Fans har én klage over denne Brad Pitt-rolle

Indholdsfortegnelse:

Fans har én klage over denne Brad Pitt-rolle
Fans har én klage over denne Brad Pitt-rolle
Anonim

Der var engang, hvor enhver film, der involverede Brad Pitt, var et automatisk must-see. Men på det seneste er fans blevet en smule mere kritiske over for Pitt og de roller, han vælger. På et tidspunkt er selv Brads megaberømmelse trods alt ikke nok til at bære en hel film.

Eller er det?

Fans indrømmer, at selvom Brad er en fantastisk skuespiller, er der i det mindste én rolle, hvor han missede målet ved at… helt ramt målet.

Brad Pitt var fantastisk i 'Once Upon A Time In Hollywood'

Der er ingen uenighed med, at Brad Pitt var fremragende i filmen 'Once Upon A Time In Hollywood.' Når alt kommer til alt vandt han bedste mandlige birolle i flere prisuddelinger, og selve filmen fik tonsvis af priser.

Men fans siger, at der er et problem med rollen og Brads skildring af Cliff Booth. En Redditor indrømmede, at deres "klage" ikke helt kvalificerer sig som en "klage", uddybede, at de ikke var begejstrede for 'Once Upon a Time', fordi Brad bare var… sig selv.

Helt konkret foreslog den fan, der blev kritiker, at de "ikke så ham fremkalde en karakter eller virkelig strække sig ud over bare at være Brad Pitt." Når man tænker tilbage på Pitts skuespil i filmen, giver kritikken mening.

Når alt kommer til alt, i en anden æra ville Brad stort set have været en Cliff Booth. Og var det ikke hele meningen med filmen?

Fans siger, at Brad Pitt var heldig med filmen

Andre fans var sådan set enige i den originale plakat, men de påpegede også, at Brad vidste, at han ikke helt optrådte, mens han optrådte.

Faktisk sagde Brad i sin SAG Awards-tale godmodigt: "Lad os være ærlige, det var en svær del. Fyren, der bliver høj, tager sin skjorte af og kommer ikke videre med sin kone.. Det er en stor strækning. Stor."

Den samme fan tilføjede også, at Brad var heldig, fordi den "gode skrivning og gode casting" fik ham til en perfekt, nem rolle; ingen fremgangsmåde er nødvendig. Og mens Brad engang lavmælte skyggede en berømt skuespiller for i bund og grund at gøre, hvad hans publikum forventede, gjorde Pitt selv sådan set det i 'Once Upon a Time'..

Alligevel påvirkede Brad plottet og udførelsen af filmen til en vis grad, idet han afviste mindst én bestemt scene, som Tarantino havde anmodet om.

Alligevel blev filmen fantastisk, så fan-"klagen" er ikke så meget en klage som en observation. Derudover mente andre kommentatorer, at Brad mere eller mindre at være sig selv var en god ting, idet de sagde, at de kunne lide, "at hovedrollerne føltes som tilbagevendinger i og af sig selv til de førende mandsroller fra den æra, hvor karakteren ikke betød så meget som persona."

I sidste ende viste filmen sig at være en sejr på grund af det stærke cast, det stærke manuskript og selvfølgelig Quentin Tarantinos investering i at gøre filmen så autentisk som muligt. Det skete lige, at den faktiske Brad Pitt var bedre end nogen tænkelig karakter til rollen som Cliff Booth.

Anbefalede: