Her er hvorfor fans er glade for, at Henry Cavill ikke blev den næste James Bond

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor fans er glade for, at Henry Cavill ikke blev den næste James Bond
Her er hvorfor fans er glade for, at Henry Cavill ikke blev den næste James Bond
Anonim

Rygterne siger, at Henry Cavill næsten blev castet som James Bond - eller i det mindste overvejede producenterne ham kort. Fans mener, at en kugle undgik, og her er hvorfor.

Fans elsker Henry Cavill for mere end hans skuespilkoteletter

Fans på Reddit var over hele en historie, der bekræftede noget, de allerede vidste: Henry Cavill er et fantastisk menneske. En artikel, der bekræftede Cavills persona uden for skærmen, var overhovedet ikke overraskende.

En fan påpegede, at "det ser ikke ud til, at han spiller en god fyr, det virker ægte." De gik endda så langt som at sige, at "Cavill bliver vores nye standard."

Han er ikke kun fantastisk talentfuld på skærmen, men han har altid været venlig over for fans og lader ikke berømmelsen gå ham til hovedet. Men det er ikke den eneste grund til, at fans virkelig elsker ham – og er glade for, at han ikke endte med at blive Bond.

Henry Cavill er smerteligt akavet (og relateret)

Selvom han bestemt har et godt udseende af filmstjernekvalitet, siger fans, at Henry Cavill er overraskende nede på jorden. Han bombede endda en audition én gang, mens han var blevet stjerneskudt af en A-lister-skuespiller. Hvis det ikke skriger "enhver mand", gør intet det!

Og det er derfor, fans er så lettede over, at Cavill ikke endte med at nappe rollen som James Bond. For at sige det enkelt, bemærkede en fan, at Kal-El "passer ham uendeligt bedre."

Hvorfor? Fordi fans ville "hade at se ham som en kvindelig arrogant selvtilfreds [udtalende]." Sandt at sige er James Bond ikke en flink fyr. Og at se Henry blive den persona på skærmen ville være afskrækkende og bare forkert.

Det er ikke til at sige, at Daniel Craig (og alle de tidligere gentagelser af James Bond) er en fjols. Men det er rimeligt at sige, at han ikke er nær så elegant som Henry. For det første er der lidt om hele hans kærlighedshistorie med Rachel Weisz… som begyndte, da de begge var sammen med andre mennesker.

Under alle omstændigheder siger fans, at det ville forringe Henrys image for ham at spille en som James Bond.

Men Henry har allerede spillet et kvindeligt selvtilfreds ryk…

En fan påpegede, at det eneste problem med andres lettelse over, at Henry ikke bryder karakteren for James Bond, er, at han allerede har. Hans karakter i 'The Tudors' var også "en kvindelig arrogant selvtilfreds" idiot. Omend han var "en stor ven for kongen."

Sagen er, at fans ikke ønsker at skulle tilbage til det! Nu hvor Henry Cavill er en bogstavelig t alt superhelt i et meget attraktivt univers, er der ingen, der ønsker at se ham spille en skurk. Men selvfølgelig kan det meget vel ske en dag -- Henrys talent vil uden tvivl føre ham til mange flere muligheder, både gode og onde.

Anbefalede: