RHOBH': Her er hvorfor Kim Richards og Lisa Rinna havde drama om en udstoppet kanin

Indholdsfortegnelse:

RHOBH': Her er hvorfor Kim Richards og Lisa Rinna havde drama om en udstoppet kanin
RHOBH': Her er hvorfor Kim Richards og Lisa Rinna havde drama om en udstoppet kanin
Anonim

Der er nogle superdramatiske scener i Real Housewives franchisen, og de kan virke lidt tilfældige.

For eksempel råbte Vicki Gunvalson om en familievogn, der hentede hendes familie for at tage til lufthavnen på Real Housewives i Orange County. Og Bethenny Frankel og Sonja Morgan kæmpede om en brødrister.

I sæson 7 af Real Housewives of Beverly Hills skændtes Kim Richards og Lisa Rinna om en udstoppet kanin. Lad os tage et kig på, hvad der skete mellem dem.

En kanin?

Denne sæson på Real Housewives of Beverly Hills er der masser af samtaler omkring, hvordan Lisa Rinna har det med Scott Disick, da hendes datter dater ham, og der er en stor aldersforskel.

For et par sæsoner siden var fokus på Lisa Rinna, men af en anden grund: fejden mellem medstjernerne Lisa Rinna og Kim Richards om en udstoppet kanin.

Lisa gav Kim en udstoppet kanin at give til sit barnebarn, og ved sæson 7-genforeningen gav Kim gaven tilbage til Lisa, ifølge Bravotv.com.

Da Andy Cohen læste et seerspørgsmål og spurgte, hvad Kim gjorde med den gave, som Lisa gav hende, sagde Kim "hold fast" og afslørede, at hun havde kaninen lige der. Kim sagde: "Jeg tog kaninen med, fordi jeg aldrig gav den til mit barnebarn. Den føltes ikke som om den havde god energi. Undskyld."

Kim gik hen til Lisa og rakte den til hende og sagde: "Jeg føler ikke, den blev givet til mig med den rigtige energi", mens de andre medvirkende så på på en akavet måde.

Lisa nikkede og begyndte at græde, og dette var tydeligvis et hårdt øjeblik for hende. Eileen Davidson sagde, at Kim kunne have sendt det tilbage med posten, men hun valgte at tage det med til genforeningen.

Andy bad Lisa om at tale, og Lisa sagde "Jeg behøver ikke at forklare mig selv. Jeg behøver ikke at sige et ord." Kim sagde, at hun ikke var sikker på, at hun kunne være Lisas veninde, og Lisa sagde, at hun kunne acceptere det.

Lisa sagde, at hun var nødt til at gå ud af genforeningen et lille stykke tid, og Kim sagde, at hun ville have, at Lisa skulle undskylde og mente det. Da kameraerne kom backstage, sagde Lisa, at hun var flov og kaldte Kim "en syg kvinde", og hun sagde, at hun ikke ønskede at tage kaninen tilbage.

The Backstory

Hvorfor kæmpede Lisa Rinna og Kim Richards så meget?

Fans husker, at de bare ikke kunne komme sammen, og at deres forhold altid virkede ret rystende. I sæson 5 tog rollebesætningsmedlemmerne til Amsterdam, og Kim sagde, at Lisas mand Harry Hamlin var utro, hvilket førte til, at Lisa kastede klynk efter Kim.

Ifølge Refinery 29 sagde folk i sæson 7, at Lisa t alte om Kim og sagde, at hun var "tæt på døden." Lisa sagde, at hun ikke kunne mindes nogensinde at have sagt noget lignende.

Ved et middagsselskab i sæson 7 havde Kim og Lisa en massiv kamp, og Kim sagde: "Du kom efter mig hele sidste år", og Lisa sagde "Sandheden er sandheden." Lisa sagde, at grunden til, at hun var ond mod Kim, var, at hun havde opdraget Harry Hamlin under Amsterdam-turen.

I denne scene blev det klart for seerne, at medstjernerne ikke var i stand til at blive enige om noget, inklusive hvad der blev sagt og hvad der ikke blev sagt.

The Bunny's Influence

Den udstoppede kanin har haft en stor indflydelse i Real Housewives-fansens verden, da den bliver opdraget ret meget.

Ifølge Bustle beholdt Andy Cohen kaninen og lagde den i Watch What Happens Live-klubhuset. Andy havde Lea Michele og Andrea Martin med i showet, og de genskabte scenen fra sæson 7-genforeningen. De gjorde et godt stykke arbejde og nævnte kaninens dårlige energi, og hvordan Lisa havde det, da dette skete.

Da Kim og Lisa så hinanden til en Halloween-fest nogle år efter kaninkampen, var Lisa klædt ud som Erika Jayne, og hun fort alte Kim, at det var dårligt at give kaninen tilbage til Lisa. Kim elskede ikke dette og sagde til kameraerne: "Hun behøvede ikke at være grov og uhøflig og respektløs," ifølge People.

I scenen sagde Denise Richards, at hun var forvirret over, hvorfor Kim og Lisa stadig t alte om en kanin, og sagde "hvem bekymrer sig" om et udstoppet dyr.

Ifølge Heavy.com delte Lisa Rinna en sjov tilbagevendende påskebesked i foråret 2021. Hun postede et billede af hende med den udstoppede kanin på sin Instagram-konto og skrev "God påske fra os." Mange fans kommenterede, at de elskede hendes indlæg.

Anbefalede: