Den triste historie om Adele og hendes far

Indholdsfortegnelse:

Den triste historie om Adele og hendes far
Den triste historie om Adele og hendes far
Anonim

Musician Adele blev international berømmelse med udgivelsen af sit andet studiealbum, 21, tilbage i 2011. Siden da er den britiske kunstner blevet rost som en af de mest talentfulde musikere fra hendes generation. Når det kommer til Adeles privatliv - har hun en tendens til at holde tingene under radaren. Men da hun blev en global superstjerne, forsøgte hendes far Mark Evans at komme tilbage til sit liv.

I dag tager vi et kig på, hvad vi ved om Adeles forhold til sin far. Fra hvorfor Adele nægtede at lade ham vende tilbage til sit liv til lige hvem hun opfattede som sin faderfigur – bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

7 Sangerindens far Evan skilte sig fra sin mor, da Adele kun var tre

Adeles far Marc Evans forlod hende og hendes mor Penny Adkins, da den berømte sangerinde kun var tre år gammel. Hele hendes liv voksede Adele op, uden at hendes far var til stede, og det satte helt sikkert et pres på ethvert potentielt forhold, de kunne have haft, da Adele voksede op.

6 Da Evans far døde, blev han alkoholiker

Adeles far blev en alvorlig alkoholiker i 1999, da hans egen far - Adele bedstefar - døde. Her er, hvad Adeles far afslørede i et interview med The Sun:

"Jeg var en rådden far på et tidspunkt, hvor hun virkelig havde brug for mig. Jeg vidste, at hun ville savne sin bedstefar lige så meget, som jeg var, fordi de havde et så tæt bånd. Hun forgudede ham. Alligevel kunne gøre var at drikke, og jeg skammer mig så, så over mig selv for det. Jeg var i så meget sorg, at jeg ikke kunne se forbi mig selv, og hvordan jeg havde det."

5 Da Evan t alte til medierne om sit forhold til Adele, blev sangeren meget ked af det

Mens Adeles far måske ikke tænkte så meget over det på det tidspunkt (og han nok havde brug for pengene), så han ikke ud til at indse, at hans interview ville sætte en stopper for enhver chance for forsoning med hans datter. Her er, hvad Adele sagde i et interview med Vogue fra 2012:

Jeg var faktisk klar til at begynde at prøve at have et forhold til ham. Han er fanking blown it. Han vil aldrig høre fra mig igen. For der er intet, der ville forstyrre mig mere end at min far blev bestukket af pressen. Det er ligesom, lad dem bare køre det, så. Giv dem ikke ammunition.

Adele fortsatte med at kommentere sin fars påstande om, at hendes kærlighedsproblemer er et resultat af, at han forlod hende:

"Det gør mig vred! At vende tilbage efter ti år og sige: 'Måske falder hendes problem med mænd til mig'. Det er ligesom, fk off! Hvordan vover du at kommentere mit liv? Det får mit blod til at koge. Der er andre konsekvenser end bare at få lidt fkin'-penge, der holder dig et halvt år. Det blæser mit sind. 'Jeg elsker hende så meget'? Virkelig? Hvorfor fortæller du mig det gennem en avis?"

4 I 2013 blev Adeles far diagnosticeret med tarmkræft

I 2013 blev Adeles far diagnosticeret med tarmkræft, og på det tidspunkt afslørede han, at han frygter, at han vil dø, før han får en chance for at møde sit barnebarn.

Som fans ved, har Adele og velgørende iværksætter Simon Konecki en søn kaldet Angelo James, født i 2012. I 2019 gik Adele og Simon fra hinanden, men det er uvist, om Adeles far nogensinde nåede at møde sit barnebarn.

3 I 2017 indrømmede Adele, at hendes manager var 'Som en far for hende'

I 2017 sagde Adele under sin takketale for Årets Record ved Grammy Awards, at hendes mangeårige manager Jonathan Dickins er som en far for hende. Her er hvad Adele sagde:

"Tak til min manager, fordi comebacket så at sige var fuldstændig bagud af ham. Og du udførte det utroligt, og jeg skylder dig alt. Vi har været sammen i 10 år, og jeg elsker dig, som om du er min far. Jeg elsker dig så meget. Jeg elsker ikke min far, det er sagen. Det betyder ikke meget. Jeg elsker dig, som jeg ville elske min far."

2 I år gik Adeles far bort

Den 11. maj i år rapporterede flere medier, at Adeles far Mark Evans døde i en alder af 57 efter hans lange kamp mod tarmkræft. Adele har endnu ikke kommenteret sin fars bortgang, men det ser bestemt ud til, at stjernen ikke har formået at finde ud af tingene med Evans før hans død.

1 Endelig ser det ud som om de to aldrig formåede at forene sig

Selvom det ser ud til, at Adeles far forsøgte at finde ud af tingene med sin datter - var Adele altid vedholdende med at holde afstand. Her er, hvad en kilde afslørede til The Sun om, hvem Mark Evans familie føler:

"Marks familie er selvfølgelig meget kede af hans bortgang. Han har altid håbet, at tingene ville løse sig med Adele, men det forblev bittert til det sidste. Han gjorde et par forsøg på at rette op på tingene, men det var klart, det havde været for lang tid."

Anbefalede: