Fans er revet af Anna Wintours beslutning om at invitere TikTok-stjerner til Met-gallaen for første gang

Fans er revet af Anna Wintours beslutning om at invitere TikTok-stjerner til Met-gallaen for første gang
Fans er revet af Anna Wintours beslutning om at invitere TikTok-stjerner til Met-gallaen for første gang
Anonim

Anna Wintour træffer nogle tvivlsomme beslutninger vedrørende Met Gala, ifølge fans på sociale medier.

Siden sidste års begivenhed blev aflyst på grund af coronavirus-pandemien, er fans ivrige efter at få et glimt af, hvem der vil deltage i dette års modebegivenhed, som er planlagt til at finde sted den 13. september.

Der har dog været en lang række rapporter, der hævder, at Wintour har ændret reglerne for første gang i historien ved at tillade TikTok-influencer at slutte sig til den stjernespækkede line-up. Dette træk har givet nogle mennesker det indtryk, at den prestigefyldte årlige begivenhed begynder at blive "kløveret" og "billig."

En fan på Twitter virkede sur over nyheden om, at TikTok-stjernen Addison Rae menes at deltage i gallaen i næste måned, selvom dette faktisk ikke er blevet bekræftet endnu.

Kilder fortæller dog til Page Six, at der helt sikkert vil være en masse influencers ved næste måneds begivenhed, og hævder: "Jeg har hørt, at Facebook og Instagram har taget så mange borde, og det har sat mange mennesker afsted sammen med maskemandatet."

"Personligt synes jeg ikke, at Met er cool længere," tilføjede kilden. "Det er gået fra super prestigefyldt til at [være] fuld af influencers."

På grund af de restriktioner, som COVID-19 medførte, blev Wintour tvunget til at reducere dette års gæsteliste fra 600 til kun 450, men da hun allerede menes at invitere en flok influencers, forlyder det, at mange A -berømtheder overvejer at droppe begivenheden, simpelthen fordi de ikke ønsker at blive forbundet med de såkaldte "TikTokers"."

Udover Rae siges YouTube-personligheden Emma Chamberlain, som har en imponerende følgeskare på 10,5 millioner abonnenter, også at have modtaget en invitation.

The New York Post tilføjer, at den overordnede retning i år har været at fokusere på at støtte unge talenter, hvorfor Wintour har prioriteret at bringe TikTok-stjerner til begivenheden, da navne som Rae - med en samlet tilslutning på 120 millioner følgere - vil helt sikkert tiltrække en masse opmærksomhed til Met Gala.

Kim Kardashian sammen med Kylie Jenner, Kendall Jenner, Bella Hadid og Hailey Bieber forventes også at deltage, mens andre berømtheder som Nicki Minaj og Jennifer Lopez og Halsey sandsynligvis også vil dukke op.

Anbefalede: