Jennifer Aniston bekræfter, at Ross &, Rachel bestemt IKKE var på pause i ny 'Friends'-merch

Indholdsfortegnelse:

Jennifer Aniston bekræfter, at Ross &, Rachel bestemt IKKE var på pause i ny 'Friends'-merch
Jennifer Aniston bekræfter, at Ross &, Rachel bestemt IKKE var på pause i ny 'Friends'-merch
Anonim

Friends fans over hele kloden har netop fået den bekræftelse, de har ventet i årtier på at modtage… Rachel og Ross var bestemt IKKE på pause!

Jennifer Aniston forsynede sine loyale fans med en lille dosis nostalgi og et kæmpe øjeblik af åbenbaring, da hun præciserede sin holdning til et varmt emne på en dristig måde. Hendes karakter, Rachel, og kæresten Ross havde et eksplosivt, seriedefinerende øjeblik, hvor han hævder, at han aldrig var hende utro, fordi de var "på pause" fra deres forhold.

Hun satte lige rekorden for fans ved at gengive sin oprindelige position i showet og gøre beskeden formel og officiel ved at printe den på nye varer; Rachel og Ross var bestemt IKKE på pause!

Jennifer Aniston gør tingene klare

Tag ikke fejl, den ikoniske scene og den igangværende strid mellem Rachel og Ross, som ser dem uenige om dette emne i mange kommende episoder, er lige blevet sat til hvile… De var "så ikke på pause!"

Rachel har altid troet, at dette var sandt. Hun tror, at Ross var hende utro, efter de havde et slagsmål. Ross, på den anden side, mener, at de var "på pause", hvilket betød "brud fra hinanden", som han følte berettigede ham til at udforske andre muligheder.

Dette var et af, hvis ikke de mest definerende karakterplot i dette legendariske show, og Jennifer Aniston har lige taget stilling til emnet én gang for alle.

Hun har debuteret en linje af officielle Friends Merchandise, og hendes side af historien er trykt direkte på den!

Friends Merch

Jennifer Aniston har begivet sig ud på et nyt eventyr og tilbyder nu fans nogle hotte, nye Friends-merchandise. Fans er begejstrede for muligheden for at snuppe det allerførste officielle Friends-merchandise, og dette er selvfølgelig en begrænset udgave, så fans bliver nødt til at handle hurtigt.

Aniston undertekster hendes billede og merchandise promo på Instagram med en besked, som ingen fan nogensinde vil være i stand til at argumentere længere; "For ordens skyld… vi var SÅ ikke på pause?⁣" skrev hun, og det følgende billede viser noget Rachel og Ross-merchandise, som fans vælter over.

T-shirts, der afslører, at Rachel og Ross var 'hummere' og tøj med trykte, legendariske linjer fra hver karakter; såsom Monica, der skriger "Jeg ved det!" er allerede et kæmpe hit blandt shoppere.

Provenuet af salget går til Americares, som støtter en række ressourcer til dem, der er særligt ramt af pandemien.

Fans kan nu officielt dyrke noget seriøst sjovt Friends-udstyr, og "vi var på pause"-debacle er blevet sat til hvile af Rachel selv!

Anbefalede: