Cardi B gør Peppa Pig til sin største rival

Indholdsfortegnelse:

Cardi B gør Peppa Pig til sin største rival
Cardi B gør Peppa Pig til sin største rival
Anonim

Cardi B har haft et sjovt lille forhold til Peppa Pig, lige siden hun fik sit første barn. Der er mange referencer til børnenes tegneserie på hendes sociale medier, hvoraf de fleste direkte relaterer til hendes lille pige, Kulture, som tydeligvis nyder at tune ind.

Cardi har lige taget sin besættelse af Peppa Pig til et helt nyt niveau, efter at have opsat et fabelagtigt sjovt meme af karakteren, der opfører sig meget upassende, og udt alt, at Peppa Pig sandsynligvis ønsker, at hun kunne være Cardi B.

Cardi B Vs. Peppa Pig

Hvem vil du helst blive underholdt af, Cardi B eller Peppa Pig? Cardi B spekulerer på, om dit svar ville ændre sig, hvis den uskyldige lille Peppa Pig fra børneshowet pludselig forvandlede sig til en stangdansende diva i provokerende tøj.

Det er tydeligt, at Cardi B lige har taget en runde med den lille tegneserie-grisling, og fans elsker hvert øjeblik af det.

Hun postede en fabelagtig sjov og fuldstændig upassende videoskildring af Peppa Pig, der optræder på måder, der bestemt ikke er passende for et barns tegneserie, og fans var over det hele. Det er ikke helt klart, hvem der har lavet videoen, men den får helt sikkert mange visninger fra Cardis fans, det er helt sikkert!

Videoen starter med en meget uskyldig lille tegneseriegris, der sidder roligt, så som en flok dæk, der dækker dens krop, kommer Peppa ud af den sparsomme gummiknægt og har ikke andet end en lille rød bikini og nogle stiletter.

En omgang stangdans følger snart, og Peppa Pig ses så arbejde stangen med Cardi B's melodier i baggrunden.

Det er officielt. Cardi B har konkurrence, og Peppa Pig er den, der skal slå!

Peppa vil være Cardi B

Hvis nogen skal eje poledance i takt med nogle grove og vulgære tekster, bliver det Cardi B! Hun er ikke ved at lade Peppa Pig trænge ind på hendes territorium! Ingen måde, nej hvordan!

I et fabelagtigt sjovt tweet fastlagde Cardi Peppa som værende sin ærkefjende ved at indikere, at tegneseriegrisen tydeligt vil VÆRE hende.

Beviset er i videoen - der er en skarp lighed.

Fans elskede det komiske indlæg og reagerede med grin ved sammenligningen af et barns tegneserieidol med den meget provokerende entertainer, som Cardi B er.

Reaktionen var enorm, og fans synes alle at være enige om, at Cardi B ikke har noget at bekymre sig om. Hun er stadig dronningen ved polen.

Anbefalede: