Bella Hadids hår bliver klippet, farvet og tot alt forvandlet på TikTok

Indholdsfortegnelse:

Bella Hadids hår bliver klippet, farvet og tot alt forvandlet på TikTok
Bella Hadids hår bliver klippet, farvet og tot alt forvandlet på TikTok
Anonim

Bella Hadid har lige forbløffet fans med en TikTok-video, der viser hende begejstret i et nyt hår, efter at have fået sine mørke lokker klippet af en meget entusiastisk stylist.

Er det hendes rigtige hår, der blev klippet, eller var dette et parykspil?

Det er svært at sige med sikkerhed, men fans bliver vilde med hendes animerede ansigtsudtryk, mens hun synger det ud, mens hendes hår bliver klippet af.

Uanset om det er et rigtigt snit eller et paryksnit, er det fabelagtigt, og Bella rocker endnu en frisure, som verden ikke kan komme over, og en, der helt sikkert vil blive duplikeret af tusindvis af fans over hele kloden.

Bella Hadids hårklip

Bella Hadid tager trendsætningen til et helt nyt niveau i disse dage.

Supermodellen tog til TikTok for at demonstrere, hvor sjovt det virkelig kan være at klippe langt hår af og dyrke en ny funktion.

Fans gennemsøger hendes Instagram-side for at tjekke den nye frisure, hun lige har debuteret, og kan ikke få nok af den underholdende video, hun lavede for at udsende dette billede til sine millioner af fans.

Bella Hadid kan ikke gøre noget forkert.

Uanset om hendes hår er langt, kort, bobbed, naturligt eller farvet, er hun beundret af sin fanskare for hvert look, hun sporter, og denne video topper dem alle som værende de mest animerede, komiske hårklippede videoer, hun har skrevet til dato.

Den sjove video

Den fabelagtigt sjove video begynder med at zoome ind på Bella Hadids alt for dramatiske ansigtsudtryk, mens hun bruger et filter til at skjule sin stemme og kan høres sige; "det er virkelig ikke så slemt, det trænger bare til lidt… lidt… formning."

Hendes frisør læner sig ind til kameraet og griber begejstret fat i hendes lange, mørke, krøllede lokker, der er trukket op i en hestehale, og så, lige som fans får et klart blik på hendes fantastiske hår, snurrer han et par stykker mellem fingrene - og klipper!

Videoen fortsætter i al sin komiske herlighed.

Diffusoren er brugt.

Et glattejern.

Så holdt fans vejret, da saksen dukkede op igen, og kameraet zoomede ind, mens de klippede nogle ujævne lag ind i blandingen og gav hendes hår en ujævn form.

I slutningen af videoen endte Bella med en meget sød bob, der havde et flip i slutningen, og hun holdt sig selvfølgelig ikke tilbage med farven.

Der var en tyk orange highlight fra roden af hendes hår ned til spidserne i et tykt segment.

Fans er all-in.

Bellas frisurer tager internettet med storm på den bedst mulige måde.

Anbefalede: