de de bedste i branchen!

7 Her er Harry, der selvsikkert rocker en nederdel

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

Selv om det ikke er så almindeligt at se mænd rocke en nederdel på scenen, beslutter nogle få modige stjerner sig nu og da for at glemme kønsnormerne og bære, hvad de vil. En af disse stjerner er bestemt Harry Styles, der gennem årene har bevist, at mode ikke har et køn for ham, og uanset om det er blomstermønstre eller en sjov nederdel - hvis Harry har lyst til at bære den, vil han det!

6 Stjernen ser utrolig ud i hvide brede bukser og en varm lyserød kjoleskjorte

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

Plads nummer seks på listen går til dette fantastiske outfit, som stjernen rystede ubesværet. Som det ses af billederne ovenfor, besluttede Harry Styles sig for at parre nogle lækre hvide bredbenede bukser med en hot pink skjorte, der – som altid – var knappet op næsten hele vejen. Det er bestemt sikkert at sige, at musikeren har en tendens til at have det rigtig sjovt med mode!

5 Sangeren elsker at bære unikke buksedragter

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

Denne sjove broderede røde buksedragt åbner de fem bedste Harry Styles sceneoutfits. Enhver, der er bekendt med musikeren, ved, at den tidligere One Direction-sanger elsker at rocke et sjovt matchende sæt som ovenstående. Jo mere farverige og indviklede bukserne og en jakke er, jo mere sandsynligt vil de appellere til den 26-årige musiker!

4 Og han elsker bestemt rockende glitter

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

Med sin unikke sans for mode har Harry Styles bestemt brudt en del gammeldags kønsnormer, og dermed har han vist sig at være et godt forbillede for de unge generationer.

Ovenfor kan stjernen ses i endnu en meget ekstravagant buksedragt - denne gang er det en violet dækket af glimmer, som stjernen matchede med en lige så glitrende sløjfe-top!

3 Dette imiterede denimglittersæt er noget, kun Harry kunne trække ud

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

At åbne de tre bedste Harry Styles sceneoutfits er endnu et glitrende look - denne gang taler vi om dette sjove, mørke denimoutfit, som vi ærligt t alt ikke kan forestille os, at andre end Harry Styles bærer. Som sædvanlig sørgede musikeren for, at hans top er lavt skåret, så han kan vise sin sommerfugletatovering frem, en blandt mange, som stjernen har!

2 Og hvor seje ser disse klokkeunderdele ud på ham?

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

Den andenplads på dagens liste er denne utrolige buksedragt, som ikke kun har et sjovt mønster, men også et par bukser med klokkebund. Ja, stjernen besluttede at bringe 70'erne tilbage, og det gjorde han på den nok fedeste måde. I slutningen af dagen giver musikeren ikke kun sine fans kuldegysninger med sin utrolige musik - men han inspirerer dem også til at tænke ud af boksen, når det kommer til mode!

1 Til sidst, her er stjernen iført en mørkegrøn glitrende bluse, som vi alle vil have i vores skabe

Harry Styles scenetøj
Harry Styles scenetøj

At pakke listen op på førstepladsen er et outfit, der måske er ret tamt i forhold til Harry Styles' standarder - men der kan ikke benægtes, at det er utroligt smart. Det er sikkert at sige, at en af stjernens foretrukne typer toppe er dem, der bindes i en sløjfe om halsen, og på billederne ovenfor kan Harry ses iført en præcis sådan - men fuldstændig dækket af grønt glimmer. Harry Styles er måske blevet en stor soloartist, men der er absolut ingen tvivl om, at han også har været involveret som modeikon!

Anbefalede: