Det var sådan fans virkelig havde det om Justin Biebers lange hår

Indholdsfortegnelse:

Det var sådan fans virkelig havde det om Justin Biebers lange hår
Det var sådan fans virkelig havde det om Justin Biebers lange hår
Anonim

Takket være denne optimistiske musik og smukke stemme er Justin Bieber blevet en fast bestanddel i popmusikverdenen, og fans elsker at se den succes, han har opnået i det seneste årti eller sådan. The Biebs har en nettoværdi på $285 millioner, og det er sødt at se billeder af ham med sin kone Hailey.

Fans har mange spørgsmål til Justin Bieber, inklusive hvordan han mødte sin kone Hailey, og alle har t alt om et andet aspekt af hans liv: hans hår. Biebs er kendt for at have smukke lokker, der helt sikkert får folk i tale.

Hvad har fans det egentlig med Justin Biebers lange hår? Lad os tage et kig.

Fanreaktion

Det var overraskende at se Justin Bieber bære sit hår i dreadlocks, og under COVID-19-pandemien i 2020 voksede Justin Bieber sit hår og fik pandehår. Ifølge Buzzfeed t alte fans bestemt om det.

Det er sjovt at se reaktioner fra fans, da nogle mennesker gjorde grin med stjernens hår. Nogen tweetede et billede fra Scooby-Doo og sagde, at Biebs lignede Shaggy.

Andre fans t alte om, hvordan Justins hår så ud, ligesom det gjorde i 2009, og en fan tweetede disse billeder. Det er fantastisk at se disse billeder side om side, da Justin ikke ser så meget ældre ud.

Esquire UK tweetede: "Beliebers bliver skøre efter Justins lange hår", og Betty Lingwood, en frisør ved Liberty-afdelingen af Ruffians sagde: "Det er faktisk ikke så ulig hans tidlige dage, der er bare ingen svirp over panden. Og det er faktisk en form for noget, vi alle kender og håner: skålen skåret."

Ifølge Popculture.com var fans overraskede over, at Justin Bieber fik hans hår til at vokse. Hjemmesiden delte, at en fan postede en meningsmåling på Twitter, og spurgte, om folk syntes, han skulle skære den eller "lade den vokse." De fleste mennesker ønskede, at han skulle holde sit hår langt.

Justins hår gennem årene

W Magazine skrev om de forskellige frisurer, Justin Bieber har haft, og bemærkede, at han i 2009 havde en lignende shaggy stil. Fra 2012 til 2014 foretrak Biebs en slags bouffant stil, og han satte endda sit hår i en lille hestehale i 2015.

I 2016 gik sangeren efter et lysblondt look, og 2018 var året, hvor han voksede sit hår ud til en lidt pjusket blond bob.

I 2019 så Biebs'en ældre og mere moden ud, da han klippede sit hår, og fans var bestemt overrasket over at se længere hår og pandehår i 2020.

Ifølge Esquire.com fik Justin en buzzcut-klipning i maj 2021, og den generelle reaktion ser ud til at være, at dette er en forbedring, især da folk var kede af den kulturelle tilegnelse af hans dreadlocks.

I et interview med The Guardian forklarede Irene Shelley, redaktøren af Black Beauty and Hair magazine, "Jeg tror, at hvorfor folk er irriterede over, at Justin Bieber afslappet bærer locs, er, at det anses for ikke at respektere stilens oprindelse.. Folk oplever stadig hårdiskrimination og stigmatisering for deres hårvalg. … Du kan blive udsat for diskrimination af din arbejdsgiver eller skole. [Bieber] ses som en dilettant, en person, der dypper sin tå i kulturen uden noget reelt engagement eller viden om stilens historie."

Justin Bieber t alte med Ellen DeGeneres om hans hår, da han deltog i hendes show, og han sagde: "Hey, mit hår er ved at blive ret langt, hva?" og han sagde: "Jeg vokser det ud. Legends of the Fall Brad Pitt, det er det, jeg går efter."

Ellen sagde, at han kunne sætte sit hår i hestehaler, og han sagde: "Det kunne jeg."

Det er ikke underligt, at fans er fascineret af The Biebs og alle hans frisurevalg, da han altid har haft rigtig flot hår. Nogle vil måske elske hans længere hår, og andre vil måske have ham til at klippe det, men det er bestemt subjektivt.

Ifølge Seventeen.com gik Justin i The Ellen DeGeneres Show en anden gang, og i stedet for at tale om hår, spurgte hun, hvornår han og Hailey skal have en familie. Ellen spurgte: "Hvor mange børn skal du have og hvornår?" og han sagde: "Jeg vil have lige så mange, som Hailey ønsker at skubbe ud. Jeg ville elske at have mig selv en lille stamme. Men, ja, det er hendes krop, og hvad hun vil gøre."

Publikationen bemærkede, at Ellen virkede en smule nøjeregnende, da hun spurgte: "Du ved, du elsker børn. Du er så god med børn. Hvad er det, der skal vente?"

Justin fik et godt svar, da han sagde, at Hailey har drømme og mål, og derfor venter hun. Han sagde: "Jeg tror, hun bare ikke er klar endnu, og jeg synes, det er okay."

Anbefalede: