Her er hvordan 'Wee Man' Jason Acuña samlede sin nettoværdi på 8 millioner USD

Indholdsfortegnelse:

Her er hvordan 'Wee Man' Jason Acuña samlede sin nettoværdi på 8 millioner USD
Her er hvordan 'Wee Man' Jason Acuña samlede sin nettoværdi på 8 millioner USD
Anonim

Af alle medvirkende i 'Jackass' er Wee Man nok den mest interessante. Den mangeårige tv-personlighed er selvfølgelig kendt for sin lille størrelse, men der er langt mere ved Jason end hans achondroplasi.

For det første er der hans sans for humor. Men det viser sig, at Wee Man har et par andre ting til sig. Selvom fans ikke var imponeret over, at Bam Margera sagsøgte programmet for hans fyring, har de fleste mennesker kun kærlighed til Jason Acuña.

Selv om nogle undrer sig over, hvor han har været i alle disse år, især siden den tidligere gentagelse af det ubehageligt ægte reality-program sluttede.

Som det viser sig, har Wee Man opbygget en imponerende nettoformue og har holdt meget travlt på nogle unikke måder, siden han gik på pension fra 'Jackass'.

Hvad er Wee Mans nettoværdi?

Det ser ud til, at forskellige kilder ikke helt kan blive enige om Wee Mans nettoformue. Det meste tyder på, at han er omkring $8 mio. værd, men nogle estimater går op til så meget som $12 millioner.

I alle tilfælde har Acuña opbygget en imponerende formue, især i betragtning af hans mangel på storfilm. Og på trods af hans manglende mainstream-succes, genkender mange mennesker Jason offentligt og beder ham om billeder.

Hvad mere kan en reality-tv-stjerne ønske sig?

For selvom han uden tvivl er en seriøs skuespiller, har Wee Man ofte valgt roller, der er komiske og ofte farlige. Han brugte trods alt ikke kun 16 afsnit på den originale 'Jackass', men han optrådte også i forskellige filmspecialiteter.

Men hvad har han lavet siden den originale iteration af 'Jackass' (med alle dens risikable stunts) sluttede?

Hvad laver Wee Man nu?

Jason Acuña sad fast på tv i et stykke tid, efter at den originale 'Jackass' stoppede med at blive vist, med korte ophold på programmer som 'Punk'd, ' 'MADtv, ' 'Wildboyz' og endda 'Celebrity Circus. Der var også nogle "Jackassery" gentagelser, men Wee Man påtog sig en anden rolle denne gang.

Selvfølgelig dukkede han stadig op på skærmen (og han vil igen i 2021s kommende 'Jackass Forever'), men Wee Man har også kreditter som forfatter til filmen. Han havde også kreditter for tidligere film, hvilket uden tvivl hjalp ham med at opbygge sine millioner.

Det er dog ikke den eneste måde, han har tjent på. Wee Man investerede også i restaurantkæden Chronic Tacos. Men hvilke Chronic Tacos ejer Wee Man nu?

Mens en af hans restauranter i Redondo Beach ikke var en stor succes, åbnede han senere et sted i Long Beach, som er fortsat vellykket. Og Jason har andre forretningsbestræbelser, der holder ham travlt (og godt bet alt).

Et af hans seneste samarbejder har været med Merge4, de produkter, som Jason regelmæssigt repræsenterer på sine sociale medier. Mærket sælger blandt andet sokker, og Wee Man laver endda meet-and-greet-arrangementer på vegne af Merge4.

Der er dog stadig mere i Acuñas historie ud over hans filmroller og forretningsplaner.

Er Wee Man gift?

Selv om det er svært at bekræfte Jasons datinghistorie, ser det ud til, at han ikke er gift. I hvert fald ikke endnu. Han har delt øjebliksbilleder af sig selv med en kvinde, men det er svært at fastlægge detaljer.

Det, der dog er klart, er, at Jason ikke har børn. Hans venskaber deles altid på hans sociale medier, men han er lidt mere ordknappe om andre aspekter af sit personlige liv.

Den 48-årige stuntmand har stadig tid til at bygge en familie, hvis det er det, han vil. Men han ser ud til at have meget travlt med sit arbejde og selvfølgelig med skateboard den dag i dag. Og selvom den seneste 'Jackass'-film skal udkomme i år, er der ikke noget at sige til, hvad Jason vil gøre næste gang.

Det er usandsynligt, at han dukker ud af Hollywood på dette tidspunkt, og han har helt sikkert skabt en unik niche til sig selv.

Who Is The Richest 'Jackass'-medvirkende?

Mens Wee Man tydeligvis har tjent et anstændigt levebrød, er han ikke det rigeste "Jackass"-besætningsmedlem – ikke langt fra. Den titel går til Johnny Knoxville, som er vanvittige $75 millioner værd. De to ser også ud til at være på god fod, selvom andre tidligere medspillere ikke er lige så gode venner.

Heller ikke alle medvirkende har bevaret deres nettoværdi. Bam Margera på sin side plejede at være omkring $45 millioner værd, men han har siden mistet noget af det gennem årene.

Men der er ingen at sige, hvad der kan ske i fremtiden. Når alt kommer til alt, med Jasons investeringer i restauranter, plus hans andre forretningsbestræbelser, kunne han i det mindste meget vel overgå Margeras nettoformue.

Og fans ville helt sikkert rod på ham… og hans lækre tacos og behagelige sokker.

Anbefalede: