Justin Bieber barberer hovedet efter tilbageslag over dreadlocks

Indholdsfortegnelse:

Justin Bieber barberer hovedet efter tilbageslag over dreadlocks
Justin Bieber barberer hovedet efter tilbageslag over dreadlocks
Anonim

Justin Bieber har endelig erkendt den voksende modreaktion over sine dreadlocks og barberet sit hoved. I løbet af de sidste par uger har sangeren postet flere selfies og billeder med hans "nye frisure" og aldrig en eneste gang henvendt sig til elefanten i rummet.

Mens Bieber ikke er den første (hvide) berømthed, der dyrker cornrows og dreadlocks, blev han også kritiseret for at gøre det for et par år siden…hvilket har fået fans til at tro, at han burde have vidst bedre. Internetbrugere har beskyldt ham for kulturel tilegnelse i et stykke tid nu, og Bieber har endelig grebet ind.

JB debuterer med et nyt buzz-snit

Justin barberer det hele! Sangerinden delte en ny selfie med sin kone Hailey Bieber, med en ny frisure. Hans fans var hurtige til at komplimentere ham med hans helt nye buzz-snit, som var "perfekt" til sommer. Det er klart, at alle er glade for, at Bieber besluttede at slippe af med sine kontroversielle dreadlocks.

Sangeren droppede også Billboard Music Awards for at tilbringe tid derhjemme i stedet…og gå til frisøren. "Happy Sunday" skrev han i billedteksten til billedet, som ser parret til frokost.

Fans begyndte at omtale sangeren som "BUZZSTIN", efter han delte billedet.

Han delte også et sort-hvidt selfie af sig selv til Instagram-historier og pralede med sit nye look. Bieber satte senere selfien som sit personlige visningsbillede på den sociale medieplatform.

Musikeren blev nomineret i fem kategorier ved Billboard Music Awards 2021, nemlig "Top Song Sales Artist", "Top Radio Songs Artist", "Top R&B Artist", "Top R&B Male Artist" og "Top R&B" Sangkunstner".

Bieber vandt ikke en eneste sejr ved prisuddelingen, hvor den første kategori gik til det sydkoreanske boyband BTS, og de fire andre blev taget hjem af The Weeknd. Nogle fans mener, at sangeren blev afvist og fortjente en sejr ved BBMAs.

Drake blev hædret med titlen "Artist of the Decade" og slog Lady Gaga, Adele og Taylor Swift blandt andre kunstnere for at tage den prestigefyldte pris hjem. Twitter var rasende over hans sejr, især fordi kunstneren hyrer "ghostwriters" i modsætning til de andre nominerede.

Anbefalede: