Har Joey Fatone tatoveringer? Hans tid på 'The Masked Singer' afslørede alt

Indholdsfortegnelse:

Har Joey Fatone tatoveringer? Hans tid på 'The Masked Singer' afslørede alt
Har Joey Fatone tatoveringer? Hans tid på 'The Masked Singer' afslørede alt
Anonim

Da han var et kernemedlem af NSYNC, var Joey Fatone en slags sjov mand. Og selvom hans personlighed ikke ser ud til at have ændret sig, er hans personlighed som en familievenlig, 'ren' boybander ikke helt den samme.

Selv om tatoveringer ikke længere bærer det samme stigma, som de plejede, er det sandt, at ikke alle er vovede nok til at blive blækket. Så fans vil gerne vide, har Joey Fatone tatoveringer?

Det viser sig, at hans optræden på 'The Masked Singer' ikke kun besvarede det spørgsmål, men også inspirerede Fatone til at behandle sin krop som et endnu større lærred.

Har Joey Fatone tatoveringer?

Joey er måske ikke blevet spurgt meget om sine tatoveringer gennem årene. Men da han optrådte i 'The Masked Singer', var et af sporene til hans identitet det store antal tatoveringer, sangeren har.

Kun meget seriøse fans af NSYNC-alunen ville allerede have vidst dette om Joey. Når alt kommer til alt, har han ikke ansigtstatter som mere risikable kunstnere som Post Malone. Han lægger ikke sit blæk op på Instagram, hver gang han sætter sig i tatovørens stol.

Faktisk er de fleste af Joeys tatoveringer usynlige, når han har en t-shirt og jeans på. Størstedelen af hans kunst ses på Joeys ben og hans torso.

Hvor mange tatoveringer har Joey Fatone?

Da han optrådte i 'The Masked Singer', havde Joey Fatone mindst 17 tatoveringer. Det var tippet til seerne, da kaninen gik på scenen.

Det var selvfølgelig et af mange hints, men det var nok det mindst indflydelsesrige med hensyn til, hvem der var i stand til at gætte, hvilken berømthed der stod bag kaninen. Men efter at have optrådt i programmet, gik Joey hen og fik en anden, meget meningsfuld, tatovering.

Who Was The Rabbit på 'Masked Singer'?

Da det blev afsløret, at Joey Fatone var den 'twitchy' kanin på 'The Masked Singer', var mange seere chokerede. Men nogle, ikke så meget. Joeys tidligere bandkammerat Lance Bass var nemlig slet ikke overrasket.

I et interview afslørede Joey endda, at Lance ringede til ham, da programmet blev sendt første gang, og sagde, at han vidste, at Joey var bag masken. Det er et tydeligt bevis på de tidligere bandkammeraters fortsatte bånd, selvom Joey indrømmede, at han ikke fort alte boybandrivalen Nick Lachey fra 90'erne noget.

Joey skulle naturligvis underskrive en fortrolighedserklæring, før han optrådte i programmet, og han var nødt til at lyve, hvis han blev spurgt, om han var kaninen. Men da showet sluttede, ønskede Joey ikke at opgive at være kaninen.

Så han gik hen og fik endnu en tatovering.

Joey Fatone fik en kanin-tatovering til 'The Masked Singer'

Joey har haft meget travlt, siden NSYNC blev opløst, men hans optræden på 'The Masked Singer' genoplivede bare fansens kærlighed til ham. Det så også ud til at inspirere Joeys kærlighed til at blive farvet.

Efter at han blev elimineret fra konkurrencen, var det tydeligvis ikke slutningen på Rabbit for Joey. Han fortsatte med at få en fantastisk tatovering af kaninen på bagsiden af sin højre læg.

Selv om det er et interessant valg af tatovering, og det fylder meget på sangerens ben, kan fans også se eksisterende blæk på Joeys underben. At få endnu en tatovering var nok ikke så stor en sag, bortset fra det faktum, at det mindes en virkelig fed oplevelse, som Joey tydeligvis nød.

Hvem vidste Joey var kaninen baseret på hans tatoveringer?

Det sjove ved det ene hint om Joeys antal tatoveringer er, at få fans var i stand til at finde ud af hans identitet alene ud fra det spor. Men det var ikke, fordi ingen kendte antallet af tatoveringer, han havde, eller fordi informationen bare ikke var derude online (90'erne var meget lang tid siden!).

Det viser sig, at mange boybandmedlemmer har tatoveringer i disse dage, uanset om de fik dem under deres gruppers storhedstid eller lang tid efter.

Hvilke NSYNC-medlemmer har tatoveringer?

Så da fans henvendte sig til Google for at få oplysninger om kaninens tatoveringer, blev de dybt skuffede (og muligvis overraskede) over at finde ud af, at en masse boybanders havde 17 eller flere tatoveringer.

Sjove fakta: JC Chasez har tilsyneladende 20 eller flere tatoveringer. Justin Timberlake har færre (syv), men det er også usandsynligt, at han ville være i stand til at gå inkognito på et sangshow…

Alligevel, det ene spor fik fans til at søge efter svar, selvom nogle havde en anelse om, at Joey var kaninen, siden det øjeblik, han trådte på scenen (nå, og åbnede munden).

Anbefalede: