Kris Jenner anklaget for at have skubbet Kourtney og Scott sammen for "Ratings"

Kris Jenner anklaget for at have skubbet Kourtney og Scott sammen for "Ratings"
Kris Jenner anklaget for at have skubbet Kourtney og Scott sammen for "Ratings"
Anonim

Op- og nedture i deres forhold har spillet på Keeping Up With The Kardashians.

Det er svært at tro, at venlige ekser Kourtney Kardashian og Scott Disick ikke har været i et romantisk forhold i seks år siden. Men Kardashians har stadig håb om, at det tidligere par, der deler tre børn, vil finde tilbage til hinanden.

I en ny teaser til næste afsnit af familiens hit E! show, Kris Jenner, 65, udtrykker sine drømme om en potentiel genoplivning mellem duoen.

Teaseren begynder med, at kvinderne gennemgår et fotoalbum, da Kris falder over et billede af Kourtney og Scott, der poserer sammen, alle udklædt.

"I ser ud som om I er til bal," bemærkede Kris om et gammelt billede af ekserne, hvilket fik Kourtney til at poste billedet på sin Instagram.

kourtney-kardashian-scott-disick
kourtney-kardashian-scott-disick

"Det er virkelig sjovt at poste," svarer Kourtney.

Synet af det tidligere par får Kris til at rejse en potentiel genoplivning mellem Kourtney og faren til hendes tre børn.

"Hør, der er intet, jeg ville elske mere end at se dig leve dit liv og blive gammel med nogen, være glad og tilfreds og fredelig. Og det ville altid være så fantastisk, hvis det var dine børns far, du ved?" Kris foreslår.

scott disick og kourtney kardashian
scott disick og kourtney kardashian

"Ville det ikke være en drøm," svarer Kourtney med et strejf af sarkasme.

Ifølge Kris ville Scott "elske" at komme tilbage med Kourtney.

"Og jeg tror, han passer godt til os alle, fordi vi alle har været omkring hinanden så længe," fortsætter Kris. "Jeg tror på dette stadium, ud fra hvad han fortæller mig, at han ville elske, at det var dig og ham."

Kourtney Kardashian Scott Disick Selfie
Kourtney Kardashian Scott Disick Selfie

En uoverbevist Kourtney svarede: "Han er en taler."

I en skriftestol indrømmer Kourtney, at det ikke er første gang, et sådant forslag er blevet fremsat.

"Hele min familie, i et par år nu, elsker bare at opdrage mig og Scott til at komme sammen igen," sagde hun. "Det er frustrerende, fordi Scott og jeg har haft vores egne private samtaler, men nogle gange har jeg det." Jeg er ligeglad med, at det skal være sådan en samtale hele tiden, så jeg vil lige udpensle det på en pæn måde."

Men nogle fans mente, at Kris Jenner kun ønskede, at Kourtney skulle komme sammen med Scott igen for at forbedre seertal - på trods af, at det var den sidste sæson.

"Det hele handler om vurderingerne med kris, hun bekymrer sig kun om det barn, der tjener hende flest penge," skrev en person online.

"Kris roser også Tristan og suser om, hvor stor en partner og far han er LOL, han snød og ydmygede hendes datter millioner af gange, skør kvinde," tilføjede en anden.

"Kourtney har kun denne historie nu, den er kedelig og overbrugt. Det ville gøre Kris glad, hvis Scott og Kourtney blev gift. Tænk på mærkeaftalerne," lød en tredjedel.

Kourtney har smadret håbet om en potentiel genforening, da hun startede et forhold med Blink-182-trommeslageren Travis Barker ikke længe efter, at episoden blev optaget.

Med hensyn til Scott, der deler Mason, 11, Penelope, otte, og Reign, seks, med Kourtney, er han nu kærester med modellen Amelia Gray Hamlin, 19.

Anbefalede: